Mi 2010 06 21-én megyünk ki Poriba 11 napra egy görög utazási irodánál foglalok utat magyar idegen vezetővan 38Eu nap/apartman kétszobás aprtmant néztem ki az utazási kiállításon fogom az előleget befizetni.
Fontos figyelmeztetés az fakultatív kirándulásokhoz. Amennyiben nem az utaztató cég kirándulására megyünk, úgy a felmerülő gondokért-problémákért az utaztató cég nem felelős.
Egy példa nevek nélkül:
Az utas nem az utaztató X cég fakultatív kirándulására ment el, hanem Y céggel, mert annak az Athéni útja 3 euro-val olcsóbb volt fejenként. Athénban a rendőr engedély próblémák miatt nem engedte tovább a buszt. Y cégnek tartalék busza nem volt, így az utasoknak egyénileg kellett visszajutniuk Nei Poriba. X cég nem fizetett kártérítést, mert nem az ő általa szervezett út volt, Y szintén nem fizetett vis major-ra hivatkozva. A 3 euro/fő sporolás végül 20 euro/fő többletbe, valamint rengeteg kellemetlenségbe került. Megérte ?
#1277302010-03-04 11:18:19 Válasz a #127727. hsz-ra
köszi a gyors reakciót
én se gondolnám, hogy unatkoznánk...
kocsival megyünk, szóval a csavargás se lesz probléma
akkor a vacsora/félpanzió kilőve.
ezzel a 3 légterű apartmannal viszont bajok lesznek nem túl gyakori, arra már rájöttem..
#1277322010-03-04 11:59:14 Válasz a #127731. hsz-ra
BRobert,
na pont erre fáztunk rá, ugyanis találtunk egy Villa Mara nevű apartmant egy utazási irodánál. mivel ott kevés adat volt, körülnéztem máshol is, és úgy vettem le, hogy amit stúdiónak jelöl, az 2 légterű, amit apartmannak, az 3 légterű. legalábbis így írták. aztán kiderült, hogy mégsem...
pedig tök jó lett volna. na mindegy.
Egyébbként ma hallottam a hírekbe, hogy mivel a görögök az eu segítsékét kérték a válság miatt a németek azzal álltak elő, hogy a görögök a 6000 egynéhány szigetböl adjanak el és akkor segítenek nekik.
Szerintetek hogy nézne ki egy görög est tangóharmónikával és yódlival.
Ezek nem normálisak.
Brobert,
Szerinted ez amit írtál akkor is előfordulhat, ha csak a szállást foglaltad az irodánál, de egyénileg mész? Pl mi. Autóval megyünk és ott szeretném eldönteni, hogy kivel menjek. Tavaly Evi tours volt és a mi idegenvezetőn nem sok mindehez értett, sőt semmihez!!!!!
Olyan szeretnék akik tényleg ott vannak a szeren!
mmtravelnél én is érdeklődtem náluk, hiába nézel ki egy szállást nem biztos, hogy van abban az időpontban hely. Olyan apartmanokat is hirdet amit utazási irodák bérelnek. Az áraik jók szerintem.