Miskociutas!
Hidd el, hogy ez mind csak a fényképezőgépen múlik. Ezek a kis automata gépek sajnos nem tudják visszaadni a gyönyörű színeket. nekem sincs egy csúcsszuper gépem,(mindíg irigykedve nézem akinek az van ) de mivel nagyon szeretek fotózgatni bizonyos időnként cserélem és mindig próbálok egy kicsit jobbat beszerezni az előzőnél. így elértem azt, hogy a képeken is azt lássam viszont, amit valójában. imádom!
Esetleg fiatalabb egy-két évvel, de azt hitte magáról, hogy ő most valaki úgy viselkedett mint egy idegenvezető szegény "Tündikének" rögtön beszólt, kedvesen érdeklődve, hogy herpesze van-e stb.
Igoumenitsa és Possidi ugye előbbi belefér de utóbbi már elég durva 4-5 órás megállásokkal.
Kiszámolva ez legalább 3-4 óra különbség az utak között ezzel a kitérővel és akkor még nem számoltam az egy közös WC-s okos megállásokat -aztis csak a tankolás miatt, illetve felszállásokat bepakolásokat a Gülüszemű miatti balhékat stb.
Porto Katzikis képekre gondolsz akkor ezek nem saját képek én sajna felülről nem láttam a strandot csak benne csücsülve az én képeim még rendezés alatt vannak, de mindjárt rakok fel egy-kettőt erről a strandról.
Mint utóbb kiderült a spiritus nem benne volt, hanem szépen locsolgatta magába egy kis laposból Jó, jó én is iszogattam, de csak sört
Egyébként szerintem is jó lenne összehozni a csapatot. Ja tényleg ami a többieket is érdekelheti az Aeolus kihelyezett idegenvezetőjéről a Szaboova
Krisztináról csak jókat és szépeket tudok(tudunk) mondani. Nagyon jó, hogy ott van ő a magyaroknak, biztos másoknak is jó, de én csak a magunk nevében tudok nyilatkozni. Remélem jövőre is ő lesz Pargan.
Ezzel énis egyetértek azt azért hozzátéve, hogy nem mindenki gondolta így.
Két kiegészítésem lenne a dicséret mellett.
1. A buszon elbúcsúzáskor semmi tájékoztatást nem kaptunk arról, hogy merre megyünk és miért. Ezt többen szóvá is tették.
2. Szerintem a testvérét is dicséret illeti aki szintén utasként sokat segített nekünk magyaroknak is a buszon illetve mi tulajdonképpen tőle tudtuk meg előző nap, hogy miért indulunk korábban és hova , ha ezt nem mondja fogalmunk se lett volna róla.
De az biztos, hogy idén Aoleus-nak nem az kinti idegenvezető volt a gyenge pontja!
Teljesen egyetértek, köszönet a nővérének is. Igen tudom volt aki panaszkodott, mert nem fogta meg a Kriszti a szobájukban az egeret.
Ez volt kinn az első 5 hónapja tudjuk be ennek. Az Aeolusnak a pesti irodája illetve az ott dolgozó alkalmazottak csapnivalóak. A busz pontos volt és a haza felé vezető sofőröket kivéve nem volt velük gond. Na de az a két pasi nagyon el volt veszve
A szlovákok pedig csak hozták a várható formájukat. Miután Adél lábára ráhúzták kétszer a bőröndjüket és egyszer majdnem fellökték, mondtam valamit a szlovák rinyának. Utána olyan nagy ívben elkerült...messziről ugyan gyilkos pillantásokat lövelt felém, de mindig mellé talált.