Sziasztok!
Én idén mennék először Görögországba de sajnos még csak jelöltjeim vannak:(
Vagy Sarti vagy Évia vagy esetleg Santorini.És az lenne a kérdésem,hogyha én augusztus végén szeretnék utazni akkor akkor még van egy kis időm gondolkodni ugye??(olyasmire gondolok,hogy utazás szervezés foglalás stb..)
#1299152010-03-27 19:30:11 Válasz a #129882. hsz-ra
Én az utazást kb. 2 hónappal előtte szoktam szervezni (foglalni, stb.). Ahhoz én túúúúúúlságosan betoji vagyok hogy elkérjem magam szabira aztán itt üljek indulás előtt a pakkal hogy hátha lesz lasztminit Bár előfoglaláskor is szoktak adni 10-15% kedvezményt :S
Mi 2007 ben mentünk úgy stavrosra, hogy elötte 10 nappal döntöttük el, hogy megyünk.
1 hétre foglaltuk last minit utat a 2 hétre ott kerestünk szállást.
Olympic Beachre megyünk július 10.-től július 20-ig.
Azért pont ide, mert tavaly Húsvétkor voltunk a mellette lévő faluban, Paralián, és megtetszett a görög tengerpart na meg hát fakultatív programokból is van bőven, de még szét kell nézni
Múlt nyáron voltam Korfun (Sidari), és azóta nem telik el nap, hogy ne gondolnék az ott töltött napokra! IMÁDOM!
A táj gyönyörű, az emberek végtelenül kedvesek-legyen görög, olasz vagy ausztrál az illető.
Én elsősorban fiataloknak ajánlanám, Sidari valóban az éjszakai élet fellegvára! Aki idén Sidarin fog nyaralni, és egy kis szórakozásra vágyik, az az Ice Club-ot és a Bed Bar-t ne hagyja ki!!!!
Mi a Katerina Apartmanban szálltunk meg, ami nekem tökéletesen megfelelt-- a tenger közel van, a szomszédos apartmanház medencéjét is használhatod (italfogyasztás ellenében) és a Paradise Étterem karnyújtásnyira van. A sziget kicsi, hamar bejárhatod.
Egy a lényeg: amint megérkezel Korfura beleszeretsz, és soha nem felejted el az ott töltött perceket.
Idén Zakynthos az úticél, augusztusban megyek. Ha csak fele olyan jó lesz mint Korfun, már nyert ügyem van! Ha jártatok már ott, mit érdemes megnézni, illetve milyen szórakozóhelyek vannak?