Engem nem zavar a földszint, de abban igazad van, hogy a tenger és a meleg a fontos
Amúgy is, ahogy írtam inkább csavargok valahol, vagy a parton leszek. Így nem gond, ha ott vagyok
Én voltam Thassoson Az is egy nagyon klassz kis hely
Van ott egy régi márvány bánya, ahol még a tenger alja is márvány
Jókat estem rajta, amikor belementem a vízbe.
Meg mindenféle állatka is volt
#1245392010-01-28 10:54:40 Válasz a #124494. hsz-ra
Thassosról tegnap este néztem meg pár videót, juj, nagyon visszahúz a szívem!!!! Ja, és naponta megnézem Thassost a webkamon, most az előbb esett épp az eső, csupa víz volt a kamera....De amikor mi voltunk ott-3 éve már(!) akkor nyár volt és egész héten ragyogó napsütés.....
Az igazság hogy Göröghonról bármikor, bármilyen nyári képet jó nézegetni
Nálunk van egy görög tv adó és ott főleg hétvégenként nagyon klassz műsorokban mutatják be Görögországot
Én is sokszor képzelem oda magam és már csak "néhány" hónap és én is ott leszek
Szánkózni?
Annyira útálom a telet, a havat és a hideget, hogy legszívesebben téli álmot aludnék...
Amikor megyek valahova eleget szánkózom, múltkor is kis hijján összetörtem magam, mert a sok barom akkor is úgy vezet, mintha nyár lenne...
Na mindegy. Addig marad a meleg szoba és a képek, filmek, emlékek
#1246522010-01-29 12:40:06 Válasz a #124585. hsz-ra
Sancho!
Mindha a fiamat hallanám, ő is téli álmot akar aludni. Szerinte őt elcserélték a korházba mert nem bírja ezt a klímát.--Lehet, hogy ez már off -- Tavaly Krátán volt 4-hónapot előző évben meg Rodoszon és már most is várja, hogy merre-az arra.
Márta!
Ezzel én is így vagyok... mármint az elcseréléssel
Nekem is egy kicsit délebbre kellett volna születnem
Mikor kinn vagyok, mindenki rosszul van a melegtől én meg még csak nem is izzadok... Akkor szoktam mondogatni, hogy na még egy két fok és kezd alakulni a dolog... Általában rosszul vannak tőle
Nem baj... fogynak a napok és lassan már a tengerben lubickolhatunk
OFF: Sancho, Márta!
Régebben én is gondoltam,h elcseréltek, de sikerült helyrehoznom ezt a súlyos problémát...
De most itt a Halkidikin is nagyon hideg van...