Lefkada
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 2761
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116707 Üzenet linkje2009-09-06 23:43:57  Válasz a #116706. hsz-ra

# 2762
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csavargo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116709 Üzenet linkje2009-09-07 07:06:21  Válasz a #116705. hsz-ra Előzmény #116705

Folytatódik a bizonyítványosztás... icon_wink.gif
Firkára hallgatva, csak nosza, mókás vagy! icon_lol.gif
Csak annyit, ami ide tartozik, hogy talán egy idegenvezető személyét, és a szigetre utaztató egyetlen utazási irodát lehessen már itt megemlíteni!
(Feltéve, ha a "mindenható" is megengedi.)
Gondolom, kónyu szösszenetei nem lesznek moderálva. Mert ő építő jellegű, intelligens, és nélkülözhetetlen. Pedig az útszéli modort már a három elemiben sem csípik. Na pá.

# 2763
Csavargo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116710 Üzenet linkje2009-09-07 07:15:22  ?

OFF Költői kérdés: miért engedheti meg magának bárki, hogy nyilvánosan, privátban, ismeretlenül, tévesen, ok nélkül és feleslegesen személyeskedjen, sértegessen - mindezt egy ejnye-bejnye nélkül? ON
# 2764
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116711 Üzenet linkje2009-09-07 08:28:21 

Sziasztok!

Nem akarok bele dumálni a szópárbajaitokba,de teljesen meddő dolgot tesztek.Én már rájöttem egy pár év alatt,hogy az ilyesmi nem vezet sehová.Nálam legfeljebb oda,hogy kedves barátom Jox letíltott és három hónapos "elzárásra" itélt.Olvasni tudtam,írni a fórumra nem.Rájöttem,hogy semmi értelme senkivel "kesztyűzni",mert végeredményben mindenki a saját belátása szerint fog cselekedni amikor egy adott szituba kerűl és eszibe sem fog jutni mások esetleges "észosztása".Itt szépek lehettek,de okosak az kevésbé.Ezek a dolgok csak feszültség megteremtésére alkalmasak.Csináltam egy nagy off-ot,de már nem teszem át a dumcsiba...Szóval gyerekek én ezt ajánlom.
Üdv:
Atosz

# 2765
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116718 Üzenet linkje2009-09-07 09:25:59  Válasz a #116710. hsz-ra Előzmény #116710

A privi tartalma levéltitoknak minősül! Tudjál róla, hogy jogszabály bünteti!
# 2766
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116721 Üzenet linkje2009-09-07 10:12:49  Válasz a #116718. hsz-ra Előzmény #116718

Ati!
Ezt priviben már párszor megbeszéltük (én nem fogok idézni belőle, bár engem igazolna, és kakadu valszeg a kardjába dőlne, hogy talán mégse ő maga Lefkada, bármennyire is elvárja a kiutazó magyaroktól, hogy egy "köszönöm" erejéig megkeressék a legszebb lefkadai városka csodaapartmanjában, és előre köszönjenek neki a strandon, és ne merészeljék nem felismerni az ő ábrázatját), igazad is van, remélem engem is kitilt Jox, mert bár mindig elhatározom, hogy nem olvasgatom feleslegesen egyesek fröcsögését, és kiveszem a fórumot a kedvencek közül, de valamiféle perverz okból mégis belenézek, ha a gép elé ülök. De most úgyis egy kis szünetem következik, és hagyom, hogy az ikrek igazolgassák magukat egy kicsit, majd okulok a nagyokból, és pár új nick-kel visszajárok néha - vagy megsértődök, és töröltetve a hsz-eimet Ex-et tetetek a fórum neve elé (persze új névvel azért majd igazolgatom magam:-)), aztán megírom, hogy 40 éve járok a szigetre, de ezt nem bírom tovább, de azért egy jó apartmant néha még tudok ajánlani (priviben tisztázzuk a részleteket:-))
Na helló!

# 2767
Super andrea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#118157 Üzenet linkje2009-09-26 10:08:10 

Ebben az évben nem tudtam kiutazni, de nagyon szívesen olvasnék hosszabb-rövidebb beszámolókat, élmény leírásokat !
(Igaz, én is adós vagyok az "M.S.Cristhina" hajóval a Kastos-Kalamos szigetek közötti delfinekkel úszkálás élményeinek leírásával..).
CSODÁS 5 hetet tudtam eltölteni 2 alkalommal a szigeten az elmúlt KILENC év alatt. ( Antipaxi kivételével sikerült az összes Jón tengeri szigetre eljutnom, de Nidri 8 évni vágyakozás után is visszavárt és talán mégegyszer visszatérhetek?!).

# 2768
Hadiandi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#118456 Üzenet linkje2009-09-29 19:39:27 

Szóval ott tartottunk, hogy milyen gyönyörű strandjai vannak Lefkadának! Ha valaki tud ehhez foghatót tájékoztasson mert jövőre vonatkozóan nagyon tudna érdekelni! (Jón szigetek kizárva icon_sad.gif , már mindet láttam icon_smile.gif)
# 2769
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#118478 Üzenet linkje2009-09-30 08:20:36  Válasz a #118456. hsz-ra Előzmény #118456

Szia Andi!

