#1259562010-02-14 18:22:50 Válasz a #125955. hsz-ra
Nem vagy kancsal, csak szerintem a katalógusaink címszó helyett nekik a Külföldi nyaralások címszót kéne használni, az egy kicsit egyértelműbb lenne, mert így egy kicsit semmitmondó.....Persze, aki keres az talál, vagy nem
üdv
Eduso
Tudom nem idetartozó téma, de Te hová mész nyaralni idén? Mármint melyik részre? Én is ugy volt, h megyek, de mivel jelenleg egyedül mennék, a szállásnál a pótdíjat pedig ki kellene fizetni igy meggondolandó.. Kétszer fizetem ugy ki a szállást:D
#1259692010-02-14 19:45:09 Válasz a #125944. hsz-ra
Szia Adrika!
Aeoulus + 1 NAGYON HIDEG, így Miskolciutassal együtt már 2 hideg. Minősíthetetlen studio az emelet helyett szuterénben, éjszakai "látogatókkal", fizetett ülőhelynél sem veszik figyelembe, hogy hová ülnél, a magyarok csak töltelékek, fontos - jelen esetben úgymond életbevágó - info CSAK szlovákuk kiírva, és ez a 3. napon a magyaroknak tartott meetingen derült ki. Végül is csak az volt kiírva,hogy tusolás előtt fél órával kapcsold le a biztosítékot az áramütés veszélye miatt, gondolom a vezetékek is olyan állapotban lehettek, mint a szoba. Zárlatos főzőlap az egyik utastársunknál, a gumipapucs mentette meg az életét. 10 óra pihenő a sofőröknek visszafelé, és még így is + 1 órával később indulás, tehát 10 + 1 óra, csomagok tetején, mert annyi eszük nincs, hogy legalább bepakoljanak, mielőtt elmennek pihenni. Persze, ezzel (mármint 10 óra pihi) sokan értenek egyet, de pl. az Apollon-nál ez nem így műxik, és a jóhoz könnyen hozzá lehet szokni. Úgy dióhéjban ennyi az oka az én hidegemnek. Persze lehet, hogy a repülős - tehát a jobban fizető - utakat máshogy intézik, de ha nincs pénzed repülőre, akkor gondold meg jól.
#1259702010-02-14 19:45:25 Válasz a #125944. hsz-ra
Szia Adrika!
Aeoulus + 1 NAGYON HIDEG, így Miskolciutassal együtt már 2 hideg. Minősíthetetlen studio az emelet helyett szuterénben, éjszakai "látogatókkal", fizetett ülőhelynél sem veszik figyelembe, hogy hová ülnél, a magyarok csak töltelékek, fontos - jelen esetben úgymond életbevágó - info CSAK szlovákuk kiírva, és ez a 3. napon a magyaroknak tartott meetingen derült ki. Végül is csak az volt kiírva,hogy tusolás előtt fél órával kapcsold le a biztosítékot az áramütés veszélye miatt, gondolom a vezetékek is olyan állapotban lehettek, mint a szoba. Zárlatos főzőlap az egyik utastársunknál, a gumipapucs mentette meg az életét. 10 óra pihenő a sofőröknek visszafelé, és még így is + 1 órával később indulás, tehát 10 + 1 óra, csomagok tetején, mert annyi eszük nincs, hogy legalább bepakoljanak, mielőtt elmennek pihenni. Persze, ezzel (mármint 10 óra pihi) sokan értenek egyet, de pl. az Apollon-nál ez nem így műxik, és a jóhoz könnyen hozzá lehet szokni. Úgy dióhéjban ennyi az oka az én hidegemnek. Persze lehet, hogy a repülős - tehát a jobban fizető - utakat máshogy intézik, de ha nincs pénzed repülőre, akkor gondold meg jól.
Az Aeolussal én meg voltam elégedve, de repülővel utaztam. A pozsonyi transzfer is rendben volt oda és vissza is.
De azzal egyet kell értenem, hogy a magyarokkal másképpen bántak mint a szlovákokkal.
Magyarul kiírva itt sem volt semmi, sőt az idegenvezető sem beszélt magyarul. Viszont az apartman pazar volt, az egyik legjobb apartman volt, ahol eddig laktam.
#1259762010-02-14 20:15:24 Válasz a #125973. hsz-ra
Én meg voltam az Aeolus-al elégedve, semmi gond nem volt velük. Sem a sofőrökkel, sem az apartmannal.Azt kaptam amit ennyi pénzért vártam, az idegenvezetőre pedig szerencsére nem voltuk rászorulva.
#1259782010-02-14 20:20:48 Válasz a #125974. hsz-ra
Itt sem tudott magyarul az idvez, és hazafelé egyik sofőr sem. Az egy dolog, hogy többnyire úgyis csak azért vannak az id. vezetők, hogy a fakultatív utakat reklámozzák, de mi van akkor, ha van valami - akár egészségügyi, akár más jellegű - probléma?
És akkor még egy vacak szárítóért is harcolnunk kellett, holott ugyebál a szuterénben terasz, balkon, erkély akármi nem is volt. Szóval sok kisebb-nagyobb bosszantó és felháborító dolog miatt azóta még csak nem is nézem az ajánlataikat.
#1259792010-02-14 20:44:03 Válasz a #125941. hsz-ra
Mi kétszer utaztunk az Aeolussal:Pargára busszal,Dél-Krétára repülővel.Egyik úton sem volt problémánk sem a sofőrökkel,sem az id.vezetővel ,az apartman is rendben volt.A Dél-Krétai id.vezető-Kádár Barna-szimpatikus és talpraesett,összességében igen kellemes benyomásunk alakult ki róla bennünk.Nálunk az Aeolus javára a hosszított turnusai és különleges uticéljai miatt is billen a mérleg nyelve...!Idén reményeink szerint Karpathost is megismerhetjük velük ill.általuk..
Tudom nem idetartozó téma, de Te hová mész nyaralni idén? Mármint melyik részre? Én is ugy volt, h megyek, de mivel jelenleg egyedül mennék, a szállásnál a pótdíjat pedig ki kellene fizetni igy meggondolandó.. Kétszer fizetem ugy ki a szállást:D
Szia!
még nincs végleges döntés, még az sem biztos, hogy Görög lesz az uticélunk. Ami bejönne az Korfu, Sidari, de várjuk a last minute lehetőségeket....Mindenesetre voltunk már 2007-ben Paralián az Inoban, az Apollonnal, az nagyon klassz volt, igaz busszal. Tavaly Stavroson az Alexandros Palace-ban kocsival, az nem annyira volt szuper. Az idén eldöntöttük, hogy most kocsival nem megyünk,max repcsivel, és ott bérlünk kocsit, ha összejön.Nézd meg az utazólistát, vagy itt a fórumon próbálj esetleg utitársat toborozni, mert egyedül tényleg nem gazdaságos... Neked mi az uticélod???
Üdv
Eduso
Ahogy olvasgatom, nagyon vegyesek a vélemények a lehetőségek között.. Van aki azt mondja, h jobb előbb lefoglalni, mert később már csak gagyi helyek maradnak, nem biztos, h az ahová igazan szeretnél elmenni.. Van aki azt mondja jobb a last minute út, mert ott sokkal olcsóbb:) Tavaly nézegettem ezeket az utakat, olyan sokkal nem lett olcsóbb.. Kíváncsi vagyok idén, hogyan lesz:)
Ajánlották már nekem a fórumban való utazótársat toborzást.. De nem igazan bízom ebben, hiszen ismeretlen számomra.. Ki tudja lehet baltás gyilkos rejtőzik benne..
Hát Görögországon belül Parga, Lefkada, Tolo, és Toroni között gondolkodom..
Ahogy látom Te Olaszországba készülsz... Jól látom?
#1259902010-02-15 11:02:36 Válasz a #125988. hsz-ra
Igen, megyünk egy másik baráti párral, de nem utazási irodán keresztül, azt teljesen privát szervezés.... És nem az lesz a nyaralásunk, tavaly Róma lett volna ütemezve, oda nem jutottunk el, az idén viszont Nápoly, Capri, Sorrento, és környéke van ütemezve. Nekem Olaszország a nagy "szerelem". Ezt már novemberben lefoglaltuk a Wizz-airnél....
Remélem, neked sikerül valakikkel összejönni, nem a baltás gyilkossal, akivel egy szép nyaralást tölthetsz Görög földön....