- összességében nagyon görögös (távolban hegyek, gyönyörű kék tenger, ideális útszakasz motorzáshoz -gondolom én) a háttér
- nagyon jó beállítás, a képnek pont a közepén vagy
- látszik a motorod is, amire rátámaszkodsz - félig tán fáradtan, félig a birtoklás vágyat mutatva (mármint a motor irányába); és igazából is tényleg csak a motorra tudtál támaszkodni ott kint Hellasz-ban
- fogod a fejed, támasztod a fejed, ami nekem úgy jön le: Úristen, komolyan gondolom én ezt az egészet?
Hát csak ennyit szerettem volna írni, remélem elnézed nekem ezeket kósza gondolatokat!
Azért voltak napos időszakok is, főleg "pihenőnapokon" amikor meg szobafogságra voltam ítélve ott volt Andi könyve ami nagyrészt olyan szituációkat idézett fel bennem amihez foghatót már én is átéltem és ezért sokszor azt sem tudtam mi is a valóság, mert az agyam is lezsibbadt, méghozzá olyan mértékben, hogy egy hétig azt mondtam: soha többet ilyen gyilkos utat, de most már barátkozom a jövő évi túrával
Jövőre melyik Görög szigetet nézzük meg motorral? Én már most gondolkodom, hogy a jövő szezonba mi lenne a legmesszebb. Ha nem Görög, akkor Mongólia
Tudom,kedves Kroly,hogy nem nekem cimezted a kérdést,de nem birom megállni:Milyen volt Korfu?Makrigialos?Fotókat sem látok,vagy nem olvastam eléggé vissza?Ha mégis leirtad valahova az élményeidet,szivesen olvasnám Kiváncsi lennék pl.Kissas-Kroly utazására,Korfu vagy Kréta motorral???
kroly! én már kinéztem a szigetem, és az időt is tudom, be is írtam az utazási naplóba
nekem Mongólia nem jön be, túl közel van
zsebkuty! igazad van, de ez nem lustaság, csupán egy "kis" magánéleti (munkahelyi) probléma volt és olyan állapotban nem volt ihletem írni, habár az első részt mát elküldtem Jox-nak, tudod ez olyan mint a pipilés, ha kényszerítem magam akkor nem megy
#1216722009-11-20 22:30:25 Válasz a #121568. hsz-ra
Bocsi, hogy még nem írtam meg a beszámolót, de előbb el kell végződnöm a munkáimmal. Ha lesz egy kis időm, azonnal nekifogok a beszámolónak!
Fotókat az útról itt találsz: www.k*lik.hu A csillagot cseréld u betűre!