Sziasztok!Aki járt már Nei poriban!
Platamon és Nei Pori között milyen időnként járnak a buszok?És mennyibe kerül a jegy? :roll
A kisvasút este meddig közlekedik?
Köszi előre is
Tavaly a kisvonat éjjel 12 kor indult az utolso és 3 euro fejenként, a busz 5-6 euro volt és talán oránként indul de azt sokallottuk.
Sziasztok!Aki járt már Nei poriban!
Platamon és Nei Pori között milyen időnként járnak a buszok?És mennyibe kerül a jegy? :roll
A kisvasút este meddig közlekedik?
Köszi előre is
Tavaly a kisvonat éjjel 12 kor indult az utolso és 3 euro fejenként, a busz 5-6 euro volt és talán oránként indul de azt sokallottuk.
A BUSZ NEI PORI-PLATAMON TAVOLSAGRA 1,30 eu.
tölünk 5 eurot kértek a buszra,mert ugye szép nagy légkondis buszok vannak ott is.
#1237322010-01-18 17:15:58 Válasz a #123715. hsz-ra
Szia Pinga!
Ezen már nem is csodálkozom!
Tavaly egy Paráliai étteremben jól lehúztak minket
Pedig itt a fórumon nagyon dicsérték,soha többet abba az étterembe!
#1237362010-01-18 17:55:33 Válasz a #123732. hsz-ra
Valaki aki biztos a dolgába irja meg mennyi a busz. És itt a Nei Pori köuzepéről induló kisbuszt értem nem a rendes távolságit. Nekem azért fura az 1.30 mert ennél emlékeim szerint már öt éve is több volt ( úgy emlészem 3 két embernek oda és ennyi vissza).
Valaki aki biztos a dolgába irja meg mennyi a busz. És itt a Nei Pori köuzepéről induló kisbuszt értem nem a rendes távolságit. Nekem azért fura az 1.30 mert ennél emlékeim szerint már öt éve is több volt ( úgy emlészem 3 két embernek oda és ennyi vissza).
3 éve folyamatosan járok N.Poriba de semmilyen kisbusz nem járt sem a központbol sem máshonnan.Szép nagy buszok meg a kis vonat és taxi.
Ltibi, nem tudom jól olvastam-e, hogy 2008-ban az Antigoni apartmanban voltatok, milyen volt? Felszerelés a konyhában?
Mi idén oda megyünk, tavaly másik apartmanban voltunk.
Előre is köszi a választ.
Azt szeretném kérdezni, hogy Nei Poriban van-e park fákkal, és játszótér, mert egy 6 éves és egy 14 hónapos gyerkőccel mennénk. Azt láttam, hogy vidámpark van, de én hagyományos játszótérre gondoltam meg egy kis zöld övezetre.
Azt tudom, hogy Leptokáriában a városközpontban van egy jó nagy park, meg játszótér, nagyon sok időt töltött ott a nagyfiam, 2 éve. Most is azon gondolkodunk, hogy mi legyen Leptokária vagy Nei Pori? Nei Pori a homokos strandja miatt a nyerő.
1,3O A BUSZJEGY. NEM TUDOM MILYEN KISBUSZROL IRSZ. CSAK TAVOLSAGI VAN. DE A TEMPI BALESET UTAN MOST AZOK IS RITKABBAN JARNAK.
Mi Nei Poriba megyünk nyaralni. Valakitől hallottam, hogy van olyan étterem, ahol magyar a tulajdonos, és magyaros kajákat is árulnak. Valaki tudja mi a neve?
Én ugyan meg szeretném kóstolni a görög ételeket, de a fiúknak fontos lenne a magyaros gulyás, meg a hagyományos rántott hús. Mi "lányok" meg nem azért megyünk, hogy ott is főzzünk. Meg busszal megyünk, így nyersanyagot sem olyan egyszerű vinni.
Mi Nei Poriba megyünk nyaralni. Valakitől hallottam, hogy van olyan étterem, ahol magyar a tulajdonos, és magyaros kajákat is árulnak. Valaki tudja mi a neve?
Én ugyan meg szeretném kóstolni a görög ételeket, de a fiúknak fontos lenne a magyaros gulyás, meg a hagyományos rántott hús. Mi "lányok" meg nem azért megyünk, hogy ott is főzzünk. Meg busszal megyünk, így nyersanyagot sem olyan egyszerű vinni.
szia
Nyilván Theo éttermére gondolsz,épp egy sarkon van de oda nem is jár magyar joformán.Vele szemben van egy másik étterem ott egy magyar kislány a felszolgálo és sokkal finomabb a kaja,ráadásul ugy készitik el ahogy kéred és olcsobb is.Persze mindenki izlése szerint választ éttermet.