Jaj az a kis tünemény lányod.Látom mgam elött a kis rémült szemeit .
Én nem félek tőle,de a koszt azt nem szeretem.Itthon sem!
Hmmm gondolkodóba estem mivel Tolo az isteni volt a bratyómat meg most viszem el nyaralni Göröghonba és ha koszos a tenger az nekem sok sörömbe fog kerülni.
Ha beljebb mész akkor már tisztább, de kinn a szélén ahol a kicsivel tudtam volna fürödni ott nagyon gáz volt... Jóval beljebb is vittem őt, ő nem tartott annyira a medúzától... Sikítva rohant a nővére után, de fogalma nem volt miért kell sikítozni... , csak jó poén volt. Ráadásul a sógoromék fiai is ugyanazt csinálták mint a nagy. Persze, hogy a kis törpe is ment utánuk a hülyeségben.
Mellesleg Nei Poriban nagyon drága volt a benzin 1,248 euro, ezért mi Makrigialoson tankoltunk, benn a faluban egy Aegen kutnál (ki van táblázva), ott 1,077 volt ami egyáltalán nem mindegy.
Hát nem tudom a bátyádnak mennyire jön majd be a tenger, de ha esetleg nagyon nem bírná, akkor menjetek át Stomióba, ott biztosan tisztább, mert sokkal kevesebben vannak, vagy Kokkino Nerora. Tehát valahová el Nei Poriból... Tudod tavaly mi kétszer is átmentünk, mert Nei Poriban nagyon nagyok voltak a hullámok, a kicsi meg félt tőle, ott meg sokkal jobb volt a víz.
Az idén már nem izgatta a hullám, úgy ugrott bele a vízbe karúszóval, mintha odaszületett volna...
Hétfőn már én is indulok, és szomoruan hallom, hogy koszos a viz:(
Lenne még két kérdésem a rutinosabbakhoz. Úgy néz ki, hogy jönne + 1 fő velünk, és neki kellene egy megfizethető apartmant találnunk kint, mivel csak egyedül lenne. Nem tudtok ajánlani vmit, esetleg webes eléréssel,ahol érdeklődni lehetne?
A másik, hogy szeretnénk autót bérelni, és meglátogatni a barátaimat Polychronoban, ami Kassandrán van. VAn e valahol lehetőség komppal átmenni, hogy ne kelljen körbe kerülni mindent?
Valamint, hogy kb mennyi az autóbérlés km korlát nélkül?
Most lehet, hogy közeledik az indulás többet kérdezek:)
Előre is köszönöm mindenki válaszát, segitségét.
Jamasz:
hát az attól függ, láttam olyan szállás leírást hogy 2 szoba és a nappali részen is volt ágy, mert 4 felnőtt és 2 gyerkőc lenne,
de bármilyen megoldás érdekelne.
Mi 1 hete jöttünk haza és mind a két végén voltunk strandon, igen koszos a víz, nem értem miért kell mindent eldobálni.
Sára lányom homokozott és túrta ki a cigi csikket a homokból.
Medúzát mi is láttunk 2 nap is, kéket és nem kicsiket.
Sziasztok!
kÖSZI MINDENKINEK AKI EDDIG SEGÍTETT!
Sajnos még nagyon messze van a következő nyár,de jobb időben elkezdeni és bölcsebb leszek.Akinek van még szállásárakkal kapcsolatban megjegyezni valója szivesen meghalgatom.Köszi előre is a segítséget!
Ettika szerintem ugyanazokat a medúzákat láttuk. Olyan gyönyörű sötétkék volt (mint egy neylon zacskó ) és elég nagy, legalább 50 cm átmérőjű. Mi jól körbebámultuk szegényeket (2 láttunk), a nagy lányom jókat sikoltozott tőle, a kicsi meg követte... Amikor megmutattuk sógornőm a gyerekének búvár szemüveggel, ő már nem sikítozott. Viszont tisztes távolságban maradtunk azért...
Szzsuzsanna fentebb valahol már írtam, hogy merre kell menni (Kokkino Nero és Stomió) felé, ahol viszont nagyon tiszta a víz és a part is... A +1 fő miatt keressétek meg az Evi Tours Irodát, egészen biztosan tudnak segíteni stúdióval, mert szerintem 1 főnek bőven elég a stúdió, nem kell apartman... A fő utcán van, mellette az egyik oldalon motorkölcsönző (magyarul beszélő fiúval), ott szerintem még autót is tudtok bérelni, a másik oldalán a sarkon egy ruhaüzlet, az utca túloldalán fagyizó és pékség. Szemben vele Souvenir bolt (az a legnagyobb Nei Poriban).
Nagyon köszönöm, gondolom Kokkino Nerora busszal is el lehet jutni, mert nem akarunk egész hétre autót bérelni, de majd megoldjuk.
Szerencsére mivel beszélek kicsit görögül, nem szoktam kint elveszni:)
A szállás tippet is köszönöm, köszben kiderült, hogy az Evi toursnál dolgozik Bodon Évi, akit már régóta ismerek, és jóban vagyunk, úgyhogy minden bizonnyal segitségünkre lesz.
Mégegyszer nagyon köszönöm a tanácsokat és tippeket.
Kicsit már tükön ülök, és nagyon várom a hétfőt. Itt még nem voltam, én Sartiba, és Polychronóba szoktam menni, utóbbiba azért, mert ott élnek a barátaim:) Most is azért akarunk kocsit bérelni, hogy meglátogathassuk őket:)
Remélem minden rendben lesz, Bár Görögországban nem lehet olyan helyzet, hogy én ne érezzem jól magam.