Nem tudja valaki, hogy Lefkada Jón-tenger felé esõ részére melyik utazási iroda utaztat? Gondolok itt Ag. Ioannis, Kathisma, Porto Katsiki féle partszakaszra.
Érdeklõdnék, hogy mindenki szervezett utazással megy-e, vagy sem. Én autóval szeretnék menni Lefkadára. Szerintetek melyik településen érdemes tábort vernem, ha imádom a sziklás érintetlen tengerpartot, (mert lehet ugrálni a vízbe)? Az sem zavar, ha van egy kis élet a városkában. Szeretném megkérdezni, hogy szállást tudnátok-e ajánlani nekem, mert utazási irodákban elutasították kérésemet, mert egyénileg megyek. Jó lenne ha 20 eur alatt lenne az apartman vagy szoba, vagy bármi fejenként/nap. Mennyibe kerül általában a szállás? Ha neki vágok júl. végén aug. elején akkor elõfordulhat, hogy nem kapok szállást már a helyszínen, vagy csak nagyon drágán? 4 fõröl lenne szó.
Köszönöm a segítséget és mindenkinek jó utat aki éppen úton van!
Mi Nikiánában szálltunk meg a Hotel Philipposban. 35-40 EUR egy 3 fõs szoba.
Van sok sziklás part, ugrálni is lehet, viszont pont emiatt én ha megközelebb mennék Vasilikiben szállnék meg mert a nekem nagyon szimpatikus strandok oda közelebb esnek. Oda nincs szállás tippem, de szerintem neten biztos találsz, vagy akár helyszínen is.
A beszámolóm, képeim már fel vannak töltve lehet szemezgetni.
A képekkel kapcsolatban már írtam a Santorini topikban. Ma reggel, munka elõtt kinyomtattam a beszámolódat és a munka közti kis szünetekben elolvastam. Nagyon tetszett. Lényegre törõ, élvezetes és vicces írás. Teljesen magam elõtt tudtam látni az egész nyaralásotokat, fõleg azért is, mert elõbb a képeket néztem meg. Köszönöm, hogy megosztottad velünk az élményeidet és tapasztalataidat. Bátorságod adtál, hogy talán egyszer mi is elmenjünk így nyaralni, akkor én Korfu-Lefkada-Kefallonia-Zakinthosz utazást szeretnék, ha egyszer összejön. Egyelõre más helyek vannak tervben.
Köszönöm mindenkinek a dicsérõ szavakat.
Hogy ki kicsoda a leírásban.... Andi szerint meg kéne magyaráznom
Szóval Pogi a párom, Gabi egy haver srác aki velünk jött, Kakadút az index fórumról ismerem (és innen is) és töle kaptunk szállás tippet, és hát szomszédok lettünk. Ritával pedig szintén az index fórumon futottam össze véletlenül mert hogy õk is Lefkádai utat terveztek.
Remélem minden tiszta
Ha Lefkádával kapcsoltban van kérdés ne habozzatok
Augusztus 25-e után már nem probléma a szállás, megkezdõdik az olasz iskola szezon. A nyugati parton Ag Nikitas kivételével nincs is település, a kiadó appartmanok is a kalati partra koncentrálódnak, de végül is nem nagy a sziget.
Nem tudja valaki, hogy Lefkada Jón-tenger felé esõ részére melyik utazási iroda utaztat? Gondolok itt Ag. Ioannis, Kathisma, Porto Katsiki féle partszakaszra.