Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 3301
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122685 Üzenet linkje2010-01-05 19:41:17 

melynda007 írta:
A Tolo-s témához írtam azt hiszem. Röviden: 2fős stúdiót kaptunk 4 fős apartman helyett. Plusz amikor április elején lefoglaltuk a szállást, akkor megkérdezték, hogy van-e valamilyen kívánságunk az apartmanok elhelyezkedésével kapcsolatban. Nekünk csak ennyi volt: "emeleten legyen". Erre kaptunk egy szuterént. Gondolom amiatt, mert "autós" vendégek voltunk, és nem ugyanakkor érkeztünk meg, amikor a buszosok. Ezzel semmi gond nem lett volna, ha nem kérdezik meg előre, hogy hol, hova, melyiket szeretnénk foglalni!!!
Amikor az idegenvezető segítségét kértük, csak annyit mondott, hogy fiatalok vagyunk, úgyis csak aludni járunk haza. TÖBBEK között e kijelentése és a hangneme is sértő volt, mivel a társaságunk tagjai igencsak kinőttek a bulizós, piálós korszakukból. A pihenés lett volna a fő cél, nem a dorbézolás.
Hosszas vitatkozás után sem változott a helyzet. Folyton azt hajtogatta, hogy panaszlevelet kell írni...Ez ott azon a helyzeten persze semmit sem változtatott. Maradt a kempingágy és a földön alvás egy hétig.
Senki ne gondolja, hogy eltúloztuk a helyzetet. Mindent lefotóztunk (ha valaki kíváncsi rá, elküldöm), még a szoba kártyáját/lapját is, amin az állt, hogy 2 ágyas szoba.
Mégegyszer mondom, senki ne golnolja, hogy finnyáskodtunk, hiszen aludtam én már földön már nyaralás alkalmával is, de azért nem kértek ennyi pénzt!!!
Amikor hazajöttünk, megírtuk ezt (persze finomabb hangnemben) az Apollon-nak. Mégcsak nem is reagáltak. Pedig már lassan egy évtizede utazunk velük. Illetve utaztunk...

Erre ma látom, hogy ugyanúgy 4 fős apartmannak árulják azt a stúdiót, ami valójában csak 2 fős. És még két főnek is igen szűk.

Előre is elnézést kérek azoktól, akiket ezzel megbántottam. És nincs szándékomban rágalmazni az irodát.

M

Szia icon_cool.gif
Melyik Apartman volt ez TOLO-ban icon_question.gif

# 3302
Vscotina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
223 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122687 Üzenet linkje2010-01-05 19:43:44  Válasz a #122679. hsz-ra Előzmény #122679

Szia Badicseva!

Nem érdeklődsz későn, mert az Anett Tours egy korrekt, segítőkész iroda. Én évek óta velük utazom, és panaszom nem volt még rájuk. Amit befizettem, azt maradéktalanul megkaptam. Nem kell szállodai extra dolgokra várni, és akkor az embert nem érheti csalódás. Többség úgyis csak aludni jár az apartmanba, a fennmaradó időt pedig minél több dolog megnézésére fordítjuk.

Beírtam magam az utazólistába, és már befizettem az utazást. Anett tours és Aranyház. icon_biggrin.gif icon_smile.gif

Nekem ez az utazás, évek óta a csodát jelenti. Mindig van valami új, és nem tudom megunni. Remélem te sem fogsz csalódni.

# 3303
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122691 Üzenet linkje2010-01-05 19:57:11  Válasz a #122679. hsz-ra Előzmény #122679

Itt biztosan sokan utaztak már velük,és ha meggondolod magad esetleg még van időd irodát váltani.(némi veszteséggel persze)
# 3304
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122693 Üzenet linkje2010-01-05 20:08:09  Válasz a #122691. hsz-ra Előzmény #122691

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz Anett Tours ügyben. Aki már egyszer utazott velük az valószínűleg megszerette őket. Mi egy életre szóló barátságot szereztünk Anettel, görög férjével Jorgosssal és annak édesanyjával Xantyval. Ajánlom őket bárkinek. Helyesek, kedvesek, korrektek és szeretetre méltóak.
# 3305
Skiccpausz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122695 Üzenet linkje2010-01-05 20:10:56 

babar!
Az irodák is, mint minden más ügyfelekkel foglalkozó cég, nagy ívben leszarják a panaszainkat! Sajnos a negatív reklám sem érdekli őket. Mint ahogy írtad, csak úgy lehet elérni náluk valamit, ha személyesen rájuk borítod az asztalt.

# 3306
Badicseva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122697 Üzenet linkje2010-01-05 20:21:45 

Köszönöm a válaszaitokat! Megnyugtattatok! Biztosan csodás nyaralás lesz! icon_wink.gif
# 3307
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122700 Üzenet linkje2010-01-05 20:39:06 

Szia Babar!

Fogyasztóvédelemhez fordulni nem volt bátorságunk. De így utólag már bánom is egy kicsit. Naívak voltunk, azt hittük, hogy az utazási irodákat érdeklik az utasok, pláne a törzsutasok. Nem beszélve arról, hogy egyre kevesebben utaznak szervezetten, és egyébként is.

Szia Renault!
A Vassalos volt.

M

# 3308
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122705 Üzenet linkje2010-01-05 21:00:38  Válasz a #122700. hsz-ra Előzmény #122700

Hát ez nem semmi lehetett, Melynda. Én is enyhén szólva kiakadtam volna egy ilyen szituációban. Ezek szerint bármelyik irodával járhat így az ember, nincs biztos tipp.

