Sziasztok.
Mi szeptember 6-án jöttünk, csak most volt nyugodtan időn leülni a gépem elé. Szóval Platamonas felé minden simán ment, semmit nem kértek sehol csak útlevelet. Sok rendőrt láttam, de hála isten csak messziről
Mindenhol Útépítés Szerbiában, azt az utat túl kell élni, nagyon hosszú és unalmas, és nagyon meleg volt.
A nyaralás szuper volt mint mindig, isteni gyros, kedvenc kalamari tzatzikivel, suvlaki Minden ami kell.
Na a hazajövetel... Szakadt az eső végig Görögországban mikor jöttünk..
Macedóniában simán lehetett jönni, na a határőr azért hazafelé elkérte a kocsi papírját, én a biztonság kedvéért odaadtam az eü. biztosításos papírt is meg a nemzetközi jogsit is, és jöhettünk is... Szerbiában semmi nem volt. Megkérdezték magyarok vagyunk - e és minden oké? Mondtuk persze, és ott is jöhettünk... Nehezen de elérkeztünk a magyar határhoz. Röszke.. másfél óra volt.. Vasárnap volt... Sokat kellet várni, na itt nyittattak mindent a magyarok... de itt is jöhettünk... 16 óra alatt értünk haza, lett egy kis baleset az utolsó 200 km-en de hála isten anyagi kár... semmi bajunk nem lett.. Jővőre ismét vár Görögország...
Egyébként nagyon rendesek voltak tényleg minden határon, el sem hittem a hallottak alapján hogy jó helyen járok:)
Üdv mindenkinek, aki most nyaral annak meg nagyon jó időt kívánok..
Azért kicsit izgultam, mikor megkérdezte a magyar határőr, hogy szeszesitalt hoztunk-e... Mi sűrű fejrázogatások közepette mondtuk, hogy áááááááá, dehogy, hisz nyaralni voltunk. (ja, az üveg borok, meg a Mytos ott figyelt a bőrönd alján törcsibe csomagolva) Tényleg, mennyi a megengedett alkoholmennyiség, amit be lehet hozni vámmentesen Mo-ra?
Jó, jó, de ha kinyitja a fakabát, hogy magyarázom meg, hogy az még szőlő volt, mikor elindultam, csak a nagy melegben megerjedt??? Szerintem nem lehet jó semelyik börtönben, főleg egy szerb, vagy maciban eltölteni egy éjszakát. Bár ízlések
#1173472009-09-14 19:55:11 Válasz a #117344. hsz-ra
Nya,mi erre azt találtuk ki,hogy akkor visszamegyünk és megisszuk az összes nedűt aztán irány vissza a határra
Nem vagyok alkesz,de szeretem ha néha érzek egy kis Göröghont a számba.
Nekem mondod??? Az legalább hoz egy kis görög életérzést. Még az a szerencse, hogy Göröghonban, Szerbiában és maciban 5ezrelék a megengetett, úgyhogy vacsihoz mindegyik helyen meg lehetett inni egy kis pohár jó kis recinát.
#1173532009-09-14 20:21:45 Válasz a #117340. hsz-ra
VPOP honlapjáról:
* 1 liter 22 térfogatszázaléknál nagyobb alkoholtartalmú ital, vagy
* 2 liter 22 térfogatszázaléknál nem nagyobb alkoholtartalmú
ital, ide nem értve a szőlőbort és sört.
* 4 liter szőlőbor
* 16 liter sör
Meg az utasokba
Nos, jó boraik vannak Nikoszéknak... a Mythossal is ki vagyok békülve... de azért a fotókat már Bikavérrel a kezemben néztem végig itthon (és sztem én se vagyok alkesz... )