Saját tapasztalat!Tavaly Asprovaltán voltunk egyénileg. A Dias Zeusnál foglaltunk szállást. Ott a Marinopulos supermarketben átvertek minket 30 euoval. Hiába mondtuk a kasszás nőnek, letagadta. Másnap az idegenvezetőnél jeleztük problémánkat, akik intézkedtek ez ügyben, mondták kasszazárást érdekes módon akkor este nem csináltak, majd akkor este. Másnap indulnunk kellett haza, még mindig semmi. Hazaérve hívott az id.vez. hogy megvan a lóvé, majd küldik a sofőrökkel haza.Hááááát.. azóta sem érkeztek meg.Így lemondtunk róla, mert a telefonszámla többe került volna lassan mint a 30 euró.
Lehet nem ide tartozik, de elég segítőkészek voltak kint.
Igaz orvosra is szükség lett volna(gyerek beteg lett) akkor az sem volt.
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az Ibusz tervez idén is hasonló akciót, mint a tavalyi "Alkudj és nyaralj!" volt? A honlapjukon híre hamva sincs még az idei nyárnak.
D.
Én úgy tudom tavaly először márciusban hirdette meg az ibusz az Alkud és nyarajt..
szóval még van idő..bár én is arra várok...
Nem biztos hogy lesz,mert tavaly nem számoltak a válsággal és a nyakukon maradt egy csomó út vagy félték, hogy nem tudják majd értékesíteni szerintem ezért találták ki ezt az akciót ami így is veszteséges volt mert a repülőjegy többe kerül mint maga az egész út volt,de még mindíg jobban jöttek ki mint ha el sem adják.
Én már lefoglaltam a DiasZeus utazási irodánál, előfoglalási akcióban a két hetes nyaralást. Tavaly is így csináltuk. Már hat éve ezzel az irodával nyaralumk, eddig még nem volt gond.
#1232002010-01-13 11:18:16 Válasz a #123197. hsz-ra
Sziasztok!
Igen, tavaly az Utazás kiállításon találkoztunk mi is az Ibusz akciójával, csak idén most láttam egy jó ajánlatot máshol és dilemmázom, hogy érdemes-e rájuk várni.
Azért nem kell aggódni az Ibuszért, valahogy jól zárult a tavalyi évük:
http://www.ibusz.hu/index.php?p=news&act=show&cid=581
Mi pedig életünkben először tavaly repülővel mehettünk nyaralni. Remélem, nem utoljára.
D.
Szia doro!
Megkérdezhetem, hogy hol találtál jó ajánlatot?Repcsis vagy buszos?
Én a grandtourssal szemezek csak ök buszosak és szívesebben mennénk repcsivel...
Én is gyanakszom erre, hogy nem lesz SArti..de lehet, hogy csak a honlap megtévesztő...
ott csak Pargat reklámozzák...kíváncsi vagyok mikor jön ki az ezévi katalógus