szia!!szerintem repülővel a legérdemesebb menni,alig 2 óra alatt ott vagy,mig busszal+komppal állitólag 24 óra!!!!!!!!!!!!!!!!
kinek mi a legjobb,a busz olcsóbb,de én nem birnék végig ülni ennyi órát
#1197072009-10-19 22:30:50 Válasz a #119621. hsz-ra
Szia Pudoli!
Mi most voltunk Szeptember vége -október elején Zakynthos szigetén,busszal...30 óra Veszprémtől!A Grand tours szervezésében!A sofőrök nagyon biztonságosan és rendezetten vittek bennünket,de azért nagyon nagyon sok idő mire leértünk!(Azért kibírnám még jövőre is!De húzós nagyon!)Agios Sostison voltunk a Georgina partmanban,aranyosak,de nekünk Laganas és Zakynthos városa tetszett a legjobban!Laganas igazi életerő,buli zene shop,,imádtam,,tavernák, bárok igazi tengeri hangulat!Én mégegyszer csak Laganast választanám,mert mi bulizósabbak vagyunk!Ha bármit szeretnél megtudni,szívesen válaszolok!Annyi biztos,hogy érdemes megnézni a szigetet!!!!!!!!!!!!!
szia!!szerintem repülővel a legérdemesebb menni,alig 2 óra alatt ott vagy,mig busszal+komppal állitólag 24 óra!!!!!!!!!!!!!!!!
kinek mi a legjobb,a busz olcsóbb,de én nem birnék végig ülni ennyi órát
sziasztok ma is, köszi Angel
buszt többet valszeg soha!!!!!!!!
idén elég volt, még sokk is
vagy autó.. vaaaaagy... autó. szeretem koptatni a sztrádát
repcsin félnék hacsak nem én vezetem
Mi most voltunk Szeptember vége -október elején Zakynthos szigetén,busszal...30 óra Veszprémtől!A Grand tours szervezésében!A sofőrök nagyon biztonságosan és rendezetten vittek bennünket,de azért nagyon nagyon sok idő mire leértünk!(Azért kibírnám még jövőre is!De húzós nagyon!)Agios Sostison voltunk a Georgina partmanban,aranyosak,de nekünk Laganas és Zakynthos városa tetszett a legjobban!Laganas igazi életerő,buli zene shop,,imádtam,,tavernák, bárok igazi tengeri hangulat!Én mégegyszer csak Laganast választanám,mert mi bulizósabbak vagyunk!Ha bármit szeretnél megtudni,szívesen válaszolok!Annyi biztos,hogy érdemes megnézni a szigetet!!!!!!!!!!!!!
Ági
szia Ági!
ja Paralia is 17-8-9-20 óra volt... az is "élményszámba" ment..
jó, ki lehet bírni, de ha még a buszon a társaság is tirpák.. kihagyandó..
ha autval megy az ember, úgy is lehet kompozni? hol? mennyibe kerül?!
van olyan topic, h Zakynthoszra autóval?!
ne is válaszoljatok, majd körülnézek, visszaolvasok, becsszó!!!
#1197172009-10-20 13:31:14 Válasz a #119716. hsz-ra
Szia pudoli!
Zakynthosra Kiliniből tudsz átkompolni!
Árak: 8,20 € / fő, gyermek legfeljebb 5 éves korig ingyenes,
5-10 éves for 4,10 €.
Car 37,50 € - with trailer 8,90 € per meter, trucks 10,20 € per meter, motorbike 12,50 €. Car 37,50 € - pótkocsival 8,90 €-mérő, teherautók 10,20 € per-mérő, motorkerékpár 12,50 €.
#1197742009-10-21 08:47:26 Válasz a #119715. hsz-ra
szia Pudoli!szerintem ne tarts a repüléstől,ez az egyik legbiztonságosabb utazási "módszer".szerintem a busz sokkal veszélyesebb,főleg ha elalszik a sofőr,stb...
nem is vészes az árcategory
csak én vhogy tartok a repüléstől
ha autó - én vezetem - ergo közbe nem alszok
ha hajó - tudok úszni is
de repülni?!
még nem próbáltam
#1197812009-10-21 09:54:37 Válasz a #119776. hsz-ra
Szia pudoli!
Zakynthosra én repcsivel mentem, de amennyiben ennyire félsz a repüléstől menj kocsival. Sok szép tájat láthatsz útközben, főleg ha nem rohansz. Véleményem szerint útközben egy éjszakát meg is pihenhettek észak-Görögországban. Előnye lenne, hogy Zakynthoszon nem kellene kocsit bérelni, és kényelmesen felfedezhetnétek a sziget minden részét.
Sok szép természeti látnivalóval rendelkezik, bőven van mit nézni.
Szia pudoli! Ne rettegj a repcsi-től,semmivel sem veszélyesebb a közúttól.Nem beszélve az élményről,amit nyújt!Még az is mellete szól,hogy pihenten érkezel a nyaralásodra.Mindig sajnáltam,hogy az első napot átalszom az út miatt,(20-24 óra vezetés)Az árárol csak annyit,hogy a kocsi járulékos díjai is húzós összegre rúgnak oda-vissza.(tank,pályadíjak,komp)Bocsi nem akarlak rábeszélni ,de én már kényelmes vagyok .A panoráma fentről is élmény! Laci
Szia pudoli! Ne rettegj a repcsi-től,semmivel sem veszélyesebb a közúttól.Nem beszélve az élményről,amit nyújt!Még az is mellete szól,hogy pihenten érkezel a nyaralásodra.Mindig sajnáltam,hogy az első napot átalszom az út miatt,(20-24 óra vezetés)Az árárol csak annyit,hogy a kocsi járulékos díjai is húzós összegre rúgnak oda-vissza.(tank,pályadíjak,komp)Bocsi nem akarlak rábeszélni ,de én már kényelmes vagyok .A panoráma fentről is élmény! Laci
szia Laci
köszi neked is, ebben is van vonzerő, tény
mindig kíváncsi voltam, milyen lehet a magasból
csak túlaggódom