Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 4111
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115843 Üzenet linkje2009-08-29 21:13:44 

Szia Breki!
Jól látom, Párgába ksézültök? Még az idén?

# 4112
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115974 Üzenet linkje2009-08-31 13:55:33 

Szia

Igen ma lefoglaltuk, sajna már nem volt 17 napos csak négy személyre ezért lett az ottani 10 napos viszont az 10 ezerrel olcsóbb lett a múlt hetihez képest tehát 35 ezer utazással együtt. És így a három csillagos (kulcsos) Diogenis is annyi lett mint a többi.

Elég sok oldalt alolvastam már, de pár dolog érdekelne.

1. Aoelusosok mehetnek-e fakultatív programok ügyében a Walter Traveles idegenvezetőhöz és hol találjuk pontosan őt.
2. Szükség van-e kint süncipőre
3. A busz elvisz minket közvetlenül a Diogenis-hez.

Ha valaki jön ugyanezen időpontban tehát szeptember 12 akkor írjon !

Olvastam korábban sokan készítettek az itteni infókból beszámolókat ezeket el tudnátok nekem küldeni e-mail-ban?

# 4113
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115984 Üzenet linkje2009-08-31 15:27:37 

Breki!

1. Persze, hogy mehetsz segítséget kérni vagy akár fakultatív progit befizetni a Walter Travelhez. Nem tiltja semmi!!!
Mi tavaly Tolóba nem az Apollonnál fizettünk be az útra, hanem a Grand toursnál.

2. Mi nem találkoztunk a tengerben sünikkel!

3. A busz nem fog elvinni, lesz transzfer, egy kis busz jön az utasokért, és az viszi el titeket abba az apartmanba, ahol a helyet foglaltátok.

# 4114
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116013 Üzenet linkje2009-08-31 18:22:02 

1. Igen pont Tolo-s ötlettől vezérelve gondoltam erre
De jó lenne tudni merre találom pontosan ót, olvastam régebben írt ide.

2. És nemis használtatok vittetek süncipőt?
Más környékbeli strandokon se szokott előfordulni?

Eszembe jutott még egy kérdés a bérelhető robogók amikről szó van egyszemélyesek vagy ketten is fel lehet rá ülni?

# 4115
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116032 Üzenet linkje2009-09-01 08:24:09 

1. Kit merre találsz ott pontosan??? A Walter vagy az Aeolust??

2. Mi mindíg a Valtoson fürödtünk egyszer volt, hogy a másik két strandon is fürödtünk, de egy süni sem volt. Viszont ha van cipőd, akkor vidd ki, jobb ha nálad van, mert akkor nem érhet meglepetésicon_smile.gif))

Lázban vagytok már?? Nemsokára indultok....

Legutóbb Bridzs szerkesztette (2009-09-01 08:27:58), összesen 1 alkalommal
# 4116
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116033 Üzenet linkje2009-09-01 08:27:03 

Breki!

A Walter Travel oldalán van térkép, azon láthatod hol található az iroda!

# 4117
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116034 Üzenet linkje2009-09-01 08:39:48 

1. A Waltert a másikat csak megmutatják icon_razz.gif

Megjött közben a tájékoztató Szabóova Kristína a kinti képviselő róla tudtok mondani vmit?

Indulás : 11:20 óra-kor Szeged-ről

Strandokat inkább a távolabbiakat értettem tudod szeretem bejárni a környéket pl Sivota érdekelne kapásból.

Hát a láz még messze van még euro is csak a Tolói madárlátta van, jövő hétfőn meg még megyek pestre konferenciára.

Itt most elég nagy pangás van nem ezt szoktam meg

# 4118
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116035 Üzenet linkje2009-09-01 08:57:42 

Az Aoleus-os leírásban vannak ilyenek:

"A poggyász megengedett súlya 20 kg/fő (a kézipoggyászt beleértve). Egy csomag maximális súlya 25 kg lehet (ha több fő poggyászát tartalmazza), más esetben ......... Kérjük, ezt a korlátozást betartani - az autóbusz csomagtere korlátozott. Hűtőtáskát kizárólag a busz csomagterében lehet szállítani! "

Tavaly Toló-ba mi vittünk egy nagy böröndöt közös holmikkal és sima táskának látszó hűtőtáskát amit felvittünk és elfért az ülés alatt, semmi gond nem volt vele.

Itt mennyire vették szigorúan a súlyhatárt és a hűtőtáska felvitelét?

# 4119
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116036 Üzenet linkje2009-09-01 08:58:05 

Kriszti egy nagyon kedves, aranyos és segítőkész idegenvezető, csak pozitív véleményünk van róla!!!
# 4120
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116037 Üzenet linkje2009-09-01 09:21:22 

Akkor olyan mint a Tolo-s Kriszti.

Ennek örülök az elődjéről sok mindent olvastam itt

És ő tart is külön részletes magyar nyelvű idegenvezetést vmelyik programon?