Anett Tours: én velük voltam először Görögországban 2003-ban, ha azóta nem változtak, akkor nincs ok az aggodalomra. Nálunk ugyan amikor megérkeztünk Nei Poriba, akkor derült ki, hogy nem abban a házban leszünk, ahova foglaltunk, de végül minket irigyeltek a többiek, mert a mi szállásunk jobb helyen volt, mint az eredetileg foglalt. icon_smile.gif A fakultatív kirándulások jól szervezettek voltak és Anett útközben sok érdekeset mesélt a görög életről.
D.

# 3309
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122706 Üzenet linkje2010-01-05 21:09:36  Válasz a #122700. hsz-ra Előzmény #122700

Off:
Fogyasztóvédelem, no arról is tudnék mesélni, bár nem utazással kapcsolatos, de ez nem ide tartozik....... Szerintem nem maradtatok le semmiről, hogy nem jeleztétek nekik.

On:
Jó tanácsnak tűnik, hogy hagyjuk ki az utazási irodákat a szervezésből, de szerintem akinek kevés a pénze, de szeretne utazni, saját jármű híján rá van utalva az irodák által szervezett buszos utakra.
D.

# 3310
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122711 Üzenet linkje2010-01-05 21:47:46 

Szia Doro!

Igazad van, sokan nem engedhetik meg az egyéni szervezést. És sokaknak kényelmesebb is, ha nem kell maguknak szervezniük. Ennek sok előnye is van, belátom.

# 3311
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122716 Üzenet linkje2010-01-05 22:35:13 

Sziasztok!

Sajnos mi is pórul jártunk 2008-ba Toloba az Apollonal,2 hétre fizetünk be a Stavros apartanba és a pénzünkért kaptunk egy lyukat ,ami inkább 1 személynek lett volna elég nem 2-nek.Bele is törödtünk volna csak utána még jöttek az egyébb bajok is(csótány-víz állt a szobába stb).Panaszt is tettünk már az első nap írásba is,de az Idegenvezető velünk is elég flegma volt.A 2 .héten találtak nekünk egy másik szállást ,de rá kellet fizetnünk 100 eurót,hozzá teszem nem az ő érdeke volt hanem a kinti Görög tulajnak köszönhetük.Azt hitte ,hogy ezzek után nem teszünk panaszt itthon ,de mi összefogtunk a másik szobába lévő nyaralókkal és fényképekkel együtt küldtünk nekik egy panasz levelet.Végén visszakaptunk a 100 eurót ,de hozzá tették csak is méltányosság miatt.A másik nyaralók többet kaptak vissza ,mert ők 3.hétig voltak, és kint nem éltek a panasszal.
Mi elötte is az Apollonal utaztunk Sartiba-Lefkadába ,de ott semmi gond nem volt a szállásokkal, még az idegenvezetők is nagyon jók voltak.

Üdv:Böby

# 3312
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122726 Üzenet linkje2010-01-06 09:54:38 

Kérdés: ha többen panaszkodnak egy idegenvezetőre, nem kellene annak utánajárni, hogy miért teszik azt, van-e annak valami oka?!
# 3313
Lacimaci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122735 Üzenet linkje2010-01-06 12:30:43 

Sziasztok! Az Apollon témához szeretnék írni egy pár sort. MI is velük utaztunk Santorinire. Kétfős apartmant fizettünk,és kaptunk helyette négy föset+galériát,és nem kellet semmit ráfizetnünk !!Ezen kívül is mindennel meg voltunk elégedve,idegenvezetőnk(Gál L-úr)segítő kész volt.Szállás adóink(Kostis)tökéletes ellátást biztosítottak,szinte láthatatlanul tették a dolgukat! Csak azért szóltam a témához,hogy tanusítsam lehet kellemes benyomás is !üdv:Laci
# 3314
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122743 Üzenet linkje2010-01-06 13:52:30 

Sziasztok!
Kapcsolódva az Apollon témához, nekünk is vegyesek a tapasztalataink. 2007-ben Paralian voltunk az Ino-ban az szép, tiszta, kultúrált volt. Tavaly Stavroson voltunk az Alexandros palace a-ban.Ez bőven hagyott kívánni valót, mind a tulaj, mind a tisztaság, és egyéb állapotok terén. Ami mindenképp negatív volt, hogy a telepített idegenvezetők mindkét alkalommal flegmák, kimondottan kioktató és nemtőrődöm stílusban adták elő magukat. Az egyik, hogy csak azért vannak a helyszínen, hogy beszedjék a fakultatívokra a pénzt, aztán többet sem láttuk őket. Ha bármi probléma merült fel, amit az érkezési napon a megbeszélésen jeleztünk csak széttárták a kezüket. Inkább arra tartják őket az irodák, hogy rábeszéljenek minél több utast a fakultatívokra. Nekünk pl. kitalálták a Meteora kiránduláson, hogy 3-an üljünk külön a buszon, (2 felnőtt 1 gyerek)hogy egy másik család a 2 felnőtt lányával együtt ülhessen, mikor nem engedelmeskedtünk elkezdte mondogatni a sofőr angolul, hogy mi milyen udvariatlanok vagyunk. Stavroson az Apollon telepített irodájában a bácsi akit odaültetettk, semmilyen információval nem rendelkezett, 2szer voltunk benn az irodában megkérdezni vmit, úgy nézett ránk mint a véres rongyra, épp nem vágott pofákat.

# 3315
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122745 Üzenet linkje2010-01-06 13:54:50 

Ami még lemaradt: egy ismerősünk 2 héttel utánunk ment Paraliára kocsival, megkérdezték, hogy mehetnének e a busz után a Meteorákhoz, közölte velük az idegenvezető (Apollon) hogy 30 Euróért, jó mi???
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 220 221 222 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu