#1149382009-08-20 15:03:29 Válasz a #114904. hsz-ra
szia Kati!!!neckermann-os út lesz:( nem tervezünk sziget körüli buszozást,inkább autót bérelünk,3-4 napra,de mikor összeirtam hogy hova szeretnénk menni,a kék barlang kimaradt:( ezért gondoltunk hogy azt ha úgy adódik 1 teljesen külön nap nézzük meg,ha nem jön össze az sem akkora nagy baj.
#1149462009-08-20 16:41:03 Válasz a #114938. hsz-ra
Szia Angel!
Jó az elképzelés az autózástól kár elvenni időt. Akkor inkább az autóval bejárható célpontokakat érdemes bejárni. Amúgy is sok idő megy el a keresgéléssel, mivel igen szövevényes az úthálózat és nagyon vacak a kitáblázás. Pl., ha bemész egy településre jó esetben, mikor kijössz belőle, akkor tudod meg, hogy hol voltál. Sokszor négyes elágazásnál nincs kiirva semmi, hogy melyik, hova vezet. Figyelni kell melyik út van fényesre kopva, mert általában az a főút. Úgy, hogy számítani kell arra, hogy eltévedés nélkül biztos nem ússzátok meg az ottani közlekedést. Nagyon száguldozni nem is igen lehet, főleg a nyugati és északi részen, mert igen szeszélyesen kanyargó, legtöbbször korlát nélküli veszélyes szerpentineken kell haladni, komoly mélységek mellett. Nagyon kell figyelni, mert sok az őrült és az sem baj, ha éppségben megússza az ember a kalandot.
Üdv: Josza
Igazad van, hogy minden sziget más. Tapasztalatból tudom mert volt szerencsénk már négy görög szigetet bejárni. Autót mindenképp szeretnénk bérelni és Zantén mindent meg akarunk nézni. Ha hazaértünk pedig kielemzem a látottakat!
Most már gőzerővel pakolok. Már sikerült a fél házat 2 bőröndbe betuszkolnom!
Kati!
Köszi a jókívánságot!
Vaesz!
Köszi neked is! Mindenképp megkeressük a MED-et és a palacsintázót is mert a csemetém imádja! Sok-sok képet készítek és egy rövid beszámolót is írok ide!
Sziasztok! Sikeresen hazaérkeztünk Zakynthosról. A gépünk odafelé és visszafelé is késett 3 órát, de ez semmiség, hiszen életem legjobb nyaralásán vagyunk túl. Szándékozom egy részletes (és ha lehet képes) beszámolót feltölteni az oldalra. Nem semmi utazás volt! Irigylem azokat akik csak most mennek.
#1151292009-08-23 08:29:24 Válasz a #115125. hsz-ra
Szia!
Nem, mi a Grand Tours utazási irodánál fizettük be az utat, és autóval megyünk! Az Ibéria apartmanban leszünk!
Az igen ha már 3-or voltatok! Akkor megtudod nekem azt mondani, hogy melyik tavernában érdemes enni? Ahol finom görög ételek vannak, és az árak sem túl dúrvák? Köszi!
Üdv:
Ildikó