# 4121
Rm58
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116133 Üzenet linkje2009-09-02 08:58:09  Válasz a #115568. hsz-ra Előzmény #115568

Jó kis propagandaszöveg, kár hogy a fele sem igaz.
Még hogy Pargán finomhomokos strandok vannak, és még "hihetetlenül fehér". A strandok tipikus sóderbánya jellegü szürkék, igaz a valtosnak a felső szakaszán homokos a part, de itt is gyorsan mélyülő.
Az illatokról is lehetne egy regényt írni, főleg a kikötői csatornaszagról.
Én nem bántam meg, hogy voltam Pargán, de különösebben nem is tetszett, de mivel kocsival voltunk nem volt gond elmenni más strandokra, a Loutsa 27 km, de megérte, na nálam ott kezdődik a strand.
Egyébként Parga rendkivül zsúfoltan van beépítve, és ez nem történelmi okok miatt van, hanem a kapzsiság miatt, az apartmanok 80%-a 30 évnél fiatalabb, tehát jóval az autó feltalálása után épült, elvárható lenne egy 80-as években épült apartmantól, hogy járművel is megközelíthető legyen. Parkolni egyáltalán nem lehetett a városban, az autót a városon kívüli szerpentinen kellett hagyni, az x-dik kanyar után. Aki busszal jött jobban járt, mert feleannyit kellett neki gyalogolni.
Akit megfogott a történelem, az csodálja meg a kikötöi sétány öntöttvas kandelábereit, utána kopogtassa meg, "mert ez műanyag" icon_smile.gif)))
Mikor Pargára értünk, győzködnöm kellett a feleségemet, ha már itt vagyunk, ki van fizetve a szállásunk, maradjunk is itt, mert igen nagy késztetést éreztünk, hogy odébbálljunk az elképesztő zsúfoltság miatt.

# 4122
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116140 Üzenet linkje2009-09-02 09:38:24 

Sziasztok!
En epp Pargan vagyok,egyenileg,rm58 azert ennyire nem rossz parga,hogy gyozkodni kelljen barkit is maradjon,es epp csatorna szag sincs a kikotonel,itt nem a parti setanyon kezdodik a totenelem,pl itt a var,zaloga,ami azert itt igen nevezetes,Cassiope,stb

Akinek ez nem jo fizessen luxus nyaralast tobb 100000 ft-ert.

# 4123
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116141 Üzenet linkje2009-09-02 09:44:18  Válasz a #116037. hsz-ra Előzmény #116037

Szia Breki!
A " süncipőről": A Valtosra nem kell, de a Krioneri és a Piso Krioneri strandra a kövek miatt ajánlom. Mindegyik strandnak megvan a maga előnye a másikkal szemben. Ha elmész, és ugyan miért ne mennél az Acheron folyóhoz akkor mindeképpen nagyon fontos, mert jelentős részét a vízben gyalogolva lehet megnézni és az aljzat gyakorlatilag kavicságy. Tehát mindenképpen vigyél magaddal "sünncipőt".
Én azt mondom, inkább bérelj egy motort (nem robogót), vagy autót és magad járd be a "fakultatív" utadat. Tudom, hogy Ti igazi ínyencek vagytok. Nektek nem igen tetszene a csoportos út. Ez alól kivétel a hajókázás Paxos- Antipaxosra. Azt azért ajánlom.
Ha van járműved olyan fantasztikus helyekre is eljuthatsz, mint például Arta, Ioanina, a Dodonai jósda stb. Parga jó választás. A görög szárazföld legszebb üdülőhelye. (szerintem)
De persze azt csinálsz, amit akarsz.
A nem műanyagdoboz formájú textilből készült hűtőtáskát felviheted a buszra.
Jó készülődést: Josza

Legutóbb josza2 szerkesztette (2009-09-02 09:55:59), összesen 1 alkalommal
# 4124
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116142 Üzenet linkje2009-09-02 09:45:24  Válasz a #116140. hsz-ra Előzmény #116140

Szia Degu!
További jó nyaralást és nagyon igazad van!
Üdv: Josza

# 4125
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116143 Üzenet linkje2009-09-02 09:50:48 

Breki1 írta:
Az Aoleus-os leírásban vannak ilyenek:

"A poggyász megengedett súlya 20 kg/fő (a kézipoggyászt beleértve). Egy csomag maximális súlya 25 kg lehet (ha több fő poggyászát tartalmazza), más esetben ......... Kérjük, ezt a korlátozást betartani - az autóbusz csomagtere korlátozott. Hűtőtáskát kizárólag a busz csomagterében lehet szállítani! "
Itt mennyire vették szigorúan a súlyhatárt és a hűtőtáska felvitelét?

Bocs, de visszafelé olvasom a dolgokat.
Az Aeolus egyáltalán nem veszi komolyan a súlykorlátozást. Mi is sokkal többet vittünk és semmi probléma nem volt. Addig is nézd ezt meg!
https://picasaweb.google.com/sz.cilla/Parga2007OktBer?feat=directlink
Jó készülődést: Josza

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 274 275 276 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu