Köszi Kakadu az infót!
De ezt én is tudtam. Nem ezt kérdeztem. Nekem sajnos nem Nidri kell, hanem a sziget másik fele. Ebbe kéne segítség. Gondoltam itt a fórumon vannak páran, akik tudnak nekem segíteni. A kocsi ki van zárva, ezért kérdeztem az utazási irodát!
A nyugati oldalon klenül a parton még település sincs (talán csak Ag Nikitas a kivétel). Viszont a nagyobb strandokon (Kathizma, Pefkolia) lévõ tavernákban vannak kiadó appartmanok - jó áron!!- viszont ehez tényleg egyénileg kell utazni.
Indiszkrét vagyok ha megkérdezem az eredeti kérdésed okát?
Nekem az a problémám, hogy Kathisma beachre mennénk nyaralni. Jó is lenne a tavernák apartmanjaiban szállást foglalni, csakhogy odáig el is kell jutni. Kocsival nem tudunk menni és ott sem tudunk bérelni. Ez a gond.
De köszi az infót. Ez úgyis csak jövõre lenne esedékes, csak már most intézkedek. Hátha addig alakul még valami!
Nem az összegrõl van szó, hanem az eljárásról: írja és majd küldenek ajánlatot.
Only for you
Ugyan már!
Nekem valahogy nincs bizalmam egy olyan iroda irányában, aki nem teszi közzé az árait, lehet, hogy nincs igazam, de ez van. Az már csak hab a tortán, hogy pl az Apollon által a szgetre delegált idegenvezetõje 13 €-ért szerez mocit, amikor mindenki másnak bármelyik kölcsönzõnél csak 10 pénz volt.
Ami pedig az offot illeti:
Én az elöbbit (is) felvetettem, erre nekem estek, hogy miért szólok bele.
Igazuk van, töröltettem a nickem és az összes hozzászólasaimat, most legyenek okosak.
Most olyanok osztják az észt akik egy hetet voltak ott és - finoman szólva - a kézmosáshoz is segítséget kértek, de ehez már semmi közöm, részemrõl a történet lezárva.
Mott: "Hülyével soha ne vitatkozz, mert a kívülállók esetleg összetévesztenek vele"
Mi szeptember 4-én indulunk Lefkadára. Nem találtam túl sok infót a szigetrõl, úgyhogy örülnék, hogyha megosztanátok velem a tapasztalataitokat. Elõre is köszönöm!
Köszönöm, a leírásokat én is megtaláltam...! Én konkrétan személyes véleményekre vagyok kíváncsi: mennyire találjátok drágának a szigetet, hová érdemes elmotorozni, mennyire barátságosak a helyiek, stb, stb...