tapasztalatlan !
igazad van ovelix kajázója a legjobb!Gyros nagyon finom, a tálak olcsók és bőségessek, a srácok is jó fejek!
sassos nekem nem volt szimpi, de a pityókája finom volt.
üdv
Wifi tényleg van.Mi nem használtuk de mesélték,hogy milyen.Legfelső emeleten egyáltalán nincs,első emeleten elmegy még vhogy.Az udvaron van de ott sem a legjobb állítólag.Ha nagyon nem megy a Marcsi(idegenvezető) vezetékére rá lehet dugni a laptopot.Amúgy este nem lehet használni a medencét,reggel a gondnok nyitja,a párom egyszer volt fenn fényképezni mert onnan szép a kilátás....kinek kell medence ha ott a tenger???
#1154052009-08-25 18:16:57 Válasz a #115343. hsz-ra
Hát én most megyek tizenötödször Sartira 3 nap múlva,és az Ovelix girosza volt a lgízetlenebb eddig , amit ettem!A Sithon travel utcájában volt a Ageiain , ott finom volt,viszont a Sassos girosza is nagyon finom!
Üdv: Alexandrosz
Hát sztem ovelix gyrosa nem a legjobb...a hús rágós volt,a zöldség se stimmelt.Nem tudom ki hogy van vele,de ha gyrost eszek,az ne olyan érzés legyen,mintha rágóznék.Viszont mellette szól,hogy tényleg bőséges adag,nem vagyok egy kis étkű,de jóllaktam a gyrossal.1 hete jöttem haza én is,ha vkinek kell infó,kérdezzen bátran,apostolos apartmanban voltam.
Üdv mindenkinek
#1154512009-08-26 06:44:06 Válasz a #115443. hsz-ra
szia.
A víz olyan 24 fokos,autót biztosan tudsz bérelni mi tavaly ősszel kérdeztük az árakat akkor ha jól emlékszem olyan 35-45€ volt/nap de km-korlát volt az autóra(100km/nap) persze ha több napot bérelsz akkor olcsóbb valamivel.
De szerintem a motor is teljesen jó a félsziget felfedezéséhez