..Közhely ide vagy oda ez az ÖBÖL mégis csak a természet egyik legszebb alkotása
Kedves Tzotya!
Ebben teljesen egyetértünk. Csak azért írtam a " közhelyet", mert többszáz kép készült róla ugyanonnan. Aki ott jár, az nem is tud máshonnan fotózni és mindenkinek, aki szigeten jár megvan az albumában ugyanez, vagy ehhez nagyon hasonló kép. Kétségtelen, énnekem szerencsém volt és sikerült elég jó fényviszonyokkal elkészíteni a képet, de a víz kékségét semilyen kép nem tudja visszaadni. Azt a helyszínen látni kell.
Szép napot! Üdv: Josza
,,, mi a vendéglőben nem gyrost ettünk, hanem a sülő husikat vegyesen , és a tulaj hozott egy kancsó finom bort grátis ,de jó is lenne most is ott lenni ,,,.
Szia Timba!
Erre gondoltál?
Itt ettük életünk legjobb gyrosát kecskehúsból.
#1180382009-09-24 19:12:59 Válasz a #118035. hsz-ra
Szia Josza! Ajánlásodra, mi is elmentünk ebbe az útszéli tavernába. Gyuszi valami husit evett, de szerinte egy kicsit rágós volt, én pedig gyrost kértem, de tuti nem volt kecskehusiból, mert olyan "madár" bőre volt. Nem volt rossz, de az igazat megvallva, ettem már jobbat is. Meg nem tudnám mondani milyen hús volt, talán pulyka, a bőre alapján.
És mi nem kaptunk grátisz borikát...
,,, Ajánlásodra, mi is elmentünk ebbe az útszéli tavernába. Gyuszi valami husit evett, de szerinte egy kicsit rágós volt, én pedig gyrost kértem, de tuti nem volt kecskehusiból, mert olyan "madár" bőre volt. Nem volt rossz, de az igazat megvallva, ettem már jobbat is. Meg nem tudnám mondani milyen hús volt, talán pulyka, a bőre alapján.
És mi nem kaptunk grátisz borikát...
Szia Kitti!
Ez nagyon meglepett. Velünk nagyon aranyosak voltak és tényleg életünk legjobb gyrosát ettük ott. Aki eddig ott evett az mind agyonra dicsérte őket. Sajnálom, ha nem váltak be Nektek.
Eljött az idő,és holnap reggel indulás Zakynthos!...................Gondolok rátok!
Kedves Ági!
Remélem jól felkészültél és bízom benne, hogy nagyon jó utatok lesz. Nagyon drukkolni fogok, hogy jó időtök legyen. A sziget gyönyörű. Úgy, hogy hajrá, érezzétek jól Magatokat, aztán szeretettel várunk vissza!!!
Üdv: Josza
#1180492009-09-24 21:45:50 Válasz a #118045. hsz-ra
Sebaj, Josza! Valahogy az idei nyaraláson sehol se sikerült olyan igazi, nagyon finom gyrost ennünk. Ennél nagyobb bajunk sose legyen!
Mondjuk az azért izgat, hogy mégis miből készülhetett, hiszen a tulaj nő azt mondta "pork" márpedig annak nincs olyan bőre, mint ami ennek volt.
#1180822009-09-25 09:26:39 Válasz a #118045. hsz-ra
szia Josza!!!merre felé volt ez az útszéli kajálda????nem valahol a Vassilikos félszigeten?mert nagyon ismerős,mi nem messze a porto zorro strand felé vezető út mellett ettünk gyrost,ami nagyon nem volt jó!!!a húson és a hagymán kivül semmi nem volt benne:(
#1180832009-09-25 09:29:23 Válasz a #118044. hsz-ra
szia Ágnes!!!
nagyon jó utat és nagyon szép időt kívánok nektek!!!!!!
szerintem itt a fórumon most mindannyian picit irigykedünk!!!!
vigyázzatok magatokra,és érezzétek magatokat jól!!!
#1181022009-09-25 12:50:25 Válasz a #118100. hsz-ra
Helló,Firka!
Jól teszed,hogy nem Argassiban foglalsz szállást,Tsilivi szebb hely és sokkal szebb a partja is,bár gondolom,nem ott fogsz főképp úszkálni...
Mindenhol rengeteg a kölcsönző,nehogy előre kölcsönözz neten mocit!Nem érdemes!
#1181052009-09-25 13:11:29 Válasz a #118103. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Köszi a megnyugtatást, akkor marad Tsilivi.
Most írok a tulajnak.
De jó lenne ha már nekünk is lenne repülőjegyünk.
Az biztos, a 3. évfordulónkat Zakynthoson töltjük(07.07.), ahol a legjobban éreztük magunkat az eddigi nyaralásaink során
Robogót meg előre nem foglalunk, mindkétszer rosszabbul jártunk így, szóval ezt most hanyagoljuk...
A kedvenc étkezdénk Argassiban van, de majd minden nap elmegyünk oda, úgyis biztos útba fog esni, nem gond ha nem ott lakunk.
És tényleg szebb Tsilivi strandja, meg legalább nem lesz olyan messze tőlünk a hajóroncsos öböl mint múltkor