#1274422010-03-01 21:45:55 Válasz a #127439. hsz-ra
Szia Ericsike 69!
Szállás,foglalási díj,st.biztosítás és illetékkel együtt 207 000 Ft,11 nap és fp-val hotelban.Azért foglaltuk a hotelt,mert csak 30 000 Ft-al volt több mint az apartman,annál azért többet költöttünk volna reggeli+vacsorára két fő.
Csak is ezért a hotel,eddig mindig önellátók voltunk!
#1274492010-03-02 06:56:28 Válasz a #127430. hsz-ra
Szia Borostyán 37!
Én is elég vegyes dolgokat olvastam róluk,de nekünk minden ok.volt velük.Az irodájuk kint az N1 apartman alatt van.Nagyon kedves volt Jimmy és akkor még volt egy hölgy is Szofia,aki nagyon jól beszélt magyarúl,de ő már úgy tudom nincs ott.Plusz pont a javukra,hogy a klíma tényleg benn volt az árban,és volt mindkét szobában.Mi elég korán értünk Nei Poriba,még nem voltak az apartmanok kitakarítva,de becuccolhattunk és átöltözhettünk.Szóval nem volt semmi gond velük.
#1274542010-03-02 08:13:24 Válasz a #127449. hsz-ra
Szia Sziszko!
Köszönöm a válaszodat. Igy kicsit jobb, hogy van róluk pozitív tapasztalat is. Bár az is igaz mindenki a saját tapasztalatát meséli itt el.
Az N2 studió ahová mi megyünk az a N1 épületének a másik oldalán van a térkép szerint.
Ha esetleg van használható ötleted, tanácsod azt örömmel veszem. Pl. hol érdemes kajálni, mennyire érdemes elmenni a fakultatív programokra. Sajnos se kocsink se jogsink nincs, így egy kicsit korlátozottak a lehetőségeink.
#1274852010-03-02 11:01:36 Válasz a #127482. hsz-ra
Lililuca!
Nem kell várnod az Utazás kiállításig,már tegnaptól él az akció,Mi is tegnap foglaltunk egy vidéki partnerirodánál!
Karpathossal már 2 éve szemezünk,döntésünkben nagyon sokat segített Vojandi és Kristi által közzétett beszámoló és a gyönyörű fotóalbumok!
A Sarrisról pedig itt olvastunk: http://www.dance2funk.hu/karpathos/
köszönöm a segítséget.....)
MAjd ma este megtárgyaljuk a párommal hogyan tovább:-))
Igazából kíváncsiak vagyunk milyen akciók lesznek még a kiállításon...ezért lehet, hogy addig nem fizetjük be....
Köszi szépen. Most hallottam róluk először. Azért az áraikat egy kicsit húzósnak találom, főleg az egyéni utasakat.
Szia!
Az egyéni utas árakat nem néztem, de szerintem a Parga-i utak az Apollon útjai. Az apartmanok és az árak ugyanazok mint az Apollonnál.
A Korfu-i pedig szerintem a Personalé ebben az évben is.
Én egy jó irodának tartom őket, ha jól tudom, akkor Görög a tulajdonos.
szia Asteri!
Igen, jól tudod, igazi echte görög a tulaj. Csak most a felesége már annyit nem tud foglalkozni az irodával, mert bővült a család
Egyébként lehet, hogy a végén mégis szervezett út lesz, és akkor még ők is szóba jöhetnek...majd szeptemberben kiderül.
Szia Ericsike 69!
Szállás,foglalási díj,st.biztosítás és illetékkel együtt 207 000 Ft,11 nap és fp-val hotelban.Azért foglaltuk a hotelt,mert csak 30 000 Ft-al volt több mint az apartman,annál azért többet költöttünk volna reggeli+vacsorára két fő.
Csak is ezért a hotel,eddig mindig önellátók voltunk!
Marcsi
Minike!
Az előzó oldalon írta le Marcsi a választ.
D.