Szia Breki! Feltettem egy fotoalbumot, abban megtalálod,a halas taverna képet, ráépített egy emeletet de még nincs kész. Sajnos bent nem tudtam jó képet csinálni.
Ide a fórumba még nem tudok képet betenni.
Egyébként megtaláltam Toloból bringával indulva Nafplion felé menő utat, nem volt egyszerű,igaz nem mentem végig mert már 40 fok volt, én meg már évek óta nem bringáztam.
[/img]
Köszi a képeket belenéztem.
Szerencsére nekem még sikerült a régi hangulatos helyre eljutni, még mais előttem van mikor kérdeztem két éve Melinda-t hogy olvastam egy halasról a fórumon ahová érdemes elmenni segítsen már kideríteni melyik lehet az.
De akik most mennek és szeretnék az igazi görög halas feelinget és vendégszeretet átélni ajánlanám fish taverna-t itt tavaly hasonló érzésem volt mint a Tolói halasnál két éve.
Nekem ezekből a hozzászólásokból vhogy mindig hiányzik az hogy miket néztetek meg a környéken, a befizetendő programokon és a homokban való fekvésen kívűl.
Szálláshelyről utazásról mindig szó esik, ezekről alig....
Az ilyen egyszer elégvolt hozzászólásoknál mindig azt érzem, hogytalán nemis látták a közvetlen környéken elérhető csodálatos helyeket, strandokat.
Ezek nagy részét bevallom első évben énse láttam és ha minden nap csak a homokos strandra jártam volna lehet énis hasonlóan gondolnám.
De így a második út legalább akkora ha nem nagyobb élményt jelentett mint azt megelőző évben a környék kocsival történő bejárása.
Remélem egyszer lesz vki aki az itt leírtak alapján felkeresi ezeket a helyeket, ahogy énis Kvalcsi és Vojandi leírásai alapján fizettem be szinte utolsó nap Hydra-ra.
Természetesen Toló nagyon jó kiinduló pont a környék megtekintésére.
De szerintem a közvetlen környéket is érdemes megtekinteni
#1148922009-08-20 10:49:30 Válasz a #114826. hsz-ra
Szia
Hat a Bikakis nevet akar minden masodik ettermen ,kavezon, utazasi irodan ,szupermarketen olvashatod ugyanis a falu nagy reszet igy hivjak...
A tavernat azert nehez felismerni mert a lepcsot beepitettek es mar nem latszik de ugyanott van ahol a regi volt valamikor januar kornyeken kezdtek el atepiteni arra emlekszem.
udv
Kriszta
#1148942009-08-20 11:10:01 Válasz a #114858. hsz-ra
Szia
nem nagy gaz de jo ha van ahogy Breki is irja nem kerul semmibe a kivaltasa es ha jol tudom egy evig ervenyes
Korhazban konnyebben boldogulsz vele mint a privat biztositassal hiszen igy akkor tuti nem kell fizetni 3 Euro vizitdijon kivul semmit ott a privat biztositassal problemaznak tobbet
a magandoki pedig az Atlaszt fogadja el tehat ha mind a ketto van az a tuti
#1148982009-08-20 11:26:18 Válasz a #114554. hsz-ra
Szia
az en megadott szamomat hivd ha elkeverednetek az uton (ahogy mar irtam ne a navira hanem egy profi autosterkepre kell tamaszkodni )
ha pedig siman elerkeztek idaig akkor akkor hivj ha elhagytatok Napfliont
Melyik szallason lesztek?
A makedonok szempontjabol az a lenyeg hogy olyan biztositas legyen ami az utazas teljes idotartamara szol (tehat az utat is beleszamitva nem csak az ittartozkodast )tehat barmilyen altalatok kotott utasbiztositas jo ok pont az EU-s Tb kartyat nem fogadjak el hiszen ok nem EU.
Ezert nem eleg csak az.Ezenkivul legyen minden rendben a kocsi papirjaival (zold kartya ,muszaki,stb.)illetve legyen meg az elsosegelydoboz ,elakadasjelzo , potkerek , plusz egok stb. stb. stb. meg az osszes marhasag ami egyebkent is kotelezo hogy legyen
ervenyes utlevelrol nem is beszelve
A lenyeg az hogy ne tudjanak belekotni semmibe es ha nem muszaj akkor ne pont ott hajtsatok gyorsan
Ha meg valami kerdes van akkor hajra
Udv
Kriszta
#1149012009-08-20 11:35:57 Válasz a #114826. hsz-ra
Szia
tokeletesen igazad van egyaltalan nem szimpi ahogy most kinez szerintem erre ok is rajottek mert a forgalmuk is erosen lecsokkent
nincs az a papa dirigal- mama foz -gyerekek kiszolgalnak-os feelingje a dolognak
bar a gorogok koreben nem csokkent a nepszerusege de a turistak ugy latom nem annyira szivesen ternek mar be
inkabb lemennek a kikotobe a bodeba ahol azt sutik meg amit aznap fogtak es addig van kaja amig el nem fogy
kar erte
de talan egy par ev alatt elkopik es akkor megint (a) regi lesz...az ujaknak...
#1149022009-08-20 11:36:36 Válasz a #114899. hsz-ra
Szia!
Már csak egy hét és már indulunk is.
Véleményed, tapasztalataid szerint Katerini környékéről mennyi idő alatt érünk oda hozzátok?
Szombat reggel fogunk indulni Katerini környékéről.
#1149152009-08-20 12:19:24 Válasz a #114901. hsz-ra
Kriszta, neked is köszi a választ.
Ez van.
Kikötőben? Bódében? Sütik a halat? Hát komolyan, minden nap tudtok valami meglepivel szolgálni. Ilyen sem volt még 2005-ben. Mire legközelebb megyek, lehet, hogy Tolo is máshol lesz vagy más neve lesz?