#1167092009-09-07 07:06:21 Válasz a #116705. hsz-ra
Folytatódik a bizonyítványosztás...
Firkára hallgatva, csak nosza, mókás vagy! Csak annyit, ami ide tartozik, hogy talán egy idegenvezető személyét, és a szigetre utaztató egyetlen utazási irodát lehessen már itt megemlíteni!
(Feltéve, ha a "mindenható" is megengedi.)
Gondolom, kónyu szösszenetei nem lesznek moderálva. Mert ő építő jellegű, intelligens, és nélkülözhetetlen. Pedig az útszéli modort már a három elemiben sem csípik. Na pá.
OFF Költői kérdés: miért engedheti meg magának bárki, hogy nyilvánosan, privátban, ismeretlenül, tévesen, ok nélkül és feleslegesen személyeskedjen, sértegessen - mindezt egy ejnye-bejnye nélkül? ON
Nem akarok bele dumálni a szópárbajaitokba,de teljesen meddő dolgot tesztek.Én már rájöttem egy pár év alatt,hogy az ilyesmi nem vezet sehová.Nálam legfeljebb oda,hogy kedves barátom Jox letíltott és három hónapos "elzárásra" itélt.Olvasni tudtam,írni a fórumra nem.Rájöttem,hogy semmi értelme senkivel "kesztyűzni",mert végeredményben mindenki a saját belátása szerint fog cselekedni amikor egy adott szituba kerűl és eszibe sem fog jutni mások esetleges "észosztása".Itt szépek lehettek,de okosak az kevésbé.Ezek a dolgok csak feszültség megteremtésére alkalmasak.Csináltam egy nagy off-ot,de már nem teszem át a dumcsiba...Szóval gyerekek én ezt ajánlom.
Üdv:
Atosz
#1167212009-09-07 10:12:49 Válasz a #116718. hsz-ra
Ati!
Ezt priviben már párszor megbeszéltük (én nem fogok idézni belőle, bár engem igazolna, és kakadu valszeg a kardjába dőlne, hogy talán mégse ő maga Lefkada, bármennyire is elvárja a kiutazó magyaroktól, hogy egy "köszönöm" erejéig megkeressék a legszebb lefkadai városka csodaapartmanjában, és előre köszönjenek neki a strandon, és ne merészeljék nem felismerni az ő ábrázatját), igazad is van, remélem engem is kitilt Jox, mert bár mindig elhatározom, hogy nem olvasgatom feleslegesen egyesek fröcsögését, és kiveszem a fórumot a kedvencek közül, de valamiféle perverz okból mégis belenézek, ha a gép elé ülök. De most úgyis egy kis szünetem következik, és hagyom, hogy az ikrek igazolgassák magukat egy kicsit, majd okulok a nagyokból, és pár új nick-kel visszajárok néha - vagy megsértődök, és töröltetve a hsz-eimet Ex-et tetetek a fórum neve elé (persze új névvel azért majd igazolgatom magam:-)), aztán megírom, hogy 40 éve járok a szigetre, de ezt nem bírom tovább, de azért egy jó apartmant néha még tudok ajánlani (priviben tisztázzuk a részleteket:-))
Na helló!
Ebben az évben nem tudtam kiutazni, de nagyon szívesen olvasnék hosszabb-rövidebb beszámolókat, élmény leírásokat !
(Igaz, én is adós vagyok az "M.S.Cristhina" hajóval a Kastos-Kalamos szigetek közötti delfinekkel úszkálás élményeinek leírásával..).
CSODÁS 5 hetet tudtam eltölteni 2 alkalommal a szigeten az elmúlt KILENC év alatt. ( Antipaxi kivételével sikerült az összes Jón tengeri szigetre eljutnom, de Nidri 8 évni vágyakozás után is visszavárt és talán mégegyszer visszatérhetek?!).
Szóval ott tartottunk, hogy milyen gyönyörű strandjai vannak Lefkadának! Ha valaki tud ehhez foghatót tájékoztasson mert jövőre vonatkozóan nagyon tudna érdekelni! (Jón szigetek kizárva , már mindet láttam )
#1184782009-09-30 08:20:36 Válasz a #118456. hsz-ra
Szia Andi!
Hát, ha Jón szigetek kizárva, akkor szerintem senki sem fog tudni neked ötletet adni, ugyanis tapasztalataink szerint ezeknél a szigeteknél szebb nincs (strandokat illetően)
Szóval ott tartottunk, hogy milyen gyönyörű strandjai vannak Lefkadának! Ha valaki tud ehhez foghatót tájékoztasson mert jövőre vonatkozóan nagyon tudna érdekelni! (Jón szigetek kizárva , már mindet láttam )
Ahogy én érzem te valószinűleg kifelejtetted Kefalóniát és annak még egy-két húsz harminc helyén nem járhattál,de sajnos ahogy írod már a Jón-szigetek nem jöhetnek szóba...Én is bejártam elég részletesen a "zöld szigeteket", mindnyáját,de nem mernék ilyet írni,hogy mindent láttam, sőt, tényleg rengeteg a maradék Korfutól le Zantéig és még Kithera az meg teljesen szűz sajnos, tőlünk...Az a szó,hogy "mindet" az egy fogalom.Az,hogy voltam mindegyiken az nem meríti ki azt,hogy láttam is mindent ill.sokmindent.Mi a véleményed?
#1185062009-09-30 16:31:34 Válasz a #118486. hsz-ra
Valóban igazad van, az, hogy jártam minden szigeten, nem azt jelenti, hogy láttam is mindent! De ahogy Firkamanó is írta, nem is így értettem. Tuti az is, hogy vissza fogok menni mindegyik szigetre, majd idővel. De hidd el, mi épp azok a fajta nyaralók vagyunk, akik nyaralás után pihenik ki magukat. nem nagyon tétlenkedünk sehol. ezt tükrözi az is, hogy egy nyaralás alkalmával nem nagyon szoktuk 1000 km alatt visszavinni a bérelt autót. amit lehet megnézünk. persze mindent még így sem láthatunk kythira még valóban nem volt meg, tudom és számon is tartom! de sajnos zante az, ami a jón szigetek közül a legkevésbé fogott meg Bocsi Firkamanó! tudom neked a kedvenced és még Pargára is vissza kell látogatnom, mert az idei nyaralásomat egy sajnálatos családi haláleset teljesen megsemmisítette. csak testileg voltam ott, sajnos az eszem általában máshol járt. Meg különben Korfun már 10 éve voltam, ugyhogy lassan ildomos lesz visszatérni.
#1185542009-10-01 10:40:23 Válasz a #118506. hsz-ra
Szia Andi!
Nem az a típus vagyok aki neked ugrik, mert a kedvenc szigetemről rosszat mondasz
Sajnálom, ami a nyáron történt!
Mindenesetre Parga-Korfu elég közel van egymáshoz, ez sem rossz terv.
De hogy az őrült terveimet is előhozzam, wizzairrel Bp-Korfu-Athén-Rodosz-Bp variáció sem lehet unalmas
Korfu-Athén között az autóbuszt ajánlom, mi is úgy fogunk menni oda Zakynthosról.