Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 2386
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Farek007
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115673 Üzenet linkje2009-08-27 18:45:04 

Sziasztok! Tudnátok nekem körübelüli árakat irni bolti,éttermi árokra gondolok. Elöre is köszönöm.
# 2387
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115675 Üzenet linkje2009-08-27 19:29:45  Válasz a #115673. hsz-ra Előzmény #115673

# 2388
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115700 Üzenet linkje2009-08-27 23:54:52 

Kedves Ildikó és aki mostanában utazik Zantéra:Legyen mindegyikőtöknek ugyanolyan gyönyörű nyaralása,mint amilyen nekünk volt!!!
# 2389
Pjotr
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115782 Üzenet linkje2009-08-29 08:11:15  Válasz a #115564. hsz-ra Előzmény #115564

Tudod, kedves Josza, szerintem épp az a baj, hogy te és még néhányan eltiporjátok és lehurrogjátok az összes, Zantét nem dicsőítő, netán negatív véleményt.
Utazás előtt elolvastam mind a 150 oldalnyi fórumbejegyzést, ebből az jött le, hogy húha, de nagy szám ez a sziget.

Van összehasonlítási alapom, az elmúlt 10 évben jártam Mallorcán, Costa Bravan, Cipruson, Thaiföldön, Horvátországban, Hollandiában, Máltán, Portugáliában, Thesszalonikiben, Korfun, Németországban, Ausztriában, Csehországban, Tunéziában és természetesen Magyarország számos gyönyörű üdülőhelyén.

Sehol sem béreltünk kocsit vagy robogót és mégis meg tudtunk nézni annyi látványosságot, amennyire vágytunk. Zantén az összes "alap" látnivaló megtekintése után sem voltunk "elájulva".

A sostisi és laganasi partok pedig koszosak, igaz, mindenkinek más az igényszintje...

Szóval, szerintem, csúnyán félrevisz, ha az ember csak innen tájékozódik, még akkor is, ha az index fórumában is a hellast ajánlják.

Főleg, hogy lassan már senki sem meri leírni negatív tapasztalatait.

Nem tudom, miért kell mindenáron fogást keresni valakin, aki leírja, hogy NEKI milyen volt Zante.

Üdv,
P

# 2390
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115805 Üzenet linkje2009-08-29 14:10:09 

Kedves Pjotr és Elizin!
Senkinek a véleményét nem akarom a földbe döngölni. Aki régebb óta ismer biztosan nem tételez fel rólam ilyet. Sajnálom, ha abból, amit írtam ez jött volna le. Én csak arra a jelenségre hívtam fel a figyelmet, hogy az, ha bárkinek nem úgy sikerült a nyaralása, ahogy szerette volna, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy oda nem érdemes elmenni. A magam tapasztalatából tudom, hogy mennyire befolyásolja az ember értékítéletét, hogy hogyan, milyen körülmények között ismer meg egy helyet.
Toloban nyaraltunk és hajóval átmentünk Hydrára. Sikerült kifognunk egy 47 fokos hőséget, ráadásul a hajón még az ülőhelyünket is elfoglalta egy társaság. Kiszálltunk, de akkora forróság volt, hogy képtelenek voltunk felmenni a kilátóhoz, árnyékról árnyékig közlekedtünk, ráadásul hazafelé végigálltuk az utat. Hát nem éreztük jól magunkat és őszintén szólva nem is nagyon tetszett a sziget, de azt soha nem írtam le, hogy Hydra rossz, vagy csúnya hely lenne, inkább nem írtam róla semmit, mert nem akartam elvenni senkinek a kedvét az odautazástól, másrészt tudom, hogy negatív véleményem nem lenne igazságos, miután nem adtam meg annak helynek azt az esélyt sem, hogy körbejárjak. Én úgy gondolom, hogy a más vélemény nem bűn és ha vitázunk semmiképpen nem vérre megy. Sajnálom, ha megbántottalak Titeket. Üdv: Josza

# 2391
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115814 Üzenet linkje2009-08-29 15:58:25 

Sziasztok!
Szerintem pedig a mai netes világban már ELŐRE le lehet ,,csekkolni"egy helyet,hogy pl.milyen a part,mennyire zsúfolt-nem zsúfolt,mik a látványosságok...stb.Nem akarom az észt osztani,nekem sincs sok,de mielőtt elmennék valahova,rengeteg helyen körülnézek,olvasok,ez teszi ki a kevés szabadidőm.Aztán,ha úgy látom,mégsem tetszik annyira pl.a part,nem megyek oda.
A laganasi partot és a sostisi partot sem lehet egy lapon emliteni mondjuk a Copacabanával,vagy a Seychelles-szigetekivel.Mint irtam,az Alykanasi part,Amudi-Tragaki szakasz Zantén talán a legszebb ,,szinű" ,Xigia két öble északon,délen pedig Gerakas,Porto Roma...
Nem dicsőiteni akarom a szigetet,nem rábeszélni embereket,csak szerintem remekül ki lehet választani olyan helyeket is,ahol igenis szép a part.
Az pedig nagyon jó dolog,hogy valaki már ennyi szép helyen járt,mint Pjotr.
Az is gond,hogy a spanyol nyaralóhelyeket,Ciprusról nem is beszélve,szerintem nem sokan ,,engedhetik"meg maguknak/bocsánat.../igy ,,marad"pár görög szigetecske,amit még meg lehet fizetni,s talán van bennük annyi,amiért azt mondhatom:Megérte,nekem tetszett,szép volt!-anélkül,hogy bárkit is rábeszéljek.

# 2392
Kmaja
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115816 Üzenet linkje2009-08-29 16:19:54 

Sziasztok!
Tegnap délben értünk haza Tsiviliről....
Aeoulosos,buszút kicsit húzós volt...soha többet szlovákok icon_smile.gif
A hely gyönyőrű...bejártunk mindent motorral meg quaddal....az utak nagyon csúszósak,durvák....
Az idő nagyon jó volt....egy hétid egyfelhőt se láttam...utána is csak egy párat....a hajóúton sajnos voltak felhők....füstfelhők.....Porto Vromi és a hajórocs közötti rész teljesen leégett,elég durva látvány volt....utána viszamentünk motorral is...nagyon lehangoló lett a környék...
Zakythoson éppen akkor votl St.Dionüsos ünnepe....élmény volt ott az este:)...sok árus,tüzijáték....
Ha vkit érdekel vmi szivesen válaszolok...
Én sztem drágább mint a szárazföld...a Dia-van és a Lidl-ben teljesen jó árak vannak...majdem hogy fele annyi ott a gyümölcs mint a városban...

# 2393
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
DOROYLA
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115831 Üzenet linkje2009-08-29 18:27:09 

ZAKYNTHOS, A KELET VIRAGA CIMU EGYETLEN MAGYAR NYELVU UTIKONYVROL BOVEBB INFORMACIO A www.freeweb.hu/zakynthos2008 OLDALON ILLETVE A hsilvya@freemail.hu CIMEN ERHETO EL!!!
# 2394
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115865 Üzenet linkje2009-08-30 12:45:25 

Üdv mindenkinek! icon_biggrin.gif

Zante fantasztikus volt!!! icon_biggrin.gif Nagyon jól éreztük magunkat!! icon_biggrin.gif Nem értem, hogy miért nem tetszett néhány tagnak. Csak sajnálni tudom őket azért, hogy ennyire rossz véleménnyel voltak a szigetről!
Később részletesen beszámolok az útról! icon_wink.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 2395
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115871 Üzenet linkje2009-08-30 13:38:29  Válasz a #115865. hsz-ra Előzmény #115865

