szépjóreggelt!
kérdés1: nyaralt már valaki a Villa Mara apartmanban? (Nei Pori )
ha igen, mi a véleménye róla?
kérdés2: valaki tudna tájékoztatást adni arról, hogy a 2 légterű apartmanok hogy is néznek ki a gyakorlatban? ha nem is a Villa Mara-ban, hanem úgy általában. engem az érdekelne, hogy 4 embernek mennyire lehet kényelmes. eddig 3 utazási irodából egy sem tudta megmondani, hogy mi hol van, kinek kin kell átmásznia, hogyha ki kell menni este a wc-re...
#1278322010-03-05 10:40:19 Válasz a #127827. hsz-ra
Szia pötitdanon!
A Villa Mara nem tudom milyen,de a 2 légterű apartmanról van 1-2 tapasztalatunk.Nem ugyanaz mint a 2 hálószobás esetenként.Nei poriban pl. a jimakos n7 2 külön hálós,van a folyosó,arról nyílik 1 háló,konyha ajtóval,fürdő/szintén ajtóval/,és még egy háló ajtóval.Mindkét hálóhoz tartozik erkély.A két légterű néha azt jelenti,hogy van rgy nappali jellegű helyiség 2 ággyal,és a konyha is ebben a légtérben van,innét nyílik egy külön háló,fürdő.Nem árt tisztázni,hogy két légtér vagy két hálószobás.
#1278332010-03-05 10:57:07 Válasz a #127832. hsz-ra
szia sziszkó!
igen, volt is félreértésünk ezekkel a légterekkel kapcsolatban.
4en mennénk barátok, csak nem tud senki tájékoztatást adni, hogy mi merre hány méter. a legkényelmesebb a 2 hálószobás lenne, csak annak az árán lehet maradnánk emebben több időt, feltéve ha kényelmes.
mert pl ha a fürdő a hálóból nyílik, akkor a hálószobában alvókon kell átmászni. ha meg a konyha mellett van, de a nappaliban az ágy meg amarra néz, akkor nem zavaró.
na lehet nem túl értelmesen fogalmaztam, bocsi.
#1278352010-03-05 11:12:55 Válasz a #127833. hsz-ra
Szia!
Meggondolandó,hogy 2 külön studiót béreltek,ugyanis többnyire 1 kulcs van az apartmanokhoz,és nem biztos hogy mindíg egyfelé és egyidőben akartok menni.A fürdő nem a hálóból nyílik,vagy a folyosóról,vagy a nappalis konyhából.Csak annak kellemetlen,aki a nappalis konyhában alszik.
#1278402010-03-05 11:28:38 Válasz a #127835. hsz-ra
sziszko,
igen, meggondolandó...
agyalunk is rajta rendesen. feláldozzuk a 2 hálószobát akár +7éjszakáért és marad a 2 légtér, vagy akkor 2 hálószobás vagy 2 stúdió és alapfelállás (egy hét)...
Egyébbként ma hallottam a hírekbe, hogy mivel a görögök az eu segítsékét kérték a válság miatt a németek azzal álltak elő, hogy a görögök a 6000 egynéhány szigetböl adjanak el és akkor segítenek nekik.
Szerintetek hogy nézne ki egy görög est tangóharmónikával és yódlival.
Ezek nem normálisak.
arról is szól a fáma, hogy a megszorítások között az áfa emelés is szerepel ami bizony nekünk is zsebbe vágó lehet
bero.
Sajnos ez ellen nem tuduk tenni semmit.
Mivel nagymértékban a turizmusbol élnek így szerintem nem nagyon fognak árakat emelni mert akkor elmaradnak a vendégek.Ők nem esnek abba a hibába mint a horvátok REMÉLEM.