#1240212010-01-21 23:37:05 Válasz a #123996. hsz-ra
Szia Csomotamas!
Mi 2éve voltunk Korfun a TUI-val. Az akkori idegenvezetővel elég jól összebarátkoztunk, az Ő segítségére gondoltam, hogy megkérdezem mit tud ajánlani. Ha vki ismeri a várost akkor az Ő.
Ha válaszol a megkeresésemre akkor jelzem feléd vagy megadom a kontaktot.
#1241082010-01-22 21:43:14 Válasz a #123998. hsz-ra
Szia vio!
Ezt más oldalon találtam meg, de nem magyarul, így mutatott újat. Egyre erősebben benne van a pakliban. 100 euro/4fő. Kb 2,5 km a központtól.
Azonban amit másodszorra küldtél...majdnem eltántorított , az ára miatt. Nem a városban van, de nem vészes távolságban. Még egy picit várok, hiszen ennyi segítőkész partnerre bevallom nem számítottam, csak köszönni tudom. Ha összejönne, csak fotókkal, beszámolóval, és persze segítséggel tudom meghálálni.
Azért elmentettem.
Köszi
#1241102010-01-22 21:47:29 Válasz a #124021. hsz-ra
Szia cicmarek, örülök neked!
Fel is villanyozódtam.
Az új erődöt szeretném...
Kíváncsi vagyok az ismerősöd válaszára, még ha nem is tudna segíteni.
Szóval türelmesen várok.
Köszönöm.
Járt már valaki közületek a Jón tenger apartmanban??Megköszönném az infót!
A személyes tapasztalat mindig többet érmint az irodák tájékoztatása.
Juniusban szeretnénk Korfura menni, s ebbe az apartmanba Messonghi-an...a Personal tours-a--------vagy esetleg még a Zeusz apartman Sidarbani jöhet számításba a Dias Zeusz-al..
Ingadozom még a két hely között!
olt!
Megnéztema képeket!!Nagyonszép fotók..és a Galinit szintén nézegettem az iroda ajánlatában!
Nekem a tenger fontosabb, mint a medence-))A Galiniben voltatok ezek szerint??Irsz róla?Milyen a tenger. ott??
Az elmúlt napokban a Wizz Air árai több mint a duplájára emelkedett Korfura! Lahat ez még olcsóbbM Kezdem bánni, gogy nem folaltuk le a hét elején. Akkor 4 személyre 156 000, most 230 000!