Nem kell sajnálni, nekem se tetszett a sziget de ettől még nem szorulok a sajnálatodra.......icon_exclaim.gif
Egyébként nem nagyon értem miért nem lehet elfogadni, ha valakinek NEM tetszik egy adott hely? Nem vagyunk egyformák és én bizony a szemetes Laganasi parttól nem voltam elájulva, és a tenger sem nyűgözött le úgy mint más helyeken. A nyugati part nagyon tetszett és természetesen a roncsos öböl, de az is csak fentről, mert bizony ott lent a vízben úszva látszott a sok olajfolt és azokat kerülgetve nem olyan szép a part...icon_rolleyes.gif
Nyilván ha engem megkérdez valaki hova menjen nyaralni nem Zakhyntost fogom ajánlani, aztán vagy megfogadja, amit mondtam vagy nem.(egyébként, akiknek eddig mondtam, hogy nem ajánlom, és mégis elmentek utólag azt mondják tényleg nem annyira Görögös a hely, mint várták, és nekik sem jött be annyira)
Szóval hagyjuk csak meg mindenkinek a vélemény nyilvánítást mert mindenkinek nem jöhet be ugyanaz.icon_wink.gif

# 2396
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115873 Üzenet linkje2009-08-30 13:58:09  Válasz a #115871. hsz-ra Előzmény #115871

icon_lol.gif Hagyjuk már ezeket a fölösleges köröket,szerintem.
Zakynthos a legkevésbé görögös sziget,ezt mindenki tudja,aki olvasta pl.ezt a fórumot,természeti szépségei viszont páratlanok.
Ha igazán görögös szigetet akar valaki,menjen KRÉTÁRA!Például...vagy ahol Te voltál,kedves Kristi,Karpathosra.Igaz? icon_wink.gif/Kikládok..hhhmmm.../
Ha legközelebb megérem,görögös helyet szeretnék,de idén Zante a szépségeivel győzött,ezt is láttam,nem bántam meg. icon_lol.gif

# 2397
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115894 Üzenet linkje2009-08-30 18:50:14 

unalmas már ez a sziget minősités,szerintem aki nem tudja eldönteni hova menjen,nézzen körül itt a fórumon,olvasson utána és akkor kevesebb negativ meglepetés éri!!!
# 2398
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115936 Üzenet linkje2009-08-31 07:10:39  Re:

Nem kell sajnálni, nekem se tetszett a sziget de ettől még nem szorulok a sajnálatodra.......icon_exclaim.gif

Kedves Kristi!

Tegnap jöttünk haza a szigetről és nagyon jól éreztük magunkat. Senki nem tudja elvenni a jókedvemet még te sem. Demokráciában élünk, így mindenkinek lehet véleménye!
Zsebkutynak teljesen igaza van erről felesleges vitatkozni!

Egyébként sem Laganas-os nyaraltunk hanem Tsiliviben. Itt a part nagy részben finomhomokos, rendezett és tiszta volt! Sőt kagylókat is találtunk! icon_smile.gif A szállásunk a Zante Maris Hotelben volt. Ráadásul a szálloda csendesebb részén kaptunk szobát. Itt a legnagyobb "zaj" a tengerzúgás!
Tsilivi is tetszett! A helyi emberek végtelenül kedvesek és jóindulatúak voltak velünk , főleg a gyerekekkel!

# 2399
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115938 Üzenet linkje2009-08-31 07:50:48  Válasz a #115936. hsz-ra Előzmény #115936

Kedves Kyra!
Isten hozott itthon. Örülök, hogy Neked sincsenek negatív tapasztalataid a szigettel kapcsolatban és jól sikerült a nyaralásod. icon_cool.gif
Majd, ha kipihented Magad mesélj minél többet az útról!
Közben nagy nehezen elkészült a beszámolóm. Ha van kedved olvasd el!
Üdv: Josza

# 2400
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116017 Üzenet linkje2009-08-31 19:16:18 

Szia Josza2! Elolvastam a beszámolódat nagyon klassz volt a nyaralásotok.Jövőre mi is szemezünk Zakinthossal. Mennyie volt sikeres a búvárkodás? Mennyire átlátszó tiszta a víz?Van olyan mint a Sithon félsziget? icon_rolleyes.gif Azért lényeges mert a párom fő tevékenysége is a sznorizás. Idén Sartiba legalább 50órát volt a vízben. Volt is polip vacsorára még haza is hoztunk. icon_lol.gif A Grand Toursal mi is utaztunk már tényleg korrekt iroda. Előreis köszi a választ. Szia Erika
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 159 160 161 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu