Kos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 61
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pongracz13
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1165 Üzenet linkje2005-08-15 15:51:55 

Megnéztem a képet, és csak sajknálkozok, hogy nem lehet 360 fokban elforgatni. Nagyon kíváncsi vagyok már a szállodára és az egész szigetre. Még 6 hét van hátra, ez egy örökkévalóság, de remélem megéri a várakozást. Korfun és Krétán már voltunk, remélem ez is lesz olyan szép és látványo, nameg hangulatos.
# 62
Vendég
Figyelmeztetve
- Figyelmeztetve -

Nincs beírva úticél.
#1166 Üzenet linkje2005-08-15 15:57:41 

Szia Valcsi!

Kösz a választ.
Elolvastam az élménybeszámolódat. Nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok milyen lesz a szálloda , no és persze a repülés. Sok rosszat hallottam a Travel- rõl, akivel a Neckermann utaztat.
Kíváncsi leszek. Már nagyon várom, nagyon szeretem a görögöket.
Üdv: Ircsi.

# 63
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1167 Üzenet linkje2005-08-15 16:27:18 

pongracz13 írta:
Megnéztem a képet, és csak sajknálkozok, hogy nem lehet 360 fokban elforgatni. Nagyon kíváncsi vagyok már a szállodára és az egész szigetre. Még 6 hét van hátra, ez egy örökkévalóság, de remélem megéri a várakozást. Korfun és Krétán már voltunk, remélem ez is lesz olyan szép és látványo, nameg hangulatos.

Szia!
Biztosan tetszeni fog, habár más mint Korfu vagy Kréta. Itt nincsenek olyan magas hegyek, de szép és hangulatos.
Üdv.:

# 64
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1168 Üzenet linkje2005-08-15 16:31:12 

Szia Ircsi!
Remélem segített egy kicsit a beszámolóm, és így könnyebben el tudod dönteni, hogy hová menjetek kirándulni. Itt is kedvesek a görögök, és nagyon szép részek vannak. Jó utat, és problémamentes repülést.

Üdv.:

# 65
Ircsi
Figyelmeztetve
Vendég

Nincs beírva úticél.
#1170 Üzenet linkje2005-08-15 19:50:49 

Szia Valcsi !

Ismét kösz az infókat.
Sajnos az útikönyvet már sehol nem lehet kapni, ma körbetelefonáltam a Librit.
Amennyiben még 29-ig kérdésem merül fel, ha nem zavarlak megkereslek kérdéseimmel.
Üdv: Ircsi

# 66
Htimi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1171 Üzenet linkje2005-08-15 21:00:25 

Sziasztok.
bocs, egy kis info a Travelrol:
az egyik ismerosunk volt iden a travellel es teljesen ki voltak akadva szegenyek.
igaz, iden a torokoknel jartak, de a reggeli 9 oras indulas helyett elindultak delutan 5-kor!!!!!
eloszor csak telefonaltak nekik, hogy ne 9-kor, hanem 1-kor legyenek a repteren es utana meg atpakoltak az indulasukat...! szitkozodtak ezerrel, gondolhatjatok!
masoktol is hallottam, hogy az a travel tema nem a legjobb.

# 67
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1172 Üzenet linkje2005-08-16 08:54:44  Könyv

Ircsi írta:
Szia Valcsi !

Ismét kösz az infókat.
Sajnos az útikönyvet már sehol nem lehet kapni, ma körbetelefonáltam a Librit.
Amennyiben még 29-ig kérdésem merül fel, ha nem zavarlak megkereslek kérdéseimmel.
Üdv: Ircsi

Szia Ircsi!
Nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok.
A Kassák kiadó adta ki a könyvet, próbáld meg esetleg náluk.

Üdv.:

# 68
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1173 Üzenet linkje2005-08-16 09:09:43  Repülõ társaságok

Htimi írta:
Sziasztok.
az egyik ismerosunk volt iden a travellel es teljesen ki voltak akadva szegenyek.
igaz, iden a torokoknel jartak, de a reggeli 9 oras indulas helyett elindultak delutan 5-kor!!!!!
eloszor csak telefonaltak nekik, hogy ne 9-kor, hanem 1-kor legyenek a repteren es utana meg atpakoltak az indulasukat...! szitkozodtak ezerrel, gondolhatjatok!

Szia Htimi!
Sajnos a nem menetrendszerinti járatokat nem mindíg indítják pontosan. Ez bármelyik légitársaságnál elõfordulhat. Mi Kos szigetére a Sky Europpal utaztunk, és szerencsénkre hajszál pontos volt az indulás oda, és vissza is. Odafelé viszont elõbb leszálltunk Zakhyntos szigetén, és letettük az oda utazó nyaralókat, majd repültünk tovább Kosra. Az biztos, hogy nagyon dühítõ tud lenni pár órás késés, de mivel változtatni nem tudunk rajta, nem éri meg idegeskedni, mert csak a saját nyaralásunkat keserítjük meg.
Üdv.:

# 69
Nimi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1175 Üzenet linkje2005-08-16 10:59:49 

Szia!

Mi tavaly Kos-ra repültünk a Travellal és jókora késéssel indultunk, valamint érkeztünk! Az Utazás Kiállításon azt mondták, hogy lecserélik a már jól bevállt Malév charterra, de ez úgy néz ki nem történt meg. Amúgy a személyzet nagyon kedves és készséges volt, de nagyjából a társaság az utasokat lecsinálja magasról, nagy ívben! Rengeteg kisgyermekes család utazott akkor velünk és nekik igencsak felborították a jól megszokott életritmusukat. És nemcsak az utazás napját, hanem a következõt is, a csúszás miatt!
Tavaly állítólag azért indultunk késve, mert tettek még egy "kitérõt" Lyonba, a kintmaradt Eurotoursosokért! Két héttel indulás elõtt még úgy volt, hogy 5-kor indulunk, na ebbõl majdnem 11 óra lett!

Htimi írta:
Sziasztok.

# 70
Ircsi
Figyelmeztetve
Vendég

Nincs beírva úticél.
#1177 Üzenet linkje2005-08-16 11:32:05 

Szia Valcsi!

Kösz a jó tanácsot ! Felhívtam a Kassák könyvkiadót és holnap megkapom a könyvet.
Pár darab még volt, ha estleg valakit érdekel.
Üdv: Ircsi icon_razz.gif

# 71
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1179 Üzenet linkje2005-08-16 12:00:55  Napfény szigete Rodosz, a lélek szigete Kos

Ircsi írta:
Szia Valcsi!

Kösz a jó tanácsot ! Felhívtam a Kassák könyvkiadót és holnap megkapom a könyvet.
Pár darab még volt, ha estleg valakit érdekel.
Üdv: Ircsi icon_razz.gif

Szia Ircsi!

Örülök, hogy sikerült megszerezned a könyvet. Nagyon használható, és ráadásul olvasmányos is. Jól lehet tájékozódni belõle, még Kos városról és Rodosz városról is van térkép benne. A környezõ szigetekrõl is ír, ami szintén hasznos lehet.

Kérdezz nyugodtan, ha van valami.

Üdv.:

# 72
Ircsi
Figyelmeztetve
Vendég

Nincs beírva úticél.
#1180 Üzenet linkje2005-08-16 12:30:25 

Szia Valcsi !

Lambinál tényleg nagy kavicsos a part ?
Van valahol Lambi környékén jó partszakasz ?
Üdv Ircsi
icon_rolleyes.gif

# 73
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1183 Üzenet linkje2005-08-16 13:46:44  Tengerpart

Ircsi írta:
Szia Valcsi !

Lambinál tényleg nagy kavicsos a part ?
Van valahol Lambi környékén jó partszakasz ?
Üdv Ircsi
icon_rolleyes.gif

Szia Ircsi!

Nem nagy kavicsos, hanem homokos-kavicsos, legalább is ahol mi fürödtünk. Ez az Oázis tavernánál partravezetõ út végén, és a Faros tavernánál volt. Viszont gyorsan mélyül. Igazi homokos part Tigakiban és lent délen Kefalos mellett Paradise Beach-en van. A Hotel Zephyrostól nem messze egy elég keskeny kavicsos strand található. Eszembe jutott, hogy Kos város megismerése közben elmentünk a hotel elött. A szálloda bent van a városban, nem túl messze a rendõrkapitányság épületétõl a partnál. Lambiba a kikötõ másik oldalán lévõ 3 delfin szobornál kezdõdõ fõúton, az odosz Kanari-n tudsz bemenni, vagy a 2. számú busszal (0.90 Euró/fõ). A busz a Hotel Costa Angela-nál fordul vissza Kos városba. Itt ennél a hotelnél is elég jó a part. A buszok hétközben 30 percenként, hétvégén óránként jártak júniusban.

Üdv.:

# 74
Bárány András
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1184 Üzenet linkje2005-08-16 14:20:59 

Szia Ircsi !

Üdv a fedélzeten,mi is augusztus 29-én utazunk Kos-ra,csak mi Marmariban leszünk a Hotel Phyli Bay-ben.De ez nem Baj!
Kedves Nimi,Kedves Kvalcsi,köszi a sok infót.

Üdv

Bari

# 75
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1185 Üzenet linkje2005-08-16 14:57:35  Phyli Bay

Szia Bari!

Nagyon szívesen. A Phyli Bay Hotelrõl nem tudok túl sokat, elmentem egy párszor ugyan elötte. Nagyon nyugodt helyen van, nem zsúfolt épületek között. A tengerpart kb. 300 méter. A szálloda elött van egy szupermarket, de ez nem biztos hogy érdekel az all inclusív ellátás mellett. Gondolom Ti is erre vagytok befizetve. Ahogy beláttam a kerítésen, kicsit zsúfoltnak tûnt a medence melletti terep, minden napágy foglalt volt.

Jó nyaralást, és szép idõt.

Üdv.:

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 4 5 6 ... 144 145 146   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu