Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 5056
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126548 Üzenet linkje2010-02-22 19:36:51 

ok írta:
Hello!
Tudna valaki a Dora apartmanról valami közelebbi tájékoztatást adni, esetleg képeket róla? A prospektus szerint 250 m-re van a tengerparttól, ezt én egy kicsit soknak tartom cuccolni a partra 3 kisgyerekkel. Esetleg, ha van valakinek tapasztalata kisgyerekekkel buszos utazásról örülnék, ha megosztaná velem, és persze minden hasznos tanács érdekel Nei Porival kapcsolatban.
Minden tapsztalatot köszönettel veszek! icon_wink.gif

Szia!

A 250 méter jelen esetben azt jelenti, hogy 3 rövid sarokra van a tengerparttól, kb. 3-5 perc séta, tempótól függően. Tehát ez ne tartson vissza. icon_smile.gif
A buszok menetideje, nyári időszaktól függően, 18-21 óra. Útközben 4-5 megálló is van 20-40 perces pihenőkkel.
Amennyiben időd engedi, úgy Nei Poriról sokat megtudhatsz, ha visszaolvasol minimum tavaly júniusig.
Amennyiben konkrétan érdkel valami, kérdezz bátran. icon_smile.gif

# 5057
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126549 Üzenet linkje2010-02-22 19:39:51 

bero írta:
sziasztok!
már napok óta olvasom a fórumotokat , de mostanra derült ki, hogy én is részese leszek augusztus végén egy szép vakációnak NEI PORIBAN. már több helyen voltunk (Rhodos, Korfu, és Katerini Paralián) de már régebben. már most nagy izgalommal készülök , pedig még sok van az indulásig.
azt szeretném megtudni az illetékesektől, hogy a Sarafis apartman házban lesz a szállásunk (ha minden igaz), hogy mi a véleményetek a helyről és hol van a faluban melyik részen. egy igen egyszerű térképet találtam .
előre is köszönöm a jó tanácsokat és a segítséget bero

Szia bero!

Melyik irodával utaztok ? Milyen térképet találtál, hol ?

# 5058
Bero
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126613 Üzenet linkje2010-02-23 10:36:32  Válasz a #126549. hsz-ra Előzmény #126549

egy munkahelyi csapat szervezésében indul több turnus, hogy van e iroda azt nem tudom. én kívül állóként kaptam lehetőséget , hogy csatlakozhassak hozzájuk.
egy sematikus térképet itt is láttam ezen a fórumon régebbi hozzászólásoknál, de egy másik honlapon a margón is fel volt téve.

# 5059
Ok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
89 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126619 Üzenet linkje2010-02-23 13:55:00  Válasz a #126548. hsz-ra Előzmény #126548

Szia!
Köszi a biztatást. Folyamatosan olvasom visszafelé is a leírásokat, sok hasznos dolgot megtudtam már. Szerinted a Dora környéke nem túl sivár? Van-e a közelben bevásárlási lehetőség, a parton mennyibe kerül a napozóágyak használata? Gyalog el lehet indulni esetleg babakocsival is a várba, icon_rolleyes.gif mert szeretünk így kirándulni! Úgy tudom közvetlen közelben van játszótér, de az állítólag nem a legjobb, mert nincs árnyék. Hű, most egyszuszra ennyit, azt hiszem kicsit csapongok, de nagyon izgulok, mert kisgyerekekkel még nem voltam ilyen messze és szeretném, ha minél zökkenőmentesebb lenne minden. icon_wink.gif

# 5060
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126622 Üzenet linkje2010-02-23 14:33:15  Re:

ok írta:
...Gyalog el lehet indulni esetleg babakocsival is a várba, icon_rolleyes.gif mert szeretünk így kirándulni!...

Hát persze... icon_eek.gif Elindulni lehet, csak kérdés, mikorra értek oda (meg vissza), ugyanis a legegyszerűbb útvonalon is kb. 6-7 km. Szerintem inkább élvezzétek, hogy ott a baba, és pihenjétek ki magatokat helyben! icon_wink.gif icon_razz.gif

# 5061
Bero
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126623 Üzenet linkje2010-02-23 14:36:23  Válasz a #126613. hsz-ra Előzmény #126613

a WEEKEND travellel megyünk. ( www.wtr.hu)
# 5062
Ettika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
467 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126651 Üzenet linkje2010-02-23 17:50:24 

Sziasztok,
Szeretnék infót, véleményt a fakultatív programokról, ki hol fizetett be és meg volt-e elégedve. Evi tours ismerem tavaly náluk jelentkeztünk mint Apollon társ iroda.
köszönöm

# 5063
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126679 Üzenet linkje2010-02-23 21:00:34 

Sziasztok!

Végre döntöttünk mi is ,Anett Tours irodával megyünk és az Arany házat néztük ki,augusztus 5-16-ig busszal.Héten le is szeretnénk foglalni.
Kinek mi a véleménye erről az apartmanról?
Thessalonikibe kocsival vagy vonattal érdemes elmenni?Kb mennyibe kerül a kocsi bérlés 1-2 napra?

Üdv:Böby

# 5064
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126686 Üzenet linkje2010-02-23 22:03:43  Válasz a #126679. hsz-ra Előzmény #126679

Szia

Szaloniki vonattal kb 2,5-3 €/fő
Visszafelé figyeljetek mert nem minden vonat áll meg nei poriban érdeklődjetek.

Kocsi bérlés nem tudom Van-e mert én mindig kocsival mentem de kb 55-60 €/ nap

# 5065
Glamdring
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126691 Üzenet linkje2010-02-24 06:31:01  Válasz a #126679. hsz-ra Előzmény #126679

Kedves böby77!

Azt írod, az Anett Toursszal tervezitek az utat. Akkor érdemes körülnézni a honlapjukon, a Vendégkönyvben sok hasznos infót megtalálsz icon_smile.gif
Ezt pl. Anett írta nem régen pont autóbérléssel kapcsolatban:

Nei Poriban az irodánkban tudtok autót bérelni. Az ár az autó típusától függ, illetve attól hogy hány napra bérlitek.Egy Fiat Panda például 1 napra 53 euro, 2 napra 92 euro.
Fiat Panda 6 napra 216 euro, a Fiat Punto Grande 252 euro, a Seat Cordoba pedig 312 euro.Az árak nem tartalmazzák az üzemanyagköltséget.

# 5066
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126701 Üzenet linkje2010-02-24 08:25:36  Re:

ok írta:
Szia!
Köszi a biztatást. Folyamatosan olvasom visszafelé is a leírásokat, sok hasznos dolgot megtudtam már. Szerinted a Dora környéke nem túl sivár? Van-e a közelben bevásárlási lehetőség, a parton mennyibe kerül a napozóágyak használata? Gyalog el lehet indulni esetleg babakocsival is a várba, icon_rolleyes.gif mert szeretünk így kirándulni! Úgy tudom közvetlen közelben van játszótér, de az állítólag nem a legjobb, mert nincs árnyék. Hű, most egyszuszra ennyit, azt hiszem kicsit csapongok, de nagyon izgulok, mert kisgyerekekkel még nem voltam ilyen messze és szeretném, ha minél zökkenőmentesebb lenne minden. icon_wink.gif

Szia!

Nem "sivár" a környéke, mindent megtalálsz, amire szükségetek lehet. 200 méteres körzeten belül van 4 kisbolt és egy pékség is. A napozóágyak használta az eddigi években úgy történt, hogy fogyasztás ellenében lehetett igénybe venni. Azaz, rendelsz egy üdítőt, sört, kávét, vizet...stb és ezért cserébe egész addig használhatod, míg vissza nem cuccolsz a szállásra. Nekünk egy napozóágyanként 2-2 euroba került.
Ahogy h.apci is írta a várhoz el lehet sétálni, de nincs túl közel. Platamon végéig nem túl vészes, de aztán jön pár emelkedő-lejtő és az utolsó 1 km jó kis emelkedő. Talán egyszerűbb oda busszal menni és visszafelé sétálni icon_smile.gif

# 5067
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126704 Üzenet linkje2010-02-24 08:35:23 

Böby77 írta:
Sziasztok!

Végre döntöttünk mi is ,Anett Tours irodával megyünk és az Arany házat néztük ki,augusztus 5-16-ig busszal.Héten le is szeretnénk foglalni.
Thessalonikibe kocsival vagy vonattal érdemes elmenni?Kb mennyibe kerül a kocsi bérlés 1-2 napra?

Szia Böby!

nekem már volt szerencsém 2-szer is az Arany házban pihenni, ebből is látszik, hogy meg vagyok elégedve vele icon_smile.gif Képeket találsz a "szállás, kaja, stb" fotóalbumaimban. Próbáljátok meg a 9-es szobát kérni, mert onnan a legjobb a kilátás icon_smile.gif
Anettékról pedig csak maximálisan jót tudok mondani icon_smile.gif
A vonat indulások és érkezések kint vannak a pályaudvaron, de Anették minden házban kihelyeznek egy menetrend tájékoztatót is. A pályaudvarin látszik, hogy mikor indulnak olyan vonatok Szalonikiből, amik megállnak Nei Poriban is. A vonatjegy tavaly oda-vissza 8 euro volt helyjegy nélkül, ami nem kötelező.

# 5068
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126705 Üzenet linkje2010-02-24 08:47:47  Re:

bero írta:
a WEEKEND travellel megyünk. ( www.wtr.hu)

Az irodáról sokat nem tudok, de a ház, ha jól emlékszem a központhoz közel a templom melletti utcában Zorba felőli végén található. Jó helyen van, 2 házzal mellette egy zöldséges és egy pékség, ahol a tulaj beszél pár szót magyarul icon_smile.gif A part kb. 250-300 méter.

# 5069
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126706 Üzenet linkje2010-02-24 08:51:06 

Böby77 írta:
Sziasztok!

Ja, még valami. Inkább a vonatot javasolnám, mint az autót. A menetidő 1 óra 20 perc és a vasútállomás a központtól, piactól 10-15 perc sétára van.

# 5070
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126707 Üzenet linkje2010-02-24 08:52:49  Válasz a #126705. hsz-ra Előzmény #126705

Szia!
Felébredtél a téli álmodból?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 337 338 339 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu