Hello Nincs könyvünk,dvd van Rodoszról,meg kaptunk Rodoszról és Falirakiról térképet az utazási irodában Ezekrõl tájékozodunk,hogy mi hol található mit érdemes megnézni Andi
Értem! Én interneten tájékozodtam a látnivalókróll meg ki is nyomtattam õket de egy könyv azért jobb lenne. Még egy-két helyen megnézem, hátha...
Már csak 7-et kell aludni!!!
Hello!
Már csak 6-ot kell aludni.
Ma küldték el e-mailben a vouchert és 6:00-kor indul a gép 4-re kell kint lenni.
Visszafelé 10:15-kor indul és 11:45-re van itthon. De az még odébb van.
Tõletek kértek kerozin felárat? Tõlünk igen, 3500/fõ. De állítólag ilyet nem lehet csinálni. Többen feljelentetták az irodákat.
Tõlünk nem kértek semmi felárat
Szerintem is jogtalanul kérték egyenesen felháborító
Nem sokára haza jön az Andrea és õ is megerõsít ebben téged..
Nekem mennem kell dolgozni
Kalimera
Tölünk nem kértek semmi plussz fizetnivalót Ha egyösszegben befizettétek a részvételidijat,utolag az irodát terheli a plussz költség.Ha csak elöleget fizettetek akkor modosithatja a gazdasági helyzetre való tekintettel az árakat pl ft romlása ami az utobbi idöben meg is történt.De kerozin pótdijat nem kérhet mert már több helyen olvastam,hogy jogtalanul szedik ezt be az utazásiirodák Szerintem nézzetek utána.Mi mindig ezzel az utazási irodával utazunk,soha nem volt még ilyen,hogy potdijakat szedtek volna Teljesen korektekMi 5.25-kor indulunk,akkor nem egy gépen fogunk utazni.De hátha Falirakin összefutunk Andi
Hello!
Elõleget fizettünk és utána telefonáltak, hogy a végösszeg módosul. Nem tudom még mi lesz... Írtam egy volt osztálytársamnak aki pont a Kartago-nal dolgozik. Kiváncsi leszek, hogy mit ír!
Utaztatok már a Karthagoval Velük voltatok Paralián is Én többször hallotam rossz tapasztalatokat erröl az irodáról Szerintem se hadjátok annyiban,mert most olyan divat lett ez a kerozindij.A korekt irodák katalogusában már elöre beleirják,ha kerozindijat kell fizetni,igy az utast nem éri meglepetés igy ugy jön ki mintha átakarnának verni Ugy sem mondja vissza az utas, gondolják ez miatt
Hello!
Paraliára Panoramaval mentünk. Karthagoval még sosem utaztunk. Kiváncsi vagyok mi lesz az ügy vége. Írtam egy bnõmnek aki ott dolgozik de még nem válaszolt!
Már csak 3-at kell aludni!!!!!
A Karthago katasztrófa, legalábbis az egyiptomi útjaikat tekintve... Ültünk egymás mellett karthagós utassal a reptéren azzal a különbséggel, hogy mi tudtuk, hogy késik a gép és csak este 9-re mentünk ki, õk nem tudták, és déltõl ott dekkoltak. Az idegenvezetõ sehol, elõtte se nagyon látták... De ez Egyiptom volt....
Sajnos az egyiptomi útjaikról én is hallottam már ,
de legyetek optimisták Görögország az Görögország
Rodoszon azaz Falirakin tuti ,hogy jó dolgot lesz
Én úgyérzem minden renben lesz "A jó szamár megérzi az esõt"
Már csak ott lennénk megállt az idõ