Isti26!
hát láthatod, hogy Parga mennyire kelendő. nemhogy last minute, de már lehet, hogy most sincs hely. mindenki szereti aki már járt, vagy nem járt de utánanézett kicsit. szerintem a többi kérdésedre megtalálod a válaszokat, csak olvass vissza legalább az elmúlt nyárig. sok értékes és érdekes infóhoz fogsz jutni! még többet is megtudsz, mint amiket kérdeztél
#1255912010-02-09 19:02:10 Válasz a #125579. hsz-ra
renault!
mi 10 nap alatt 10 féle strandon voltunk, igaz ebben van 1 nap paxos-antipaxos, amit nem szabad kihagyni!!!!!! 10-kor indulnak a kikötőből a hajók és kb.5 körül érnek vissza. gyönyörű!! a többi 8 strand mind parga kb. 30 km-es körzetében volt. ha visszaolvasol a tavalyi nyaralásokhoz, találsz tippeket a hajókirándulással kapcsolatban!
#1256002010-02-09 20:01:59 Válasz a #125557. hsz-ra
Szia Isti26!
Szerintem minél előbb foglaltok, annál biztosabb. Tegnap beszéltem az Apollon Travellal, és már máj. 18-ra a Margarita Apartmanba nem volt hely. Így ma el is mentem és befizettem a Bakasba a két hetet.
Köszönöm szépen a válaszodat!! Ennyire kelendő Praga mint nyaralási utvonal? Gondolom Te már voltál ott.. Miért szereti ilyen sokan? hiszen Görögországban sok sok szép hely van nem? Te ezenkivül Görögország melyik részét ajánlod még? Ahová érdemes elmenni, és kb ugyanezt a szolgáltatást tudja nyujtani nekem?
Köszönöm a válaszod!! Én egy picit későbbi időpontra gondoltam.. Június vége vagy július eleje körül Rina apartman tetszik nagyon, de ezt majd meg kell kérdeznem, h van e ott még hely:) Ha nem láttam más szép apartmant is.. Te személy szerint melyik helyet ajánlanád, ahová érdemes elmenni, és ugyanilyen csodás hely mint Praga:)
#1256092010-02-09 21:24:58 Válasz a #125605. hsz-ra
Szia Isti26!
Nekünk is tetszett a Rina Apartman, csak a teraszt néztük, hogy közös a szomszédokkal, a katalógus szerint. Először a Margaritával szemezgettünk, de találtunk róla képet, és annyira semmi konyhája volt.
Tavaly Zakynthos szigetén voltunk, és az is valami nagy csoda. De én úgy vagyok vele, hogy bárhová elmennék, csak Hellaszban lehessek. Még idén szeptemberben szeretnénk Santorini szigetére is elmenni, mivel az is gyönyörű. Nekem tetszett Korfu is, igaz ott már 2003-ban voltam.
Ha jól sejtem, Te még nem jártál Görögországban. Elsőre Parga szerintem nem rossz választás. Csak jót hallottam róla. Érdemes a fórumot olvasgatni és informálódni. Én is ezt teszem. Már írom a hasznos dolgokat, hogy ne legyünk felkészületlenek.
Teljesen jól látod.. Én még sajnos nem jutottam el Görögországba.. De sok szépet hallottam róla.. Idén tervezem, h elmegyek, pont ezért informálodom kicsit kinek milyen a tapasztalata.. Beszéltem pár emberrel, Ők pl Paraliát nem ajánlották.. Mert állítólag az olyan mintha itt Pesten a Váci utcán sétálnál.. Mondom akkor ezt hagyuk is:) Viszont Toroni-t és Tolot ajánlották.. De mikor megláttam a katalogusban Pragat egyből beleszerettem.. Nem tudom miert de nagyon megfogott a hely.. Ezért szeretnék ide eljutni, de persze ez attól függ pár helyet kinézek még, ha ez a hely már netán betelne mire lefoglalom.. Az utolsó pillanatos lefoglalást meg nem igazan szeretném, szerintem jobb előbb lefoglalni... Mert akkor még esélyesebb, h lesz helyed, később már nem biztos:)
Meglep,hogy ennyiore nagy a foglalás az idén,bár biztosan jobban tudjátok,mint én,mert csak az általánositás szintjén mozgok.Több ismerős utazási irodás mondta,hogy messze nincs akkora foglalásuk,mint tavaly ilyenkor.Lehet,hogy ez Pargara nem vonatkozik...hatalmos népszerűségre tett szert,-azt néztem,hogy a topik is 300 oldalas,pedig pl. Sarti mennyivel ismertebb-és viszonylag kevés iroda utaztat oda.Talán ezért is lehet...akkor nem jó ötlet a last minute,ha valaki mindenképpen ide akar utazni,és nem mondjuk bárhová,csak Hellasz...