Nem tudom reggel, illetve zárás előtt milyen sorok vannak, mennyi ember, de a barlang színei szerintem a legmagasabb napálláskor jönnek elő. Mint a tengernél is, a nap színe hozza ki az árnyalatokat. Ha nem süt be a nap, nincsenek ilyen színjátékok a tavasbarlangban. Láttam egy képet is a neten, de most már nem tudom sajnos hol, gondoolm borult időben készült a kép (semmi világokék, sötétkék, színárnyalat). Meg nem is illene ide a sok szép fotó közé egy sima sötétes tenger-színű melissani fotó
Mi dél körül voltunk a Melissani barlangnál, besütött a nap és hihetetlen színekben pompázott a víz. (Ha van kedvetek, nézzétek meg a Kefalónia fotoalbumomban). A víz meglepően nagyon hideg volt és bár tényleg csak negyedóra a csónakázás, nem szabad kihagyni, mert a természet csodája.
Egyébként rólunk is készített képet a csónakos, de nem kért és nem is várt el ezért borravalót. Egyfolytában dumált és énekelt, nagyon vidám volt.
Nagyon szép nyaralást kívánok nektek, nem fogtok csalódni a szigetben!
Cicmarek kolléga!
Ugyanezt a térképet linkeltem be pár hsz-szel előtted, de jobb 2x, mint 1x se
sarti!
A Melissaninak negyed órára 6 EU - elég jó órabére van az evezős testvérünknek - de hát egyszer élünk
Valaki kérdezte a kompok menetrendjét.A GT-s prospektusba benne van.6,1o.45,15.3o Kiliniből.Astakosból 1x naponta 12,15-kor.A tavalyi Korfus utból kiindulva ugy gondolom,nem a reggeli 6 órás komppal megyünk,hanem talán a 1o,45-el.Mi reggel 8-kor indultunk/Bp/ és a 1/2 8-as kompot értük el.Persze attól függ mikor indulnak Peströl.Ahogy nézem Joannina és Igoumenitsa nem annyi mint Joannina és Kilini sőt onnan már csak részleges az autópálya /állitolag/De én igy okoskodom.Ha oda csak ez a 3 idő van vissza se sokkal több lehet.Tehát tuti el kell érni a vissza menő kompot.Informálodtam én is a vásárba.Sokkal többet nem tudok hozzá tenni,az lesz az idegenvezető aki Sartin volt.Szezon előtt még "kőrbejár".Lesz fakultativ,és mire mi megyünk szeptemberbe már jól kiismeri magát.Ezt a választ kaptuk.Köszi azoknak akik felrakták a csoda szép képeket.Megyek vacsizni,mert éhes lettem ennyi klasz kaja kép után.Egyébként ez nagyon hasznos,azoknak akik kiszeretnék probálni,mert látják és ott a magyar neve.
#1289292010-03-15 20:44:59 Válasz a #128810. hsz-ra
Találtam egy komp menetrendet, de megpróbálom törölni, mert most veszem észre, hogy 2006-os ...elnézést! Kár, hogy teljesen nem lehet törölni a hozzászólást, és most már mindenképp küldenem kell valamit.
De azért nem üres kézzel küldök :
Majd én is így szeretnék fotót küldeni nektek, hogy kiírom mi hol volt-de sajna én nem tudok ilyet !
Egyébként is én majd tőletek tanulok, mert ahogy elnézem legtöbben hamarabb utaznak nálam.
Sziasztok megint !
Egy időre eltüntem, szomorúságomban, mert úgy tünt, hogy meghiúsul a nyaralásunk párom munkahelye miatt.
De pár perce kiderűlt, hogy mégis megyünk, és már sikeresen lefoglaltam egy hetet juni végére!
Köszönök minden infot, amit összeszedtetek, igyekszem mostmár én is hozzájárulni a gyarapításukhoz!
#1290032010-03-16 13:00:51 Válasz a #128991. hsz-ra
Szia!
Átérzem a csalódást, keserűséget és most a szárnyalást....lelked örömét.)))
Mi is így voltunk mielőtt nem jött az isteni szikra, ami által a foglalást elintéztük.)))
#1290072010-03-16 13:36:47 Válasz a #129003. hsz-ra
Legalább lesz valaki akit ismerek
Hát igen, tavaly nyár óta tervezgetjük, hogy megyünk Görögországba, valamikor télen fedeztük fel Kefalóniát, aztán jött a nagy koppanás, hogy első közös nyaralásunk meghiúsul. De végül csak összejön!
Van valaki aki grandos és kér fix ülőhelyet? Megéri? Vagy úgyis csak 4-5jó hely van és az már le van foglalva?