#1276132010-03-03 14:05:51 Válasz a #127612. hsz-ra
Kedves Valcsi!
Köszi,a te képeid mindig megjelennek!
Ugye,ha újra Kosra mennél,nem hagynád ki Patmost?
Szerinted Rodoszra érdemes-e átruccani,szivet fájditani,vagy oda majd esetleg későbbi nyaraláskor menjünk?
#1276212010-03-03 14:28:52 Válasz a #127613. hsz-ra
Kedves Zsebkuty!
Biztosan nem hagynám ki Patmost, sőt Lipsit sem!
Ezeken a szigeteken még nem jártam, így nagyon érdekelnek.
Mi átmentünk egyénileg Rodoszra. Kos városban vettünk szárnyashajóra jegyet a kikötőben lévő Kos Travelnél. Én nem hagynám ki a helyetekben csak abban az esetben, ha az elkövetkező egy-két évben odautaztok nyaralni. Rodosz város óvárosa lenyűgöző. Mikor sétálsz az ódon utcákon és falak között visszacsöppensz a XV. századba. Már nem emlékszem pontosan, de kb. 5-6 óra szabadidőnk volt ami arra elég, hogy a kikötőt és az óvárost és a Nagymesteri Palotát belűlről is megnézzétek kényelmesen.
Sziasztok!
Látom a kosi kirándulási lehetőségekről "beszélgettek".
Patmost én is ajánlom mindenkinek, viszont oda nem megy minden nap hajó. Tavaly csütörtökön ment, így érdemes ezzel számolni.
Lipsire és Lerosra nem lehet eljutni úgy, hogy aznap vissza is jussatok Kosra. Tavaly próbáltam megoldást találni, Lipsire nagyon szerettem volna elmenni, de nem találtam. Ahhoz minumum két nap kell, mert a hajók egy napon belül nem járnak oda-vissza.
#1276332010-03-03 15:21:16 Válasz a #127630. hsz-ra
Szia Szilvi!
2005-ben mikor Kos szigetén nyaraltunk, akkor a kikötőben volt egy hajó amelyik olyan 1 napos kirándulást ajánlott amelyik Lipsire is ment. Arra sajnos már nem emlékszem, hogy melyik szigettel volt kombinálva. Mi csak azért nem mentünk erre az útra, mert már be volt fizetve arra a napra egy másik kirándulásunk.
Szerintem aki Kos városban jár, annak érdemes végignézni a kikötőben horgonyzó kirándulóhajók kínálatát, talán sikerül kifogni egyet amelyikkel eljuthat Lipsire. Akkor ki is volt táblázva a hajók előtt, hogy melyik szigeteket érintik. Szinte mindegyiknél volt becsalogató pasi is, ahol lefoglalhattad az utat.
#1276442010-03-03 15:53:47 Válasz a #127633. hsz-ra
Szia Valcsi!
Elhiszem neked, de hidd el tavaly szeptemberben csak "one way" utak voltak szinte minden nap Lipsire és Lerosra. 5-6 helyen megkérdeztem, mindenhol azt a választ kaptam, hogy ugyanazon a napon nem jön vissza a hajó. Lipsi a mániám volt, így tényleg érdekelt voltam, hogy találjak lehetőséget. 2, vagy több napra nem akartunk átmenni.
Sziasztok!
Aki járt már az Euro Village Achilleasban,kérem,irja le nekem,hogy van-e a strandon bár?
Ugyan a katalógus irja,de első kézből szeretném tudni.Előre is köszi!
Esetleg,ha valaki járt már ott,egy kicsit irhatna róla,milyen is,bár Zsannazsu elég szépen leirta a beszámolójában,de jó lenne még róla olvasni!
Köszi!
#1301422010-03-30 17:52:29 Válasz a #129304. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Örülök, hogy A Hotel Achilleas Beach lett a választás. Az élménybeszámolómban azt hiszem, hogy mindent leírtam, de végül rá kellett jönnöm, hogy azért még néha- néha felmerülnek kérdések, amiket friss leendő utazók tesznek fel.
Igen, van lent a strandon is egy pici bűfé.
Ha még esetleg lenn e kérdésed, BÁTRAN!!
#1302012010-03-31 12:50:23 Válasz a #130142. hsz-ra
Zsu!!!
Szia itt is! Máshova nem szeretnék regisztrálni,ugye megérted?
Köszi mindent!Sokat segitettél!
Azt véletlenül nem tudod,hogy Mastichariból csak Kosra megy busz,mert mintha irta volna valaki,hogy Kefalosra is megy.Mi nem autózunk,a párom mindig lebeszél róla,marad a busz és a fakultativ.
DE az tuti,hogyha a szállóban nem lesz egy jó halvacsi,Mastichariban fogunk enni jó nagy tállal,hisz a legjobb haltavernák ott vannak!
#1302192010-03-31 18:03:15 Válasz a #130201. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Nos, amikor Mastichariban pont vártuk a buszt, akkor ment egy Kefalos városba. Viszont elég jól le van írva a megállóban a menertrend, de arra kell figyelni, hogy kb. 10-15 perccel előbb legyél ott a megállóban. Kos városban pl. visszafelá a végállomásról 10 perccel korábban indult, mit ami írva volt. Azt is figyelembe kell venni, hogy nem áll meg a busz sűrűn.
Van már menetrendet?
Zsannazsu
#1302462010-04-01 10:20:50 Válasz a #130220. hsz-ra
Szia Zsu!
Mélem tudod,ha gondolod és nem nagy munka,elküldheted,én úgyis nagyon lefoglaltalak téged idén,remélem a sok segitséged meg tudom hálálni,bár még nem jöttem rá,mivel is JA,a tengeri herkentyűs napon,ha tudok majd jelentkezni rá,feltétlen készitek fotókat!
Menetrendem?Buszmenetrendre gondolsz?Az van,köszi,de olyan menetrendem még nincs,hogy melyik nap hova megyünk,majd ott kiderül és időjárásfüggő is.Őrült szélben Kos-városa,enyhébben Kalymnos komppal,lágyban homokban hullámban hempergés,szélcsendben?- Na,az nem lesz...
Előre is KÖSZI!!!