Mostanába nagyon kihalt ez a fórum , de azért nekem lenne egy-két kérdésem.
Melyik utazási iroda fakultatív programjaira érdemes elmenni?
Mennyire szokott változni évről-évre a vonat közlekedés Nei Pori és Thessaloniki között?
Tudna valaki nekem email-be küldeni egy menetrendet,mert kiszeretném nyomtatni.
Szia,
Már én is érdeklődtem a fakultatívok után, de sajnos nem sok eredmény volt. Utána néztem közben máshol is, az Anett toursról sok jót olvastam, bár a Jimakos a legolcsóbb, de nem tudom milyen az idegenvezetés. Tavaly Evi toursnál mentünk fakultatívokra, de ott az a kérdés ki az idegenvezető, mert 2 közül az egyik tök hülye volt mindenhez. Bocs, de tényleg. Szlovákokkal mentünk az Olymposra és akkor jó volt a vezető. Nekem sokat számít ez a szempont is.
Remélem más is megosztja velünk a véleményét.
Szia!
Mi 2008-ban az anett tours skiathosi programján vettünk részt. Olcsóbb volt, mint az apollon által szervezett, már csak azért is mert a buszra nem fértünk fel, így a kikötőig saját autóval mehettünk.
Ez nagyon jó program volt, mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat.
Különben a legjobb, ha saját autóval megy az ember és akkor töredékéért lehet eljutni mindenhová. Mi voltunk a meteoráknál, olymposon, dijonban, perama cseppkőbarlangban (ide nincs fakultatív), afrodité forrásánál, stb. Szóval több, mint 1100 km-t mentünk a környéken.
Mennyire szokott változni évről-évre a vonat közlekedés Nei Pori és Thessaloniki között?
Tudna valaki nekem email-be küldeni egy menetrendet,mert kiszeretném nyomtatni.
Köszönöm
Böby
Szia Böby,
Osztva vitibogi véleményét, a legjobb egyénileg kirándúlni, főleg Athénban. Azonban, ha az egyéni szervezésnek bármilyen akadálya van, akkor az én javaslatom egyértelműen az Anett Tours. A legjobb szevezést ott kapja az ember Nei Poriban és környékén
A gyakoriság és a menetidő nem túlzottan változik, azon a vasútvonalon.
A tavalyi évben átszervezések miatt volt némi változás, de a legtöbb időpont maradt. Kiindulópontnak nézd meg a 2009-es ..."szállás-kaja-stb" fotóalbumomat, annak is az utolsó oldalát. Ott találsz vonat menterendet is.
Nagyon köszönöm az infókat .Mi pont az Anett Tours-szal megyünk busszal,így akkor valószínű Skiathosi kirándulásra őket válaszuk,mert oda mindenképp elszeretnénk menni.
Thessalonikibe vonattal tervezünk az eljutást és bérelünk majd egy két napra kocsit is ,hogy körbe tudjuk járni a környéket.
Olymposra egyénileg vagy fakultatív érdemes menni?
Melyik étterembe a legjobb a Muszaka és a Gyros?
Mi is az Anett Tours-ot választottuk, és busszal megyünk. Valószínű a fakultatívra is Őket fogjuk választani, mivel úgy hallottam, hogy Anett az idegenvezető.
Athén, Meteora, Görög est, Olympos szerepel a terveink között.
Idén nyáron májustól új magyar idegenvezetéssel és olcsó árakkal vár mindenkit a JIMAKOS tours!!!
Szia Knut!
Ez egy ici-picit reklám szagú? Elárulod, hogy honnan van az információd? Nagyon érdekelne, mert mi velük fogunk utazni ellenben veled, mert látom azért te másik irodának szavaztál bizalmat.
Olymposra egyénileg vagy fakultatív érdemes menni?
Melyik étterembe a legjobb a Muszaka és a Gyros?
Köszi Böby
Szia Böby!
Az Olimposzi túra programja általábban a fel a hegyre kb. 1000 méter magasra, majd le Litohoroba, onnan egy kanyonon keresztül Zeusz kádjának nevezett vízesés megtekintése, végül (vagy elsőnek) Paleos Panteleimonas skanzen falu felkeresése.
Ezt bővítették Anették olyképpen, hogy van benne még egy kolostor látogatás is.
Tehát, az alap programot meg lehet tenni egyénileg is, de a bővítetthez már a fakultatív javasolt
A második kérdésedre a válasz: mindenkinek máshol, saját szájízlése szerint. A régebbi hozzászólásokból is láthatod, hogy mindenki mást mond
De, hogy ne hiányold a konkrét nevet, az én szájízlésem szerint a legjobb musaka az Atos(Afosz)-ban van