Egy jó térképnek szerintem nincs párja! Az nemcsak kapisgálja,hanem tudja is az alsóbbrendű utakat.
Erre azért ne vegyél mérget!!! Jártam már úgy a Peloponnesoson, hogy az echte görög térkép szerinti útnak se híre, se nyoma. Az Igo meg tudta, hogy ott nincs semmi! Igaz, minden másra is ugyanazt mondta.
Szerintem az echte görög útbaigazításnak nincs párja! Mikor megkérdeztünk valakit, tutira eltévedtünk, de olyan gyönyörű helyekre másképp nem leltünk volna:)
Az a baj, hogy a görögöknél sok a szétszórt katonai obiektum és nem járultak hozzaá a teljes feltérképezéshez.
Evian az IGO alapján, egy "istenhátamögötihelyen", szépen beautóztam egy légvédelmi bázisra. A navi még a bázison belüli utakat is ismerte. Igaz, túl sokáig nem csodálkozhattam az égre szegeződő rakéták látványán, elég gyorsan "megkértek", hogy forduljak vissza.
#1263502010-02-18 20:40:48 Válasz a #126345. hsz-ra
Annyira azért nem örültek ott nekem, hogy egyezkedni lehetett volna velük szuvenír ügyben, meg a tetőre sem fért volna fel, a kenumat nem szívesen hagytam volna ott.
Szeretném megkérdezni azt hogy valaki ment-e már Uvar fele, Görögbe.
Eddig én mindig Tompanak mentem de Uvar fele szemezek de nem tudom hogy érdemes és esetleg arra fele mennem.A Tompa i határral az a bajom biztos tart az épitkezés 40-60-80 táblával tele!!!
Néha nevetséges a 40 en.
Valaki tudja arra fele mennyi a pályadíj ?
Milyenek Horvathatárörök