sziasztok!!!!sajnos ma hazajöttünk Zakynthosról,nagyon szép 1 hetet töltöttünk ott,bejártuk az egész szigetet szinte,felejthetetlen élményekkel tértünk vissza!:)Tsilivin is sajnos minden az angolokról szól,de ettől függetlenül jól éreztük magunkat ott!
Sajna letelt a 2 hetünk Zakynthoson, nagyon szép a sziget, amit tudtunk megnéztünk, nekünk legjobban Kalamaki, és Tsillivi partja tetszett, oda nagyon sokat jártunk fürödni!
Később megírom bővebben az élményeket!
#1172652009-09-14 07:15:53 Válasz a #117234. hsz-ra
Kedves Angel és Ildikó!
Örülök, hogy szép emlékekkel tértetek vissza, Isten hozott Titeket.
Ha majd kipihentétek az út fáradalmait, meséljetek!
Üdv: Josza
SZiasztok! Hétvégén indulunk Zakinthosra. Ibusz szervezésében. Olyan sok szépet hallottam tőletek róla, hogy muszály látnom is. Drukkoljatok, hogy legyen jó idő még.
Szeretnénk Kefalóniára elmenni az Ibuszos fakultatív keretében, nem tudjátok véletlenül, hogy mely napon indul? Ugyanis autót bérelnénk, de úgy szeretnénk, hogy ne ütközzön a fakultatívval.
Itteni hozzászólásokból kiindulva budgetnél foglaljuk. budgetzakinthos.gr oldalon szeretném foglalni.
Előre is köszönettel:
Szia Manonos!
Üdvözöllek körünkben.
Zakynthos nagyon jó választás és hallomásból tudom, hogy az Ibusz nagyon profi módon szervezi az útjait. Én nem velük voltam a szigeten, ezért nem tudok információval szolgálni a fakultatív útjaikról.
Nem érdemes itthonról megrendelni a bérautót, mert egyrészt bőven van belőle a szigeten, másrészt így elesel az utószezoni és egyéb rendkívüli akciókból. Egyébként még alkudni is lehet, de persze csak a helyszínen. Kalamakiból egy kellemes sétával át lehet menni Laganasba és ott, én is a Budget kölcsönzőt ajánlom én is onnan kölcsönöztem júniusban. Jelentősen olcsóbbak másoknál és nagyon rendesek.
Ha bármiben tudok inforációval segíteni nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok. Ha én nem tudok, akkor biztos akad, a ki tud. Ajánlom, olvasd el a beszámolómat. Kék öblök szigete a címe. Biztos találsz benne hasznos információkat. Ez meg a fotóalbumom:
http://picasaweb.google.com/sz.cilla/Zakynthos#
Jó készülődést! Drukkolunk a jó időért, bár ilyenkor még a Jón tengernél nyár van.Üdv: Josza
.... már a jövő évi utat tervezgetem.Szörnyű vagyok,mi?...
Szia Drága Zsebkuty!
Örülök, hogy tetszik az album és örömet tudtam okozni Neked ezen a ronda őszi napon. Itt Pesten szemerkél az eső.
Amit idéztem azzal valószínűleg mindannyian így vagyunk. Tudod "akit a mozdony füstje megcsapott" ... Ez már betegség. Nem is nagyon akarunk meggyógyulni.
Puszi: Josza
#1172842009-09-14 12:32:12 Válasz a #117272. hsz-ra
manonos!
A fiamék 2 napja vannak kinn, azóta ömlik az eső, ma reggel az utcájukban (Laganas) 10 centis víz állt:-( A hét további napjaira is felhős, esős időt jósolnak, csak reménykedni tudunk, hogy javul (csak holnapra írnak napsütést:-()
Készüljetek fel a rossz időre is, hogy ne érjen váratlanul - legfeljebb pozitívan csalódtok.
#1172852009-09-14 12:36:33 Válasz a #117284. hsz-ra
És könyörgöm, ne fizessen senki előre fakultatívot be (főleg nem magyar irodának), mert ha ömlik az eső, csak a vállukat vonogatják, és minden körülmények között indítják a buszt, még ha az utasok ki sem tudnak szállni belőle.
És könyörgöm, ne fizessen senki előre fakultatívot be (főleg nem magyar irodának), mert ha ömlik az eső, csak a vállukat vonogatják, és minden körülmények között indítják a buszt, még ha az utasok ki sem tudnak szállni belőle.
...És ne béreljen senki itthonról autót nyaraláshoz. A helyszínen sokkal olcsóbb a bérlés,főleg elő és utószezonban. Helyi és alkalmi akciók is vannak és alkudni is lehet. Más a helyzet, ha valaki mondjuk repülővel érkezik Athénba és bérelt kocsival akar továbbutazni.
Szia,kedves Josza!
Hát ez az album gyönyörűséges,köszi nagyon,ismét ott voltam egy kicsit,bár már a jövő évi utat tervezgetem.Szörnyű vagyok,mi?
Az album valóban csodaszép. tőle kaptam én is kedvet.
Arany Zsebkutyim, ki ne tervezgetné ezen a fórumon már most a jövő évi útját? Látom, te sem nagyon tudod, még hova, mert itt is ott is feltűnsz, mint én is.