Sajnos pénteki indulás, és vasárnapi érkezés haza majd. Pont a legforgalmasabb. Remélem már augusztus végén nem lesz forgalom a határon és lehet haladni. Csomagokat átnézhetik, engem nem zavar végülis.. Csak ne tartson sokáig és ne kötekedjenek:)
#1154532009-08-26 07:16:06 Válasz a #115438. hsz-ra
Vandácska!
Hát valami itt nem stimmel vagy én nem vagyok n....is én úgy látom,hogy 9+te aznapi utazó kocsik a listán.
Üdv:Robi
Ui:ja egyszer már beszéltük ezt a névtémát.
Jox nem tudta megcsinálni?
A DUMCSIBA írd meg a választ!
Jox, kifelé kérték az utasbiztosítást, amit az Atlasznál kötöttünk. De csak szinte ránézett, szerintem egyeztette a neveket az útlevélben szereplőkkel, aztán visszaadta a zöld kártyát és az utasbiztosítást, az útleveleket pedig a szkennelés, ellenőrzés után.
Kérni nem kérték sem a biztosítást, sem a zöldkártyát, de adtam.
Más: Paráliára indulók és ott lévők! Nehogy ráálljatok a térburkolatokra mert 80€ bánja...
Cserrobi, látom itt vagy... nagyon tuti a csomagod , ha még 100 évig élek se fogom tudni meghálálni... De egy köszi most is repül!
Megnéztem megint, a kicsivanda én vagyok, professional velem jön egy autóval megyünk A többi pedig busz vagy repülő, vagy teljesen máshová jön. Másik irányba. Egy N. Porisnak irtam de ő nem írt vissza, tehát még mindig nem vagyok okosabb
Köszi azért...
Kedves Vandácska!
Azt nem írtad hogy a házig akarod magadat kisértetni ,ha ezt tudom akkor én is így intéztem volna a nyaralásomat .
Szerintem az elég ha Szerbián és Macedonián van társad igaz én nem szeretem mert akkor másra is kell figyelnem,így meg felveszem a magam tempóját és már azt veszem észre hogy iszogatom a frappémat a tengerparton .
Jól van cserirobi:) Nem házig akartam magam kísértetni, de ebben a saját tempós dologban is igazad van. Én szerettem mondjuk busszal is menni, de ott is az volt a rossz hogy sokszor megállt.
Ez a frappés dolog nekem is tetszett
Üdv
#1155262009-08-26 17:22:14 Válasz a #115440. hsz-ra
Vandacs.
Én most jöttem haza a hétvégén. A magyar határon belenéztek a csomagtartómba de csak tessék lássék. És ahogy láttm a magyarokkal igy tettek. Az útlevélbe csak belenéztek.
A baj az volt hogy a hat oszlopban araszoló autósor zöme török volt.
Őket alaposan átnézték. A magyarok hiába kerültek át a határon fél perc alatt a törökök nem. Ha Jöttök vigyázzatok. A szerb határátkelőnél beállsz a sorba mert úgy tűnik tiz perc és átérsz. Aztán kőrbezárnak és nincs visszafordulás más átkelő felé. A szerb meg sem nézi a papírjaidat csak int hogy mehetsz, de a magyar átkelőig állnak a tömött sorok. Még csak nem is nappal, hanem szombaton éjjel egykor álltam be a sorba és már reggel hatkor át is értem a határon. ( Az úton a forgalom nem volt nagy, szinte csak szállingóztunk). Sajnos ha a sorban van vagy kétszáz török elötted az útlevélkezelés és vámellenőrzést tekintve cca.200x2 perc. És akkor még minden sima volt. Ez nem mindíg jön össze a törököknél.
( Ahogy láttm volt probléma azzal hogy pár ezer szállal több cigarettát hoztak-még úgy is ha csecsemőket is beleszámolták, de volt hogy a személyek számával volt gond stb.) Imádkozz, hogy a mostani hétvége már lazább legyen, vagy gyere másfelé. Máskor agusztus végefelé messze elkerültem Röszkét. Most megtévesztett hogy olyan kevesen kóvályogtunk az úton.
Kedves Lambros!
Nagyon köszönöm az infokat.. Hát nem lehetett kellemes ott állni annyi ideig..
Az a baj mi még soha nem voltunk kocsival csak busszal, szóval fogalmam sincs mit hogy stb.. De megfogadom a tanácsaidat a határon való átkelésnél... de lehet lesz benne hiba:D
Köszi