Szia Erika!
Megkérdezhetem hogy a 87ezer forint a buszos útra vonatkozik? Egy főre a szállás, járulékos költségek a második főre csak a járulékos költségek - ez mind benne van?
Üdv:trulli
Foglaltam ma a Nikolas stúdióba, Laganasba az Aeolussal. Most pedig elkezdek visszaolvasni, mert nem egészen ide készültem, de nem lehetett kihagyni az akciós ajánlatukat. (remélem nem bánjuk meg:D)
Szia Sheidi! Szerintem biztos nem bámjuk meg ! Mi Argassiba a Krinas apartmanba leszünk.Kár hogy ti nem oda jöttök .Mi négyen megyünk a barátainkal. Akkor egy buszal fogunk utazni ti hol száltok fel? Mi Budapesten. Nekem már van utikönyvem Zakynthos a kelet virága ezzel fellehet készülni mit érdemes megnézni a szigeten. Az biztos mi robogot fogunk bérelni azzal jájuk be a szigetet. Jó készülődést! 100 nap mulva találkozunk. Üdv Erika
Szia Erika!
Argassiba nem volt a párom ingyen utazik akció. Ezért választottam ezt az utat. Azért, remélem nem a legrosszabb hely lesz, ha csak erre vonatkozott.
Mi is úgy megyünk. Közvetlen az Aeolusnál fizettétek be? Reggel beszéltem velük és azt mondták van még bőven hely. Argassi talán azért jobb mert Laganasban sok az angol túrista. De ha vissza olvasol sokat írnak róla. Hol szálltok fel a buszra? Üdv Erika