Mi tavaly junius 1-től voltun nyaralni 2hétre.Dudtunk fürödni a tengerbe.Semmi vel sincs más időjárás mint a szárazföldön itt is teljesen kiszámíthatatlan ez ne riasszon vissza.Térképet már Kereamotiban kaptunk,majd Skala Potámiában a pékségben nagyon jó autos térképet.Nem lesz gond hiddel.A Thasos.hu-n is nagyon jók a térképek,nézdd meg!
Szia kiki117!
Eléggé a kedvemet vetted azzal, hogy június végén, július elején nem volt olyan idő, hogy fürödni lehessen a tengerben, sőt a víz is hideg volt. Mint már írtam pontosan ebben az időszakban mennénk mi is. Az infók alapján eddig is tartottam a sziget időjárásától, most viszont megijesztettél!
Sziasztok.
CSak szeretnék némi infót írni,ami lehet,hogy már szóbakerült itt a fórumon. Nem akarom most visszaolvasni.
NA,az Aeolus iroda idén már Thassosba is indít utakat.
Rengeteg szállásuk van Limenasba is. Nagyrészuk 2 hetes,de jó áron.
Azért írom le,mert eddig nem nagyon voltak limenasi apartmanok csak elvétve az irodák kínálataiban.
Akit esetleg érdekel.
A szállásokra nagyon sok szempontból oda kell figyelni.
Figyelmesen meg kell nézni milyen messze van a központtól, strandtól, pékségtől, supermarkettól esetleg vasútállomástól, autóbuszállomástól, reptértől stb.
Mindenkinek saját igénye szerint kell felmérnie a szálláshelyeket és nem szabad beugrania a túlzottan olcsónak látszó ajánlatnak!
Ezt nem az előttem megjelenő hírdetésnek szántam, (mert nem igazán találtam olcsónak) hanem úgy általános jótanácsnak szántam.
Sziasztok!
Mi 2006-ban, -mikor Asprovaltán nyaraltunk-, kirándultunk Thassoson. Nagyon megfogott bennünket a sziget. Érdeklődni szeretnék, hogy utazott-e már a szigetre valaki a Dias Zeusszal???Tapasztalatokat várok!/Szállás minősége, elhelyezkedése, stb./
Üdv:Adri
Kedves Lambros!
Megnéztem a képeket, nagyon jók!Létezik, hogy ennyire szép ott a strand, mint a képeiden?
Igen, én is úgy látom, hogy talán jobban nekünk való Thassos! Amikor Kavalából áthajóztunk és megláttuk a férjemmel, hmm ..még a szavunk is elállt. És emlékszem milyen olcsón tudtunk megebédelni a kikötőben. Nem is akartuk elhinni! Lehet, hogy Thassos lesz a nyerő??
Kedves Lambos!
A 84. kép Thassoson készült???Hihetetlen! Még a szavam is elállt!:)Gyönyörű a víz, a strand!
Egyébként apró kavicsosnak látom a partot. A vízben homokos?