Mar mindenki lazasan fest vakol atalakit eoit koltozkodik vagyis keszul az idei szezonra ami majd husvetkor indul. Mar most eleg sok uzlet van nyitva foleg a kavezok. Par uzlet elkoltozott uj helyre valamelyik buvitett.. A kastelyhoz vezeto lepcsot felujitottak a kastelyban meg par fat ami veszelyes helyen volt kivagtak. A narancs es citrom mar kezd viragozni... Vagyis
Parga felebrett..
#1292912010-03-20 03:27:16 Válasz a #129259. hsz-ra
Szia Meritre!
Ennek szerintem mindenki örül, aki az idei nyaralását ide tervezte. Ez azt jelenti, hogy már várják a nyaralókat. Itt még a héten olvadt el a hó, ott meg virágzik a narancs és a citrom. Ez nagyon jó hír! Remélhetőleg május közepén jó idő lesz.
Sziasztok! Mi júniusban megyünk Pargára, a Gargent választottuk. Ugye nem nyúltunk nagyon mellé? Valakinek van tapasztalata erről a szállásról?
Ez lesz az első görög utunk! Bár a buszos úttól kicsit tartok, remélem jól döntöttünk, hogy Pargát akarjuk látni!
#1295082010-03-23 11:31:01 Válasz a #129507. hsz-ra
Szia!
Úgy tudom, hogy a Garden az idei évtől szerepel az Aeolus kinálatában, úgyhogy sok infót nem fogsz találni róla. Remélem ha visszajöttetek megosztjátok velünk az információkat.Mikor indultok?
De biztos nagyon jó lesz minden, mivel Parga csodálatos
#1295092010-03-23 11:43:51 Válasz a #129508. hsz-ra
Gyors vagy, köszi! Június 10-én indulunk, Aeolusos út lesz. ... és valóban kevés az infó. Pedig azért szeretem betájolni magam. E-mailben kérdeztem az irodától pár dolgot, a választ még várom!
#1297222010-03-25 17:07:35 Válasz a #128376. hsz-ra
Az iden teljesen megujul a Stefanos Taverna ugyanis a teli esozesek teljesen alamostak a beton alapzatot es sajnos november kozepen egy ejszaka ugy ahogy volt az egsz etterem leszakadt bele a tengerbe.Most ujitja fel Stefanos sokkal nagyobb lesz es szebb oszlopos meg ilyenek.. iszonyu latvany volt sajnos a haz ami mellette van annak is az alapja egy kicsit megroggyant... inguk-gatyajuk ramegy a felujitasra...
#1297232010-03-25 17:36:05 Válasz a #129722. hsz-ra
Szia Meritre!
Szörnyű, ami történt a Stefanossal. Mi voltunk benne és onnan van a legszebb kilátás a Valtosra. Őszintén sajnálom a tulajokat. Nagyon kedves, szimpatikus emberek.
Szia Meritre!
Ugye még az idei szezonra kész lesz a Stefanos átalakítása, felújítása???Bár mi még nem voltunk Pargan, többen írták, hogy fantasztikus a Stefanos, na és a kilátás, szóval????
Az utóbbi években busszal utazom Görögországba. Kényelmes bőrcipőben, laza ruhában, persze kispárnával. Elég jól viselem. Amikor megáll a busz 3.5- 4 óránként, mindig kiszállok, és utolsónak szállok fel. Szép helyre mentek, jó nyaralást.
#1299082010-03-27 19:01:35 Válasz a #129886. hsz-ra
Azt tudni kell hogy Görögországban semmilyen motort nem lehet vezetni "B" kategoriás jogosítvánnyal. Tehát még 50 cm3-es robogót sem, csak A1 kategoriával!!! (Magyar Külügyminisztérium információja)
Ez a szabály, amelytől azonban eltérnek a kölcsönzők. Nincs is probléma addig amig valamilyen balaeset, vagy egy komolyabb rendőri ellenőrzésbe bele nem fut az érintett. Tulajdonképpen így jogsi nélkül vezetnek motort