Szia Sanya!
Én hazafelé nézném meg a Meteorákat. Úgy is olyan vacak dolog hazaindulni, legalább ezzel vígasztalnám magunkat. Minden esetre enyhítene a bánaton. Azért arra számíts, hogy a Meteorákra minimum fél napot rá kell szánni. Legalább két kolostort meg érdemes nézni.
Jó tervezést! Üdv: Josza
Sziasztok! A Google Earth-on találtam egy Krinas apartmanhotelt esetleg nemtudja valaki, hogy azonos-e az Aeolusos Krinas apartmannal? Vagy esetleg tudja -e valaki merre helyezkedik el? Köszi Erika
Szia Kuku! A kép szerint nem az ami az Aeolus katalógusba van. Google Earthon Krinas apartmanhotel van feltüntetve nembiztos hogy eggyezik a Krinas apartmannal. Sartin is volt két Michalis apartman. Ezért nem vagyok képbe. A legközelebbi tengerparti rész közel esik ahhoz a régi rom hídhoz ami a tengerbevan? Szia Erika
Erika!
Krinas szerintem Argassiban csak egy van..én megnéztem a googlt..ott is azt a képet találtam.Oda mentek??Jó hely, tiszta, rendezett, van medence(légkondi nincs)Az apartmanok, studiók a medencére, illetve távolról a tenger felé néznek a másik épületből.
Bázisként jó a település, mert elégy nyüzsis, de még nem túlzottan.A partja kicsit keskeny, de homokos.A napágyakat fogyasztás ellenében használhatod, de van egy partszakasz, ahol nincsenek napágyak, s szabadon lehet használni. Zante váro s felé sétálva, s a templom mellett kell lemenni!! Nincs túl messe az sem.
Üdv
Kuku
Kuku! A fotóalbumodba láttam képet az apartmanról az Aeolus katalógusba is olyan kép van fenn ami a medencére néző épület mutatja. Azért nem voltam képbe mer azt nem tudtam, hogy két épületből áll. De mindenképp örülök, hogy jó véleménnyel vagy a szállásról. A foglalásnál emeleti apartmant kértünk remélem azt is kapunk. Bolt, pékség estleg van a közelbe?/ Imádom a kukoricás kenyerüket joghurtal szőlőlevélbe tekert rizzsel ez a reggelim a nyarlás alatt./ Korfun mi is nyaraltunk 2006-ban Sidariban laktunk a sziget gyönyörű! Robogóval jártuk körbe. Szia Erika
A Krinas tulajéknak van a földszinten egy tavernájuk, meg egy kisboltjuk is.Ott kapható minden.Pékség kicsit lejjeb van de az utcában, az sincs túl messze!
Mi is az emeleten voltunk!!Nem a medencére néző épületben, hanem a másikban!
Buszos, vagy repülős útra fizettetek?Mi busszal voltunk...
Busszal megyünk. Mennyi idő alatt értetek ki? Kész volt már az autópálya? 2007-ben Pargára mentünk akkor még nem volt kész autópálya és volt kb 400-500km szerpentines szakasz.Mostmár kész a pálya A komp út mennyi idő? Már nagyon várjuk a nyaralást ezzel gondolom nem vagyunk egyedül. Szia Erika
Erika!!
Sajna nincs képem arról(Busszal mentünk 24 órás volt az út..az autópálya még nem volt kész, no meg egyszer el is tévedt a sofőr.Az az egy gáz velük, hogyha olyan sofőrt fogtok ki, aki nem akar beszélni magyarul, akkor arra vagytok hagyatkozva, hogy a szlovákokat figyelitek, hogy mit tesznek, vagy találtok köztük olyat aki beszél magyarul.Kefél aranyos sofőr volt, tudott és akart is beszélni magyarul.Hazafelé egy szót sem mondott magyarul, s egy szlovák-magyar utitárs fordított mindig nekünk.
A komp kb. másfél óra alatt ér át!!
Csodaszép a sziget!Csupa szerpentin, gyönyörű öblökkel...
Üdv
Kuku
Kuku! Utaztunk már velük Pargára. Tudom mire számíthatok. Nekünk is szerencsék volt mert rendessek voltak a söfőrök. A Szlovákokkal sem volt gondunk sőt a szálláson nagyon jól elbeszélgettünk velük persze ők Magyar -Szlovákok voltak. Haza fele volt egy kis gond a buszon az ülésrendel de minket ez sem érintett mert vettünk helyjegyet. Azt most is megtettük. Elkezdtem olvasni előről a fórumot sokan írják, hogy nem tipikus Görög sziget ezalatt nemtudom mit értenek? Igazából én mindíg jól utánna nézek a helynek ahová nyaralni indulunk tudom nekünk mi az ami lényeges a nyaralás alatt és úgyérzem Zakynthoson ez megvan! Szia Erika