Szia Éva,
Tavaly augusztusban nem sok szúnyog volt.
Vittünk itthonról elektromos írtót, mert arról tudom, hogy jó. Igaz a Dora apartmanban volt oda készítve, de én minden nyaralásra viszek, még itthon is. Az erkélyen meg ezt a spirálos írtót vittem a neve nem jut eszembe.
Nem sok szúnyos csípéstől vakaróztunk.
A szúnyogok száma függ az időjárástól is. A száraz, meleg idő kedvez a lárvá kifejlődésének. 2 éve június elején sok volt a szúnyog, azonban tavaly azonos időszakban alig-alig akadt pár.
Egyetértve az előtte szólókkal javaslom az elektromos szúnyogirtó haználatát. Mi egyet tettünk az erkélyajtóhoz, egyet pedig az ágy fejtámlája mellé és még nyitott ajtónál is nyugodtan aludhattunk
#1264702010-02-21 18:59:17 Válasz a #126181. hsz-ra
Egy kis adalék Antigoni témában,
http://users.atw.hu/neipori/content.php?article.72
az oldalon, Pori térképén az apartman is megtalálható.
Egyszerű apartman, de mi semmiben nem szenvedtünk hiányt.
a földszinti studiók a hátsó udvarra néznek, a fentebbi szobák az utcára főleg, de van tengerre néző is.
Most már légkondi is van, de mi tavalyelőtt nem hiányoltuk
Hello!
Tudna valaki a Dora apartmanról valami közelebbi tájékoztatást adni, esetleg képeket róla? A prospektus szerint 250 m-re van a tengerparttól, ezt én egy kicsit soknak tartom cuccolni a partra 3 kisgyerekkel. Esetleg, ha van valakinek tapasztalata kisgyerekekkel buszos utazásról örülnék, ha megosztaná velem, és persze minden hasznos tanács érdekel Nei Porival kapcsolatban.
Minden tapsztalatot köszönettel veszek!
#1265052010-02-22 10:56:54 Válasz a #126503. hsz-ra
Szia,
Mi tavaly voltunk a Dora-ba, nagyon jó apartman.2 gyerekeünk van. A város szélén. Cserrobi tett fel térképet a topicba hol bejelölte a Dora apartmant, keress rá. Amikor mi voltunk augusztusban akkor csak a görög gyerekek voltak iszonyatosan hangosak éjjelente, de mikor szóltunk a tulajnak másnap megszűnt a ricsaj.
Mi autóval mentünk így buszról nem tudok semmit mondani. A közelben van játszótér, de árnyék nincs így forró volt minden, nem használtuk. A városban van máshol ahol tök jó kis játszó van. Mi mentünk a kisvonattal, gyerekek élvezték. Viszont a nagy melegben sem kellett félni, hogy megfőlünk és nem bírjuk ki a házban, mert nagyon kellemes hűs volt este is.
sziasztok!
már napok óta olvasom a fórumotokat , de mostanra derült ki, hogy én is részese leszek augusztus végén egy szép vakációnak NEI PORIBAN. már több helyen voltunk (Rhodos, Korfu, és Katerini Paralián) de már régebben. már most nagy izgalommal készülök , pedig még sok van az indulásig.
azt szeretném megtudni az illetékesektől, hogy a Sarafis apartman házban lesz a szállásunk (ha minden igaz), hogy mi a véleményetek a helyről és hol van a faluban melyik részen. egy igen egyszerű térképet találtam .
előre is köszönöm a jó tanácsokat és a segítséget bero