Szia Doro!
Látom Moraitikára mentek. Mi két hete jöttünk haza, úgyhogy most már csak irigyelni tudlak, hogy ti még nyaralás előtt vagytok. Quad bérlésben nem tudok segíteni, mert mi autót béreltünk. A főúton találjátok majd az Enjoy gyors éttermet, olcsó és finom. A gyros tál hatalmas adag, pontos árat már nem is tudok mondani, hülyeséget meg nem akarok leírni, de tényleg jó árban volt. A gyros pitában 1.5 euró. Mi minden este máshol vacsiztunk. A tengerparti éttermek persze drágábbak, de azért ott jobban is esik a vacsi-nézni közben ahogy a holdfény utat vág a tengeren, hallgatni a tenger zúgását, közben szól a zene,hmmmm. Na egy kicsit elkalandoztam. Jó utat nektek. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
Maya
Sziasztok!
MI is szerdán indulunk. Nagyon szívesen venném ha valaki leírná, hogy 3 napra kb. mennyibe kerül az autóbérlés, ja és persze, hogy hol érdemes bérelni.
Moraitikán tudok kártyával fizetni? Vagy automatát találok valahol?
Előre is köszi
#1152442009-08-24 13:19:11 Válasz a #115220. hsz-ra
Szia Lililuca!
Panoráma apartman Moraitikán. Állítólag nem rossz, bár a tengertől kicsit távolabb van, de majd gyalogolunk.
Szeretnénk sokat kirándulni és strandolni.
Már várom nagyon. Első repülős utunk lesz.
Jó utat és jó nyaralást mindenkinek, aki mostanában indul!
D.
#1152452009-08-24 13:22:40 Válasz a #115214. hsz-ra
Szia Geot!
Még nincs konkrét ötlet, de mindjárt megkérdezem nagymayát, hogy ők mennyiért és honnan bérelték.
El sem hiszem, hogy már csak 3 nap.
Úgy várom, már alig bírok a munkámra koncentrálni.
De már csak ma és holnap dolgozom. Szerdán már csak a nyaralás előkészítésének utolsó simításai vannak hátra, aztán Csütörtökön reggel indulunk a repülőtérre és elvileg 13.25-kor felszállunk.
sziasztok
én még új vagyok, de nemrég (13-án) jöttem meg Korfuról, messonghiból
autót 3 napra 95 euróért béreltünk, attól a cégtől amit az utazási iroda ajánlott, az abba rent a cartól
#1152702009-08-24 14:54:24 Válasz a #115262. hsz-ra
ebben teljes körű biztosítás volt minden kocsira.
Viszont a motorokra úgy tudom, ennél az abba carnál 150 euróig fizetni kell. ( ezt hallomásból tudom)
#1152712009-08-24 14:54:55 Válasz a #115262. hsz-ra
Szia Geot!
Olvasom a fórumot, de még csak a hetvenvalahányadikon tartok.
Te már voltál párszor Korfun. Idén merre mentek? Mit ajánlanál a "kötelezőkön" kívül nekünk, akik első alkalommal megyünk a szigetre és leginkább a természeti szépségek érdekelnek minket?
Válaszodat előre is köszönöm!
D.
paleokastritsa azt én mindenképpen ajánlom, de nekünk nagyon tetszett Liapades is, meg a paxosi, antipaxosi kirándulás is.
de mivel nagyon meleg volt, napközben inkább strandoltunk, nem esett jól autózni csak estefelé
de korfu városa éjfélkor gyönyörű!!! (szerintem) )
meg a sissi kastély, (ugyan tudom, hogy a 7 euros belépő sok, meg nem lehet felmenni, de a kilátás gyönyörű, és a közelében lévő bella vista étteremben nagyon finomat ettünk)