Munkát keresek én is. Szeretnék nyárra kimenni Rodoszra dolgozni, lehetőleg felszolgálóként. Három szezont is ott töltöttem, azonos hotelben. Középfokú angol nyelvismerettel és szakmai gyakorlattal is rendelkezem. Aki tud segíteni, kérem, keressen meg privát üzenet formájában. Előre is köszönök minden segítséget!
Ha szeretnél nyáron Paralián utazási irodában idegenvezetőként,vagy szállodai bárban pultosként dolgozni,küldj önéletrajzot a paralia.@freemail.hu cimre.
Szakmai gyakorlat nem,de lelkesedés és jó kommunikációs képesség feltétlenül szükséges.
Köszi, bármilyen segítség jól jön.
Tudom, a görög nyelv nagyon fontos, főleg a Peloponossoson, mert ott nincs sok turista, így nem is beszélnek annyira idegen nyelvet így nem jelent nagy előnyt az én angol és német nyelvtudásom...
Szia. Nem felejettelek el, csak sajnos meg nem jartam eredmennyel...
Agi
#1258742010-02-13 21:51:02 Válasz a #125447. hsz-ra
Szia!
Végzettség nem szükséges,viszont a jó kommunikációs képesség elengedhetetlen!Az is jól jön,ha társalgási szinten szinten beszélsz angolul,vagy németül,esetleg kicsit görögül.
Sziasztok!Segítségeteket kérném meló ügyben a barátom gyógymasszőr nyáron lemenne Sartira dolgozni.Milyen papírokat kell beszerezzen,mit kell vigyen,mire számíthat?Gyors választ kérnék.Köszönöm előre is.Egyébként az egyik legjobb az országban,engem is ő állított talpra.
#1265542010-02-22 19:56:14 Válasz a #126397. hsz-ra
Gyógymasszőrként elég necces lehet elhelyezkedni.
Bár nyáron a parton mászkált egy pasas "mobil masszőrként", és elég sok napozó nyaralót (görögöt is) sikerült megnyernie. Ott helyben a napozóágyon, kinek mit, egész test, vagy csak lábat, hátat...Napi szinten biztosan összeszedett nem kevés pénzt.
Gondolom barátod nem ezt tervezi.
#1268992010-02-25 08:49:20 Válasz a #126886. hsz-ra
Szia Vadevezős!
Itt úgy emlékszem, hogy láttam ilyen jellegű munkát is: GREEKA
Bár az igaz, hogy ezek a munkák általában a szigeteken vannak...de ha ott lenne munka, akkor szerintem ez is egy megoldás lehet...jobb mint a semmi.
Üdv:Ian
Mi szállást keresünk Sarti környékén. Munka már lenne, viszont valahol laknunk is kell. Áprilistól Novemberig kivennénk két főre!
Aki tud valamit írjon!