A reptér rövidítése is rajta van, BCN. Ugyanezt írja a Wizz is. A 2-es terminál vár már csak megfejtésre, abban meg szerintem segít a google térkép, de azt még nem néztem.
Annyi egyértelmű, hogy van 1-es és 2-es terminál, az easyJet is a 2-esen száll le, valószínű ez a fapadosoké. A többi még mindig megfejtésre vár, tudod, hiányos a spanyol tudásom (is), emiatt több időre volna szükség, de nekem most egyenlőre nincs.
Szilvi!
Sikerült neked is lefoglalni ezt a szállást?
Azért sajnálom, hogy 1 hónap különbséggel leszünk ott
Attól viszont nagyon boldog vagyok, hogy nem kell fizetni külön repülőtéri transzfert mert a repülőtér az 1-es zónában van, és érvényes rá a tömegközlekedési bérlet!
Most jöttem haza egy kis decemberi nyárból, Lanzarotéról. A Kanári-szigetek még mindig biztos befutó nálam telente. Ráadásul 259 euro volt (naná, hogy Bécsből, lastminute.de irodával) a repjegy, az illeték és a szállást együtt. Kifejezetten megérte.
#1225912010-01-03 17:08:47 Válasz a #122580. hsz-ra
A https://lastminute.de oldalon szoktam böngészni, ott nagyon sok az utazási ajánlat. Bécsi indulással szoktam szűkíteni a keresést, Kanári-szigetekre, aztán azt választom, amelyik olcsóbb. A lastminute.de is szervez utat, de azokban jellemzően csak repjegy meg szállás van, transzfer már nincs. Mi ilyenkor egész hétre bérlünk autót, reptértől reptérig, most legutóbb az egy hét 104 euro volt.
A víz 20-21 fok, hát igazság szerint ez nem az a klasszikus pancsolós idő, de búvárkodni vagy szörfözni egészen jó. Ez a két sport, ami Lanzarotén nagyon népszerű, sokan csinálják. Pancsolásra jobb a szeptember, de az Atlanti-óceán igazán soha nem meleg.
Remélem sikerül betenni egy pár képet.
#1226062010-01-03 21:44:00 Válasz a #122591. hsz-ra
ElChe!
Nagyon köszönöm!!!
Na akkor úgy látszik ha télre fizetnénk be utat, akkor azt sajnos nem ide
Inkább jobb időben mennénk el ide.
Saját szervezésben nem gondolkodtál?
Majdnem egy éve nézegettem hogyan lehetne eljutni ide iroda nélkül, a repülőjegyig el is jutottam, az még nem is vészes. De a szállásoknál kicsit megakadtam, nem teljesen olyan volt a kínálat mint Görögországban.
#1226072010-01-03 22:18:41 Válasz a #122606. hsz-ra
Ha nem feltétlenül sokat akar strandolni az ember, akkor nagyon-nagyon jó télen is, mert 20-24 fokok vannak. És van is mit nézni.
A saját szervezés is ki volt már próbálva, különféle repjegy-konstrukciókkal. Volt Bécsből Air Berlinnel, aztán Pestről madridi átszállással (Smartwings-Iberia), a szállásokból már iszonyatosan nagy a választék, minden szálláskeresős oldalon bőven akad. Elsősorban apartman van sok, mert többnyire ilyen helyekre mennek az emberek. Mi is: mindenhol vannak vegyesboltok, az árak pedig teljesen elfogadhatóak. Olyannyira volt saját szervezésem, hogy egyszer 22 nap alatt három szigeten, négy szálláson voltunk, egyik szigetre repültünk, aztán volt kétszer kompozás és a harmadik szigetről utaztunk haza. Alapvetően minden tiszta és pontos arrafelé, gyakorlatilag semmiféle komoly gondunk nem volt. Simán működött az például, hogy a sziget egyik végén levő kompkikötőben felvett bérautót a sziget másik végén adtuk le, stb. Mivel voltam már öt szigeten, szívesen adok Kanári-tippeket.