#1143792009-08-16 16:27:56 Válasz a #114369. hsz-ra
Aha nagyon állat lett a felület tőle. Mosás után ha végighúzod a kezed akkor tapad a bőröd a kocsihoz(nyikorog). TurtleWax után meg szerintem a légy nem tud rászállni úgy csúszik. Lesz rajt valami réteg ami elenálobbá teszi a fényezést a kosz ellen.
Én is már teletettem az ablakmosó tartályt.
A centírozáson gondolkodok még én is.
Off: online kötöm az EUB-nál majd a biztit, ha holnap megkötöm, akkor az még jó ugye?
Miért nem volt a régi H matricád? Nekem is van van rajt igaz már kicsit viseletes, de H betü.
Sziasztok! 21.-én pénteken indulnk Szegedről Sartira 2 kocsival! Ha valakinek van kedve csatlakozni az ne habozzon! Sőt még vinni is tudnánk valakit mert 5-en megyünk!
#1143852009-08-16 17:39:53 Válasz a #114379. hsz-ra
Jó anyag a turtlewax az biztos, de én nem szeretem annyira, mert a kocsi tetejéről az eső "rámossa" ezt a viaszos réteget a szélvédőre, és éjszaka, esőben fátyolosodik a szélvédő ha ablaktörlőzök.
Az offodra a biztosítás topicban válaszolok, bővebb lére engedném...
De, jó a "régi" H-matricám is, csak a körvonala a 89 évvel ezelőtti magyar országhatárra emlékeztet és azt hallottam, a szerbek ezt nem nagyon tolerálják... ideiglenesen leragasztom egy ovális körvonalúval
#1144112009-08-16 20:49:23 Válasz a #114344. hsz-ra
"....tetöboxal együtt a földtöl mérve 1,9méter magas,...."
Ez alapvetően Szerbiában lenne gond, de a szabály azt mondja, hogy az _első tengely középvonalában mérve_, nem haladhatja meg az 1,3métert. Nem valószínű, hogy a box odáig érne, de egyébként sem a boxot mérik.
Üdv mindenkinek !
Tegnap hajnalban érkeztünk meg Görögország, a hazafelé út hosszúra sikeredett. Baleset a szerb autópályán ( 1 óra araszolás) , Tompánál kb: 1.5 óra várakozás, mivel állítólag elromlott a számítógépes beléptető rendszer. Kifelé menet a " maci " határőröcske bepróbálkozott a nemzetközi vez.eng-el, de a fórumból kiírt angol nyelvű egyezményt az orra alá dugtam és egy kicsit idegesen elkezdett integetni, hogy menjek tovább. Valakit érdekel vmilyen info szívesen válaszolok.
#1144692009-08-17 13:15:37 Válasz a #114344. hsz-ra
Üdv!
Mint korábban leírtam a görögöknél 2,2m a kategóriaváltás az autópályadíjnál, és beleszámítják a tetőboxot is. Ezt nagyon megjegyeztem, mert az enyém boxxal együtt 230 cm lett, de elment mindig az alap kategóriában.
#1144812009-08-17 15:14:03 Válasz a #114478. hsz-ra
motorosoknak nem kell
nem tudom hogy valaki ide fel tette volna az angol nyelvű leíratot, de ne parázz, kidumálod és kész, nem érted mit kér, mindenet az orra alá dugsz még a forgalmit is aztán kezded elölről majd csak megunja
Tibibaba mi Nei Pori-ban voltunk, az Angol nyelvű leírást pedig itt találtam valahol, arra már nem emlékszem, hogy pontosan hol. Az előttem lévő szintén magyar vezetőtől is kérte a nemzetközi vez. engedélyt az a satnya kis maci hőr. , de az nem értette és látta, hogy én is magyar vagyok és kijött a bódéjából és kérdezte tőlem, hogy nekem van-e, gondolom ha lett volna megmutatta volna az előttem lévőnek és már le is tudta volna őt "húzni", de mivel nekem sem volt, mert gyenge angol tudásommal mondtam neki, hogy nem kell, így az előttem lévőt elengedte. (később a pénzváltónál beszéltünk az előttem álló magyarral, aki mondta, hogy Ő nem is akarta érteni amit mond ) Amikor Én kerültem sorra a határőr mintha mi sem történt volna kérte tőlem a nemz.vez. eng.t pedig előtte kérdezte meg tőlem úgyhogy tudta hogy nincs.
Nem kell azért aggódni mert nem kérte mindegyik hőr., mert az unokatesómék másik sorban álltak tőlük pedig nem kérték.
#1145002009-08-17 17:56:37 Válasz a #114489. hsz-ra
Kedves szili,
Nem aggódok, nekem van nk jogsim... és az a pénzváltó amelyiknél találkoztál a másik magyar autóval, az pontosan hol van?
Azt, hogy hol voltál, azért kérdeztem, mert ha parga lett volna akkor ismernélek...