Bennem egy kicsit negatív benyomást keltett az itt reklámozott hajókázás, ezért nem mentem kalózkirándulásra...
pudoli írta:
és szorri, de a jelmezesdi kalózosdi nem a mi stílusunk, azért is nem mentünk oda (sem)
Csutek írta:
Ez a kirándulás nem a jelmezesdiről szól, hiszen senkinek sem kötelező beöltözni. Alapból jó buli és nagyon finom az étel. 15 eurót fizettünk fejenként, amiben volt egy csodás hajó kirándulás, delfinekkel. Plusz: korlátlan étel és ital fogyasztás! Nekünk megérte!
Akkor ez úgy is felfogható, hogy "egyesek" önként lemondtak a részvételről, és "kettesek" így minél többen részt vehettek rajta. Volt egyébként utas tőlünk, a hotelből is, nekik pl. nagyon tetszett, csak nem szeretik a halat, így megrohamozták délután 4-kor a gyrosost, vacsorázni sem bírtak utána...
És csak a delfin mennyibe került volna csodáshajókirándulás és korlátlanfogyi nélkül?
Lényeg a lényeg: így is volt mit csinálni bőven, most gyúrom a beszámolót és "lektorálás" után lehet hogy elküldöm Jox-nak hogy tegye közzé
naezaz! ha mi mentünk volna, lehet, h a ti hoteltársaitok maradnak le és msot milyen szar lenne nekik, lemaradtak volna egy élményről
#1167302009-09-07 11:21:13 Válasz a #116728. hsz-ra
Szia pudoli,
Tényleg, mi egy időben voltunk paralián, ugye? Te is "lekésted" a hajózást... Kampókéz, faláb nélkül már nem élet az élet... Na és hogy tetszett paralia? Voltál kirándulni valamerre? Nászutasok voltatok ha jól emlékszem, de most "nem érek rá visszascrollozni"...
szia
sajnos nem volt elég "görög" nekem, én valahogy arra számítottam, hogy a templomot leszámolva több görögösebb házikót látok, meg hasonlók, mint régen ahol voltam (Stavrosban pl) de nem láttam
amúgy a környék és a táj csodás volt, baromi jól éreztük magunkat, csak tényleg ez a görög-dolog volt kevés..
#1167372009-09-07 11:31:30 Válasz a #116734. hsz-ra
Meg tudlak érteni. Parália nem igazán arról szól, amire te vágytál. Nekem is csalódás volt egy kicsit az idei út. Azt mondták, hogy O.B. nem annyira nyüzsis. Hát em tudom....számomra még ez is sok volt.
Ha "görögösebbre" vágysz, én még mindig Makrygialost javaslom. Én az idén is többször voltam ott. Kb 18-20 km-re van Paráliától. Jövőre fix, hogy oda megyek!
köszi a gratut először nem is reméltem, hogy ez lesz, de ez lett
hogy állsz a beszámolóval?
"jövendőbeli uram" már írt egy tök jót
ha vki kiváncsi rá, majd lehet, ide is felteszem...
Makrygialost nézegettük mi is, mikor már ott voltunk épp és pakoltuk ki az oda utazó emberkéket a buszból...
ja, nyüzsis is volt kicsit, de azt még el is lehetett valahogy viselni, mi a cocus beachen tengtünk naphosszakat, és ott nem mindig volt nagy a tömeg, de tényleg olyan falusiasabbra számítottam...
akkor majd megkérdem, feltehetem-e
nem akarok plagizálni, meg nem tudom, mennyire gondoltanyíltra (a barátoknak, szülőknek készült, és erősen moderálni is kell néhol.. )
#1167482009-09-07 12:21:26 Válasz a #116742. hsz-ra
Biztos nem azért írta hogy moderáld úgy van az jól biztos ahogy megírta majd Jox fog intézkedni felrakás-ügyben
Én is írok beszámolót, de most mit részletezzek egy nászutat...