#1227922010-01-07 08:57:12 Válasz a #122789. hsz-ra
Szia Napis!
Fazika ezt írta a 91192. sz. hozzászólásában: "A Kipriotis az ófaluban van. A dombon. Tavaly lett kész. Szépen berendezett, modern stílusú. Elfogadható áru. Egy ismerősömék tavaly ott laktak. Az apollon travel honlapján több infót is találsz róla (+ szerintem van kép is)"
Apostolosba szerettünk volna menni Sartin, de az Apollon apartmanjai
az alagsorban vannak állítólag. Jól megnéztem a képet ami a katalógusban van, azt hiszem a bukszusbokrokat nézegetnénk....
A Stelitsában anyagilag a gyerekkedvezmény miatt ugyanott leszünk
anyagilag. (Ennyit arról, hogy idén nem megyünk...eddig bírtuk)
Sziasztok! Sartira mennénk a Holiday Apartmanba 2 család mindkét családban két gyerek van melyik részét ajánlanátok .Erkélyeset szeretnénk és egymás mellett . egyáltalán lehet kérni konkrét szobát v. csak ami jut.
#1231302010-01-12 13:47:30 Válasz a #123123. hsz-ra
A grandtours-os apartmanba mennétek? Annak fent van az iroda honlapján az alaprajza. Mi tavaly voltunk ott, én mindenképp a tenger felé néző erkélyes apartmanokat ajánlom,vagy esetleg a belső udvarra nézőből még azt, amelyikben külön szoba van. Mekkorák a gyerekek? Arra készüljetek fel, hogy nagyon kicsik az apartmanok 4 főre. Este megnézem, lehet, lefotóztam a szobákat.
Szia Hadigyuri!
Menj rá a Grand Tours honlapjára. Itt találsz alaprajzot, leirást és képeket a szobákról. Akár online is lefoglalhatod az általad kiválasztott apartmant.
Én tavaly előtt és tavaly is a Holiday apartmanban voltam,először belső udvarra nézett a terasz,tavaly pedig utcafrontit kaptunk.Az utóbbi nagyon jó volt.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Idén is megyünk és szeretnénk ugyanazt a szobát lefoglalni.
Szerintem az Apollon-nak nagyon húzósak az árai ! vagy csak nekem ? Sartin néztem ap.-mant a júli eleje az -48-50 ezer/fő/hét és 2-hétre akarunk menni. Csak szállásért ezt soknak tartom !!!