#1146272009-08-18 20:09:57 Válasz a #114623. hsz-ra
Szerencséd volt Gégé. Mi szombaton jöttünk haza és Röszkénél 4 és fél óra volt a vám. A vámos azt mondta, hogy jülius 1 és szeptember 1 között felejtsük el Röszkét
Most hallottam egy tippet egy egykori vámostól.
Szerbiában nem kötelező a tompított világítás és a szerb hatóság igen csak figyeli a lámpákat mérésnél,mert a helyiek nem használnak világítást.
Uh azt mondta hogy ne kapcsoljam be és akkor azt hiszik helyi vagyok amíg oda nem érek:)
Alex
ui: ha valaki máshogy tudja javítson ki nehogy azért büntesenek hogy nincs világítás.
Én meg már abban gondolkoztam hogy végig tolatva megyek... Na meg persze ilyen ócska trükkökben hogy betartom a szabályokat... brrr.
Az utánam szólótól kérdezném (mert most végeztem el egy jós-tanfolyamot), hogy éjszaka is?
Legutóbb -törölt nick 12762 szerkesztette (2009-08-18 20:30:01), összesen 1 alkalommal
#1146512009-08-18 21:20:13 Válasz a #114628. hsz-ra
"ha valaki máshogy tudja javítson ki nehogy azért büntesenek hogy nincs világítás."
Szerbiában és Montenegróban_ a MAK szerint nem kötelező a tompított fényszóró használata sem lakott, sem lakott területen kívül. Akkor kell bekapcsolni ha a látótávolság lakott területen kívül 200méter, lakott területen pedig 100méter alá csökken.
Görögországban meg annyira nem, hogy az alagutak után figyelmeztető tábla van kitéve, hogy _kapcsolja le a fényszórót!_
Más. A kötelező biztosítást igazoló zöldkártya Szerbiában csak akkor érvényes, ha azon Szerbia rövidítése SRB. Az SCG rövidítést tartalmazó már érvénytelen. ( tudom, ott kutya sem kéri, de..... )
Ez az a változás, amiről korábban már szó volt.
Legutóbb Triznyak szerkesztette (2009-08-18 21:25:16), összesen 1 alkalommal
Nem értem.
Az osztrákoknak meg a németeknek ingyen van a gyorshajtás?
Vagy ők nem félnek?
Vagy láthatatlan védőpajzsuk van?
Vagy mi a szösz?
Én meg majd kocoghatok 40el mindenhol.
Na szép
#1146842009-08-18 22:30:20 Válasz a #114680. hsz-ra
Akiket te németnek, osztráknak svájcinak hollandnak hiszel, Szerbiában akik száguldoznak mint az állat ész nélkül, azok mint már irtam mind mind törökök 99.99%-ban . És általában szerencséjük van, habár ma pont elöttem kapták ki a bmw-s turbánost a sorból, mikor a 80as táblánál Macedoniában vagy a duplájával araszolt. Szerencsére tudtam hogy hol szoktak lesböl figyelni.
Sziasztok!
Jelenleg Görögo.-ban vagyunk. A kiutazás auóval teljesen zökkenőmentes volt, egy magyar csapathoz csatlakoztunk ( 6 autó) és remélem a hazafele út is ilyen lesz. Ha valakinek van kérdése nagyon szívesen segítek!
Üdv. a csodálatos Hellasz-ból!!!!