Nem akarok reklámozni, de most muszáj kiírnom az üzlet nevét. Mi mindig a metroban vesszük a Radlert, vagy néha Ausztriában. Akármelyik Metroba bemész tuti megtalálod!
Hát engem az alsó kép inkább lázba hozott! Sikerült elég gyakran tintahalat ennem az idén, ami nagy kedvencem, de máris hozzálátnék egy adaghoz! Aki még az idén kinn rendel, gondoljon rám!!! De irígylem én most!
De a Makedonia étterembõl hoztunk ilyen terítõt. Kicsi lányomnak szülinapja lesz, és azt kérte a buli témája a tenger, Görögország legyen. Remélem a többi csitri is veszi a lapot! A menün még gondolkodom.
Én sem tudom, de ahog ykiveszem apró hal is van a tányéron, meg a kedvenc óriásbabom...de a legjobban az tetszik, ahogy ott a kovácsoltvas erkélykorlát elõtt van. Nagyon tetszenek a kovácsoltvas kerítések.
Igazad volt a Mythos-al kapcsolatban. Isteni finom sör.Nagyon ritkán iszom alkoholos italt de ezt Rodoszon nagyon megszerettem.. Hoztam is haza pár dobozzal.
Kyra, most jól értem, most jöttél haza a nyaralásról? (bocsi, e nem tudom azt a sok dátumot fejben tartani, amit mindenki ír). Várjuk a fénykéepekt és beszámolót
Ugyan nem étel, vagy ital téma, de szorosan kapcsolódik.
Képzeljétek, négy éve, mikor elõször voltunk Görögországban, Anyósom, aki nagy vendéglátó, rengeteg szabadtéri grillpartit, bográcsozást rendez itthon, kérte, hogy próbáljunk szerezni olyan eldobható terítõt, amit minden étteremben használnak. Nahát az ABC jellegû üzletekben igen drágán adták, megkérdeztük tehát a pincér srácot, akivel nagyon összebarátkoztunk, hol lehet olcsóbban beszerezni.
Mondta, õk úgyis mennek nagy tételben vásárolni, majd hoznak nekünk. Így is lett. Csak arra nem számítottunk, hogy nem ötven vagy száz darabos kiszerelésben adják, hanem kilóra! Így aztán boldogan tértünk haza 10 kiló terítõvel!!! (Persze, a boldogság csak akkor jött el igazán, amikor sikerült hazaindulás elõtt is lecsukni a csomagtér tetejét.....)
Te jó ég, Judit, én a 10 kilót biztosan nem hoztam volna el. De az idén már majdnem én is kunyerálni akartam az éttermekben egyet, mert rajta volt a sziget térképe is...de nem mertem.