#1231242010-01-12 13:26:46 Válasz a #123121. hsz-ra
Sziasztok!
Javaslom, hogy booking.com-on kinézett rodoszi szállásra keressetek rá direktben is a neten, előfordul, hogy közvetlenül a hotelen keresztül még olcsóbb a szállás, vagy transzfer is kérhető.
Sziasztok!
Javaslom, hogy booking.com-on kinézett rodoszi szállásra keressetek rá direktben is a neten, előfordul, hogy közvetlenül a hotelen keresztül még olcsóbb a szállás...
Ez nem fordulhat elő, ugyanis a Booking.com garantálja, hogy ha bárhol ugyanazt a szállást olcsóbban megtalálod, akkor ők is adják annyiért. Itt a lényeg az, hogy nem kell előleget fizetni jelentős bankköltséggel, s általában az utolsó pillanatig költség nélkül visszamondható. Persze ez sem csodaszer, de érdemes odafigyelni rá. A transzfer miatt esetleg érdemes számolgatni, hogy mi olcsóbb...
#1231332010-01-12 14:09:50 Válasz a #123132. hsz-ra
Előre is elnézést kérek az off-ért, mivel az előző hozzászólásomat ide írtam, a válasz is szeretném, hogy itt legyen.
Szia H.Apci!
100%-ban biztos vagyok benne, hogy előfordulhat.
Pont ezen a héten futottam bele egy ilyen esetbe.
Ismerem az oldal működését és a politikáját is, én is foglaltam már náluk és biztosan fogok is még, de tényleg van olyan, hogy nem ők a legolcsóbbak. Ha a részletek érdekelnek, megírom privátban.
Előre is elnézést kérek az off-ért, mivel az előző hozzászólásomat ide írtam, a válasz is szeretném, hogy itt legyen.
Szia H.Apci!
100%-ban biztos vagyok benne, hogy előfordulhat.
Pont ezen a héten futottam bele egy ilyen esetbe.
Ismerem az oldal működését és a politikáját is, én is foglaltam már náluk és biztosan fogok is még, de tényleg van olyan, hogy nem ők a legolcsóbbak. Ha a részletek érdekelnek, megírom privátban.
Szia Szilvi!
Ha megkérhetlek rá, akkor feltennéd ide is, hogy miért lehetnek eltérések? Csak ha publikus, mert szerintem ezzel másoknak is tudnál segíteni. Szerintem ez fontos infó...
Előre is köszönöm!
Üdv:Ian
#1231382010-01-12 14:53:55 Válasz a #123137. hsz-ra
Szia Ian!
Elküldtem H.Apcinak priviben, ha ő is azt tapasztalja, amit én, akkor megosztom egy másik topikban, mert nem görögországi szállásról van szó.
#1231612010-01-12 19:28:02 Válasz a #123144. hsz-ra
Sziasztok!
A fenti hozzászólásom a direkt szálláskereséssel kapcsoltaban továbbra is helytálló, ezért továbbra is javaslom, hogy a rodoszi szállások áráról, ha lehetőségetek van, közvetlenül a kiválasztott hotelnél is érdeklődjetek.
(A booking.com árgaranciájától független ez a "történet", már a foglalás előtt tisztában voltam vele, hogy hol olcsóbb a szállás.)
Sziasztok!
A fenti hozzászólásom a direkt szálláskereséssel kapcsoltaban továbbra is helytálló, ezért továbbra is javaslom, hogy a rodoszi szállások áráról, ha lehetőségetek van, közvetlenül a kiválasztott hotelnél is érdeklődjetek.
(A booking.com árgaranciájától független ez a "történet", már a foglalás előtt tisztában voltam vele, hogy hol olcsóbb a szállás.)
Egyetértek, de azzal a kiegészítéssel, hogy nem elegendő az árakat összehasonlítani, hanem az egyéb feltételeket is, mint pl. fizetési feltételek, ennek költségei, lemondási lehetőségek, annak költségei, esetleges kiegészítő szolgáltatások, stb. A Booking.com árgaranciája csak azonos feltételek fenállása esetén érvényesíthető.
(csz75 konkrét példája valóban extrém eset - nem egyszerűen olcsóbb, hanem éppen félár! Alig hihető, hogy valaki a konkrét weblapok valamelyikén valamit nem írt el...)
#1232072010-01-13 11:49:19 Válasz a #123196. hsz-ra
Szia Firkamano!
Az én tapasztalatom az, hogy Faliraki járműbérlés szempontjából drágább, mint Rodosz város. 15 eur alatt nem tudtuk elhozni (9 napra béreltünk 80ccm-st) azt a mocit, amit bent Rodoszon 10-ért kölcsönöztünk anno
100%-os tippem nincs, hogy melyik a legjobb cég...majd hátha valakinek lesz. Mi mindig rászántunk pár órát arra, hogy megkeressük a számunkra legjobbat.
Viszont előzetesen tudsz érdeklődni, tavaly én is írtam több járműkölcsönzőnek, hogy küldjön árajánlatot és a többségük gyorsan válaszolt is. Illetve szerintem lehet, hogy árakat is találsz már fenn az oldalakon.
#1232112010-01-13 13:09:36 Válasz a #123207. hsz-ra
Szia Ian!
Köszi!
Végülis előre érdeklődhetek, de mostmár nem csinálnám azt mint idén, hogy le is foglalom a mocit.
Nyárra már fogunk tudni angolul annyira, hogy tudjunk kölcsönözni, és válogatni.
#1234612010-01-15 16:41:53 Válasz a #123196. hsz-ra
Szia Firkamanó
A neten CSAK tályékozódni tudsz,mert más az ár személyesen!
Mi tavaly előre nézelődtünk,de helyben többet mondott a kölcsönzős
Végül olyannál béreltünk kocsit,aki nincs fent a neten.(23Eu./nap)
De egyszerübb végigmenni a soron!Alkudozásokkal együtt is kb.
2 óra,és mindet láttad!
Falirakin jobb a szállás a part miatt -az tényleg verhetetlen-és
20'járművel Rodosz-város,ahol mindenki kedvére nyüzsöghet.
Minden látnivaló simán,egyszerűen elérhető az autópályán.
Csodálatos helyek vannak.
A Royal Rosesban szálltunk meg.
Medence és nyugi van,szemben bolt :!:Nagyon jó kiindulópont a
kirándulásokhoz.
Falirakitól lefelé már elég ritkás a sziget-távoliak a városok és nem túl szépek a partok.A kevés szép parthoz úgyis jármű kell.