Hát, ha Jón szigetek kizárva, akkor szerintem senki sem fog tudni neked ötletet adni, ugyanis tapasztalataink szerint ezeknél a szigeteknél szebb nincs (strandokat illetően)

Persze kinek mi a szép... icon_biggrin.gif

# 2770
Hadiandi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#118480 Üzenet linkje2009-09-30 10:21:02  Válasz a #118478. hsz-ra Előzmény #118478

Halihó!
Hát ez az amitől féltem icon_rolleyes.gif Akkor végigjárjuk ujra az egészet icon_lol.gif

# 2771
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#118481 Üzenet linkje2009-09-30 10:28:01  Válasz a #118480. hsz-ra Előzmény #118480

icon_biggrin.gif

Azért mást is ki lehet próbálni, de ha egy jón-tengeri szigetet és egy másikat látogattok meg, akkor biztosan nem fogsz csalódni icon_smile.gif

# 2772
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#118486 Üzenet linkje2009-09-30 11:42:16 

hadiandi írta:
Szóval ott tartottunk, hogy milyen gyönyörű strandjai vannak Lefkadának! Ha valaki tud ehhez foghatót tájékoztasson mert jövőre vonatkozóan nagyon tudna érdekelni! (Jón szigetek kizárva icon_sad.gif , már mindet láttam icon_smile.gif)

Ahogy én érzem te valószinűleg kifelejtetted Kefalóniát és annak még egy-két húsz harminc helyén nem járhattál,de sajnos ahogy írod már a Jón-szigetek nem jöhetnek szóba...Én is bejártam elég részletesen a "zöld szigeteket", mindnyáját,de nem mernék ilyet írni,hogy mindent láttam, sőt, tényleg rengeteg a maradék Korfutól le Zantéig és még Kithera az meg teljesen szűz sajnos, tőlünk...Az a szó,hogy "mindet" az egy fogalom.Az,hogy voltam mindegyiken az nem meríti ki azt,hogy láttam is mindent ill.sokmindent.Mi a véleményed?

# 2773
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#118489 Üzenet linkje2009-09-30 11:54:06  Válasz a #118486. hsz-ra Előzmény #118486

Jaj Atosz, tudod te hogyan értette Andi! icon_biggrin.gif

Kefalonia tényleg magával ragadó, rengeteg strand, mindegyik különböző, de ha ott már eltötött 7-14 napot, akkor megértem hogy kizárja.

Kythira valóban Jón-tengeri, valószínűleg hasonlóan szép is, de elég kihalt lehet. Mondjuk Kythira-Zakynthos párosítás az nem lehet rossz.

# 2774
Hadiandi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#118506 Üzenet linkje2009-09-30 16:31:34  Válasz a #118486. hsz-ra Előzmény #118486

Valóban igazad van, az, hogy jártam minden szigeten, nem azt jelenti, hogy láttam is mindent! De ahogy Firkamanó is írta, nem is így értettem. Tuti az is, hogy vissza fogok menni mindegyik szigetre, majd idővel. De hidd el, mi épp azok a fajta nyaralók vagyunk, akik nyaralás után pihenik ki magukat. nem nagyon tétlenkedünk sehol. ezt tükrözi az is, hogy egy nyaralás alkalmával nem nagyon szoktuk 1000 km alatt visszavinni a bérelt autót. amit lehet megnézünk. persze mindent még így sem láthatunk icon_confused.gif kythira még valóban nem volt meg, tudom és számon is tartom! icon_lol.gif de sajnos zante az, ami a jón szigetek közül a legkevésbé fogott meg icon_redface.gif Bocsi Firkamanó! tudom neked a kedvenced icon_rolleyes.gif és még Pargára is vissza kell látogatnom, mert az idei nyaralásomat egy sajnálatos családi haláleset icon_cry.gif teljesen megsemmisítette. csak testileg voltam ott, sajnos az eszem általában máshol járt. Meg különben Korfun már 10 éve voltam, ugyhogy lassan ildomos lesz visszatérni. icon_biggrin.gif
# 2775
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#118554 Üzenet linkje2009-10-01 10:40:23  Válasz a #118506. hsz-ra Előzmény #118506

Szia Andi!

Nem az a típus vagyok aki neked ugrik, mert a kedvenc szigetemről rosszat mondasz icon_wink.gif icon_biggrin.gif

Sajnálom, ami a nyáron történt!

Mindenesetre Parga-Korfu elég közel van egymáshoz, ez sem rossz terv.

De hogy az őrült terveimet is előhozzam, wizzairrel Bp-Korfu-Athén-Rodosz-Bp variáció sem lehet unalmas icon_biggrin.gif
Korfu-Athén között az autóbuszt ajánlom, mi is úgy fogunk menni oda Zakynthosról. icon_smile.gif

Jó tervezgetést! icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 184 185 186 ... 570 571 572   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu