Isti26! a Thetis apartmanról biztos hogy volt már szó itt a fórumon. Mi tavaly itt voltunk. Egynek jó volt. Semmiben sem különbözik más helyen lévő más apartmantól. Nekünk a házigazda hozzáállása volt néha furcsa....
Most nézegettem a fotóalbumban Andi 67 képeit, nagyon szépek, oda is képzeltem magunkat , de nagyon lassan telik az idő. Ott lehetnénk már Toloban, ennek a télnek már sosem lesz vége.
Andi67 az apartman a parton az Eleana ahol voltatok?
Hát igen a mostani helyzet Görögországban nem a legjobb.. Kérdés mire beindul a nyaralási szezon rendeződnek e dolgok majd... Sokakat nem zavar, de azert, eléggé gáz most ott a helyzet..
#1292802010-03-19 22:00:21 Válasz a #129256. hsz-ra
Szia kicsike!
Nem félek attól, hogy gáz lenne szezon ideje alatt. Okos ember a görög, tudja, hogy mennyire függ a nyaralóktól, ezért nem vadítja el őket. Most nincs elég munka, sokan unatkoznak, így sokkal nehezebben viselik a megszorításokat.
De tárt karokkal várnak minket Toloban.
Csutek, ezzel én is egyetértek, májusra lecseng, remélem.Lenne egy kérdésem, mikor útra kelünk akkor van nálunk pünkösd, vajon Toloban mikor , tudja valaki? Jó lenne belecsöppenni egy jó kis buliba!
#1293032010-03-20 13:00:41 Válasz a #129293. hsz-ra
Jól tudod, egy héttel később van a görög husvét, mint nálunk. Hogy aztán van e valami rendezvény ezen a napon, azt nem tudom. Tavaly Zakynthoson ért a húsvét, de semmilyen rendezvény nem volt, azon kívül, hogy a fővárosban a templomban miséztek egész nap, amit kihangosítottak és kinn is lehetetett hallani. Valami kis gyatra kirakodóvásár szerűség volt még és kegytárgyakat lehetett venni.
A gazdasági megszorítások miatt szerintem nekünk nincs ok az aggodalomra. Az olyan , mint nálunk volt a Gyurcsány program. Attól még nálunk sem romlott a közbiztonság, igaz, hogy néhányszor szétverték az Andrási utat. Azt viszont nem lehetett elmondani, hogy külföldiek számára nem volt biztonságos nálunk nyaralni. Így lesz ez Görögországban is remélhetőleg. Nem érdekük, hogy tönkretegyék az idegenforgalmat, és nem is fogják.