#1258072010-02-12 21:43:37 Válasz a #125782. hsz-ra
Ettika!
Valószinűleg Alyki-re gondolsz mivel a Nei Pori témában merült fel. Nem tudok róla; amikor ott voltam nem volt oda fakultatív. Robogóval sincs közel. Inkább kocsit ajánlanék. ( Ha a sólepárlóra gondolsz- és a tóle nem messze lévő flammingókra) Alikes még messzebb van az Atosz félsziget tövénél lévő szigeten.
Köszönöm Lambros,
A sólepárlóra gondoltam, de akkor az felejtős. Majd legközelebb.
Ha valaki tud a közelben valami szép helyet amit érdemes megnézni, várom az ötleteket.
Tavaly voltunk, a várnál, Leptokarián, Litohoroban, Skiathos-on és Neos Panteleimonasban.
#1258202010-02-13 07:48:58 Válasz a #125782. hsz-ra
Szervusz ettika!
Te valószínűleg a sólepárlóra gondolsz, Nei Poriból oda nem szerveznek utat, de egyénileg is felkereshető.
Bővebb infót Ratio oldalán találsz róla : http://ratio.extra.hu/utazas/gorog/Alikes2008.htm
Készítettem egy kis oldalacskát, remélem hasznos információkkal tudok szolgálni rajta mindenkinek!!!
www.hellasbeach.info
Görögország üdülőinek átfogó részletes leírása, a lap folyamatosan fejlesztés alatt áll, jelenleg a következő települések ismertetője található fent rajta Stavros, Nea Vrasna, Asprovalta, Nei Pori, Thassos, Sarti, Zakynthos, Paralia.
Mi június elején utazunk egyénileg Nei Poriba! Én az időjárásra lennék kiváncsi, hogy ilyenkor milyen az idő ott? Visszaolvastam a fórumot, de az Antigoni apartmanról nem olvastam sokat! De jó sok hasznos infót kiírtam már! Üdv mindenkinek!
Ildikó
Igen az Antigoniba megyünk! Nagyon sok apartmant megnéztünk a neten, meg utazási irodák honlapjait, és ez tetszett a legjobban!
Még Nei Poriban nem voltunk, de tavaly Zakynthosról hazafelé megálltunk, és nagyon megtetszett nekünk ez a hely! Főleg első szempont, hogy a 3 éves kislányunk jókat tudjon pancsizni!
Igen a Napsugár Travel iroda! Most intézzük az előleg befizetését! Ti is náluk foglaltatok? Sajna a Grandtoursnál beteltek a helyek a kinézett időpontra, mert náluk akartuk lefoglalni, de nagyon kapós lett Nei Pori!
Szia Ildikó,
Igen Nasugár, tavaly az Apollonnal voltunk. Most ez volt jó 6 főre. Gyerekek nagyon élvezték a partot és az esti sétákat. Ja és főleg, hogy nem kell 8kor feküdni.
Most szemfüles voltam mert decemberben írtam levelet a foglalásról és januárban fizettük az előleget. Sajnos nekem sem sok infóm van a szállásról, de remélem tőled várhatok.
#1262652010-02-18 13:10:09 Válasz a #126181. hsz-ra
Szia ettika!
Akkor ti a harmadik emeleten lesztek, és ha tenger felöli szobában akkor szépen fogjátok látni a tengert! Mi az első emeleten leszünk, de a szerződésben nem írták meg a szobaszámot! Lehet kint fogjuk megtudni, hogy melyikben leszünk??? Ma küldtem vissza aláírva a szerződést, és a párom ma fizette be az előleget!
Természetes, hogy ha hazajöttünk akkor képekkel, és infókkal fogok szolgálni!